Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna11 spune:
Neata fete palavragioase
Andreea please linisteste-te,ca nu-ti faci bine deloc,fii optimista si nu mai cauta motive de suparare
Nike fii tare ,asa sunt toate,cu bune cu rele,tr sa mergem mai departe,naiba sa le ia de alergii ,sa ne zici ceva de sora ta ,speram ca e mai bine
Cora,Jesia,Mbv,Lori,Flori,Babi,Vio,Ale,Trutzi,Draga,Polo,Liamulti de la mine,sper ca nu am uitat pe nimeni
Hai...va doresc o zi senina si linistita,fiti optimiste,atrageti binele
nike974 spune:
sora mea se simte mai bine.
eu maine ma duc la dr,daca reusesc sa plec de la serviciu.sper!!!am mai amant o data.
sotul meu e super.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 sora mea se simte mai bine. eu maine ma duc la dr,daca reusesc sa plec de la serviciu.sper!!!am mai amant o data. sotul meu e super. |
Ma bucur
Andreea82 spune:
Salut
Multumesc fetelor pentru incurajari, incerc sa ma calmez...e greu avand in vedere ca si data trecuta tot asa s-a derulat toata povestea
M-am intors de la medic
La eco abdominal tot nu se vede nimic...e posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada absolut nimic?
Mi-a recoltat si la cabinet sange pentru un bhcg si va fi gata diseara...pana diseara stau ca pe ace
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea82 Salut Multumesc fetelor pentru incurajari, incerc sa ma calmez...e greu avand in vedere ca si data trecuta tot asa s-a derulat toata povestea M-am intors de la medic La eco abdominal tot nu se vede nimic...e posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada absolut nimic? Mi-a recoltat si la cabinet sange pentru un bhcg si va fi gata diseara...pana diseara stau ca pe ace |
Of te inteleg perfect. Ne ucide toata asteptarea asta. Lasa ca o sa fie bine. O sa vezi. uite o ca sa-ti ridice moralul.
aleesicoo spune:
olla fetele!!!
Andreea, la eco abdominal clar nu se vede nimic, abia daca in unele cazuri la eco vaginala sa se vada la 5 sapt sacul gestational, fii linistita ca il agiti si pe bebe, e prea mic sa se vada la eco abdominal, mie mi a facut eco vag pana la 10 sapt
pupici la toate fetele
asa creste bebicu
alein 20 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
violab spune:
Feteloooor? Unde sunteti. Sa stiti ca vin la voi daca nu apareti. Pai ce e asta? Ati inghetat complet?
nike974 spune:
am 10 ore de munca si in urmatoarele 2 tot nu plec.
nu am apucat sa mananc..................nu ca as putea.
vreau sa beau un ceai,dar trebuie s aintrerup lucrul si nu am cum.e real.pur si simplu.