Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 13
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Vio nu pot sa spun decat ca Dario are o sotie extrem de frumoasa.....formati un cuplu nemaipomenit......iar zambetul tau este molipsitor si contagios....esti o frumoasa! MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Multumesc frumos. Sper sa zimbim toate asa cit de curind si sa ne mutam la odisee..
cora79 spune:
Vio,eu nu pot vedea pozele de la nunta ta.......de ce?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
citat din mesajul lui cora79 Vio,eu nu pot vedea pozele de la nunta ta.......de ce? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Pai nu stiu. Am pus linkul in mesajul de la pagina anterioara.Stai sa-l mai pun o data.Uite aici.
http://picasaweb.google.com/violetadario/Wedding
nike974 spune:
neata
ieri mi-a fost f rau.am vomitat tot timpul si am facut alergie la...................puloverul de pe mine,ca era din angora.bubitele erau pe fata, pe gat,aproape ca mi se daduse sangele.m-am umflat toata.dar nu aveam cum sa il dau jos,ca nu aveam decat maieul pe mine.la ora 19.00 am plecat d ela serviciu pt ca nu mai puteam.
azi fac 6 saptamani
jesia spune:
Neata fete va pupacesc de nu va vedeti si...dau un ceai cald, o cafea, laptic ...tot ce vreti voi ca avem di tati
Azi ma duc la medic abia astept sa vedem cum stam cu ovulatia si vreau sa-mi fac si un PAP ca eu mi-l fac in fiecare an...e lege
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
Neatza si de la mine
Va doresc o zi buna si nu atat de rece ca in zilele trecute
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
violab spune:
Buna dimineata fete cucuiete. Haideti la laptic cald.
nike of Doamne. Toate ti se intimpla numai tie. Lasa ca o sa rasara soarele si pe strada ta. Cum se simte sora ta?
Jesia bafta azi. Sa vii cu vesti bune.
mvb
Andreea82 spune:
Buna dimineata fetelor,
Jesia, Vio multumim de tratatie
Si eu ma duc azi la doctor si paranoia pot sa zic ca e in floare la mine: ba nu ma mai dor sanii asa tare - deci e semn rau, ba nu mi-e foame - deci e semn rau, ba nu ma doare burta - deci e semn rau si asa mai departe
Doamne da-i sa fie bine.
Azi ar fi trebuit sa am un rezultat de bhcg dar s-a stricat aparatul la laborator si nu aflu decat peste cateva zile
Sper sa vada doctorul ceva si sa fie totul ok ca daca ma ia iar cu priviri sceptice ma urc pe pereti ca si asa am deja piticii mei care nu imi dau pace si mi-e frica sa nu se intample din nou ceva rau...
Fetelor, o zi buna sa aveti, va pup...la noi fulguieste usor si nu mai e asa frig
violab spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata fetelor, Jesia, Vio multumim de tratatie Si eu ma duc azi la doctor si paranoia pot sa zic ca e in floare la mine: ba nu ma mai dor sanii asa tare - deci e semn rau, ba nu mi-e foame - deci e semn rau, ba nu ma doare burta - deci e semn rau si asa mai departe Doamne da-i sa fie bine. Azi ar fi trebuit sa am un rezultat de bhcg dar s-a stricat aparatul la laborator si nu aflu decat peste cateva zile Sper sa vada doctorul ceva si sa fie totul ok ca daca ma ia iar cu priviri sceptice ma urc pe pereti ca si asa am deja piticii mei care nu imi dau pace si mi-e frica sa nu se intample din nou ceva rau... Fetelor, o zi buna sa aveti, va pup...la noi fulguieste usor si nu mai e asa frig |
Draga mea. Iti spun ce mi-au spus si mie fetele de la FIV. Nu exista simptome care sa te asigure ca esti gravida. Difera de la caz la caz. Sunt fete care nu au avut nici un simtom si erau cu . Asa ca nu te mai stresa si ateapta rezultatul. Vezi ce zice doctorul azi si daca se uita chioras sare-i la git. Doar de-aia il platesti ca sa te linisteasca si sa-ti spuna ceva sigur. Hai fii cuminte si sa te intorci cu vesti bune. Uite aici niste de molipsire.
mvb spune:
Andreea daca nu te calmezi sa stii ca scot si dau na-na la fata.....sa stii ca nici eu nu am avut la BB Denis simptome de gravida
Fii calma si gandeste pozitiv .....citeste un acatist si nu uita ca puterea gandului este f importanta! Nu inceta sa gandesti pozitiv
Stiu ca este dar iti recomand sa te rogi la Sf Nectarie, facatorul de minuni
Doamne ajuta sa fie bine si sa vii cu vesti bune
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!