Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
Tanaion spune:
Fetelor am vorbit acum cu Gratiana si e bine si ea si fetita. Mamica curajoasa a nascut natural natural fara epidurala. Maine ii da bebelina in salon. Crede ca vineri ii va da drumul acasa. Va pupa pe toate.
linioara spune:
In sfarsit am recuperat si eu capitolele restante de saptamana trecuta! Felicitari proapetelor mamici! Puiuti sanatosi si mancaciosi!!!
Multumesc mult ratusca mica pentru detaliile de la nastere. M-am mai linistit putin, desi tot ma trec apele cand ma gandesc ca se apropie ziua cea mare si io ma simt inca nepregatita!
As mai fi vrut sa te intreb... ti-a trebuit sutien de alaptat? As putea sa imi iau de acasa pijamale oare sau te echipeaza ei cu o camasa de noapte? De fapt mai bine te intreb ce ti-ai pus tu in bagajel.. 
Nici noi nu ne-am hotarat inca la nume... cred ca o sa apelez la aceeasi strategie ca a ta: o sa ma uit la piticot si o sa imi dau seama ce i se potriveste (sper!)
Cristina
38+ 
mariucasara spune:
Multumim de sustinere fetele. Cate o
si un
pentru fiecare. Felicitam si noi noile mamici si uram bun venit pufuletilor proaspeti.
Ma incurajez si eu ca bebe vrea sa vina intr-o zi anume pe lume si ziua aia nu a sosit deocamdata. Dupa calculele doctorilor abia vineri avem DPN asa ca inca suntem in grafic desi bebe pare maaaare. Dupa estimarea doctoritei dupa ce l-a palpat pe bebe cam 3600-3800.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
39+
Sebastian Petru
AMR ...nu se stie...
rlc_sandor spune:

Miremia

Nastere usoara si refacere rapida!Pana dimineata te intalnesti cu bebe!
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
35+
Andrei Casian
ioana_fota spune:
Buna seara fetelor am reusit si eu sa mai recuperez cate ceva din ce ati scris si felicitari noilor mamici si bun venit tuturor pufuletilor care s-au nascut zilele astea
.Recuperare rapida si mult laptic.Azi am stat si noi cuminti in pat si am recuperat ultimele 2 capitole, de ieri am revenit acasa,bunica mea este mai bine.Abia astept sa se mai incalzeasca ca ne-a innebunit frigul asta
.Va
pe toate si ne revedem dimineata noi mergem la
.
31+
Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne facem mari si sa fim bine
alicredo spune:
mama da' ce liniste a fost azi pe aici...se vede ca s-au dus vorbaretele....dupa caz....la nascare sau la bebei.![]()
38+ 
arwen92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies ... Mai fetelor, eu mi-am adus aminte ca cineva din odisee urma sa aiba cununia in februarie. M-am scrantit de tot? Arwen era? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
da,da ...eu sunt !inca nu am renuntat la idee

arwen92
35+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

de gargaritz Alexis.