Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

MIREMIA

eu de 3zile trag cu o tuse nebuneasca(deh...am baut suc rece pe cancerul asta)care imi da si contractii,dar spre norocul meu nedureroase...in 2zile am terminat 1/2kg de miere si ~3-4kg de lamai...ceiuturi de foi de ceapa si lamaie cu miere...nu am baut toata sarcina atat ceai cat am baut in 2zile...cu un siropel de tuse(stodal-ca este recomandat in sarcina,fiind hemeopatic)si cu strepsils miere si lamaie...
acum este mai binisor fata de duminica sau luni...dar tot a ramas tusea aceea seaca...maine imi trimit socrul in piata sa-mi ia ridichie neagra si voi pune niste zahar in ea ca sa beau siropelul de la ea(leac testat de soacra mea pe baietii ei)
de aceea nu v-am mai scris ca sunt si eu pe aici...va citeam si ma bagam in patut la caldurica cu partenerul meu de tragere,Cana De Ceai!

si ca sa nu raman rusinea odiseei

felicitari proaspetelor mamici,insanatosire grabnica si mult laptic
bun venit noilor bebici!sa cresteti mari si voinici sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii,care au asteptat cu mare nerabdare clipa sa va tina la san si sa ma mangaie,sa va alinte si sa va daruiasca toata dragostea ce o au in sufletel.

arwen9235+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

analessya te-au mai lasat intepaturile?

onitza emotii ceva? mai apuci ziua de poimaine? cum esti? mai ai contractii?

mariucasara acum mai ai sangerari?

ofe_27 cum au iesit cartiofii? ati papat papa bun? a iesit ok rmn-ul? bafta multa pe maine.

cristies ,....ptr tine la noapte sau ptr cine va face cap nou,:

plateea ...bb To are apgar 9, 2200 la nastere, 39 sapt si 3 zile, 46 de cm, spitalul municipal suceava, dr. Hancu Cornelia.
blue_rain tomaca ashera nu am gasit detaliile despre nasteri
Bebe Yannis s-a nascut la 1:20,3300 g,51 cm de alexutzzza in 25.01
elena_iulia nastere naturala pe 21.01, 3220 gr, 50 cm, apgar 8, 40 saptamani, dr. Dragoi, si data mea de nastere e 9.05.1983.
...lia Ieri(25.01) am nascut-o pe Alexandra 40 sapt + 5 zile prin cezariana. 2,570 kg agpar 9, sp Elias
"La 26.01.2010,ora 12:30 s-a nascut Amaris-Stefania de 3.410 kg si 50.5 cm.Gratiana
satulica data nasterii a ei 16.06.1979 , si bb nascut la 39+2
blue flower programare cezariana pe 02.02.10

trimit si revin

38+

Mergi la inceput

ma bag in patut...poate vine somnul....

rlc_sandor

sa ai o zi de nastere minunata(cred ca ai avut-o deja) ...mii de scuze ca am uitat de ziua ta....inca o data un sincer La multi ani! nastere ushoara,sanatates si refacere rapida.cum te-ai petrecut?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

analessya te-au mai lasat intepaturile?

onitza emotii ceva? mai apuci ziua de poimaine? cum esti? mai ai contractii?

mariucasara acum mai ai sangerari?

ofe_27 cum au iesit cartiofii? ati papat papa bun? a iesit ok rmn-ul? bafta multa pe maine.

cristies ,....ptr tine la noapte sau ptr cine va face cap nou,:

plateea ...bb To are apgar 9, 2200 la nastere, 39 sapt si 3 zile, 46 de cm, spitalul municipal suceava, dr. Hancu Cornelia.
blue_rain tomaca ashera nu am gasit detaliile despre nasteri
Bebe Yannis s-a nascut la 1:20,3300 g,51 cm de alexutzzza in 25.01
elena_iulia nastere naturala pe 21.01, 3220 gr, 50 cm, apgar 8, 40 saptamani, dr. Dragoi, si data mea de nastere e 9.05.1983.
...lia Ieri(25.01) am nascut-o pe Alexandra 40 sapt + 5 zile prin cezariana. 2,570 kg agpar 9, sp Elias
"La 26.01.2010,ora 12:30 s-a nascut Amaris-Stefania de 3.410 kg si 50.5 cm.Gratiana
satulica data nasterii a ei 16.06.1979 , si bb nascut la 39+2
blue flower programare cezariana pe 02.02.10

trimit si revin

38+

Esti o la casa omului! Ma bag acum la up-datat ca vad ca gargaritzu a atipit. si sa dormi in noaptea asta! Tu vii in tara dupa nastere? La ce varsta a lui bebe are voie sa zboare, ai idee?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Ma bag la capitol nou. Sper ca nu deranjez pe nimeni. Miremia in nici un caz nu cred ca face..

HAI MIREMIA!!! CURAJ!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la capitol nou !

Sa fie plin doar cu vesti bune si cu pufuleti tot unul si unul!!!

Mergi la inceput

cristies np ma bucur ca pot ajuta ...asa din spirit de solidaritate ....ca la capitole... nu imi incarc singurul neuron ramas zici ca poti sa iti tragi putin sufletul ca iti doarme puiutul? ce drag mi-e cand dorm bbei!
pot zbura cu bb ...din cate am inteles trebuie sa ii dai sa suga la decolare si aterizare, din cauza presiunii. vin in 8 martie.stau pana imi iasa actele ca sa ma pot intoarce inapoi.e cam complicat .maine sun la ambasada sa aflu mai multe.

mi-am terminat si bagajul!!! yupiiiii .mai am de pus prosoapele!
astept cap nou....sper ca pe dimineata sa mai tst si sa vina somul rpd.

38+

Mergi la inceput