Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Oani_2002, multumesc foarte mult pentru clarificari referitor la detresa respiratorie, chiar ma ajuta foarte mult un sfat de specialitate dupa sperietura pe care am tras-o!

Noi astazi dimineata i-am recoltat lui bebe Andrei sange pentru bilirubina, ca este cam prea somnoros si cu ocazia asta i-am luat si pentru glicemie. Bilirubina indirecta a iesit 9, deci e un icter normal si glicemia e in grafic, insa e cam joasa (75). Doctora zicea ceva ca sa ii dau mai tarziu glucoza cu apa... nu prea am inteles, insa nu ma insistat ca saptamana viitoare vine doctorul nostru si cel mai probabil va decide el exact ce si cum sa facem.

Of, la si jumate ar trebui sa ii dau sa pape, insa s-au apucat unii sa bage o bormasina! Mi-e frica sa il trezesc ca se sperie mititelul... of, innebunesc toata ziua in casa cu vecini zgomotosi!

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Ratusca_mica, te inteleg perfect cu vecinii zgomotosi. De ei ma plang si eu de vreo cateva zile, ca au un stil de ma bag in toti dracii ... la 8.30-9 dim dau cu bormasina asa cat sa ma trezeasca si sa nu mai pot adormi, apoi pe la pranz iar o tura, exact cand as mai motai si eu un pic si tot asa

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Mai un pic si scot carofii din cuptor, am facut azi cartofi gratinati si carnitza de vita la cuptor . De-abia astept sa ajunga tati acasa sa papam.

Pe la 23.30 mergem cu tati sa-si faca RMN-ul, Doamne ajuta sa fie totul ok! Iar maine avem si noi intalnire cu ginecologul, sper sa-mi dea o veste buna!

Acum va las si daca nu mai intru azi, ne vedem maine cu vesti de la doctorila iepurila .

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Mai un pic si scot carofii din cuptor, am facut azi cartofi gratinati si carnitza de vita la cuptor . De-abia astept sa ajunga tati acasa sa papam.

Pe la 23.30 mergem cu tati sa-si faca RMN-ul, Doamne ajuta sa fie totul ok! Iar maine avem si noi intalnire cu ginecologul, sper sa-mi dea o veste buna!

Acum va las si daca nu mai intru azi, ne vedem maine cu vesti de la doctorila iepurila .

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Bafta multa si la RMN si la gineco maine sa aduci vesti bune

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bine ai venit printesa AMARIS de GRATIANA. Sa fii sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Gata, hranit una bucata de printisor. Bineinteles ca l-au apucat sughiturile dupa si nu mai stiam ce sa fac ca sa ii treaca! Asistenta doctorului ne-a spus sa ii punem o picaturica de lamaie pe limba ca asta ii da nu stiu ce reactie care anuleaza sughitul. Ce sa zic, merge cam in 70% din cazuri, insa face asta micu' o fata cand da de gustul lamaii, ca mai bine te lipsesti si incerci altceva .

Urmeaza pe la 9,30 baita. Inca nu am prin spilul la toata treaba asta, mi se pare cel mai stresant moment al zilei... poate peste inca cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

onitza - mare lucru ca ai ajuns pana la varsta asta de sarcina. Daca e sa vina bebe maine sau poimaine asta e, stie el ce stie ...

ratusca_mica - se spune ca sughitul ne deranjeaza doar pe noi parintii nu si pe bebei. Eu nu i-am dat la Andreea lamaie pentru ca am inteles ca e prea acida pentru stomacelul lor, l-am tratat cu indiferenta ... A si inca ceva, atunci cand sughite se pare ca nu i-a fost scos aerul dupa masa.
Cu baita eu iti recomand chiuveta de la baie pana va mai linistiti psihic. Tati il tine, tu il speli in doi timpi si trei miscari sunteti gata.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ratusco,,nu m-am suparat doamne fereste, insa pt ca ai pus aceasta intr mi-ai dat si mie de gandit...tin insa sa cred ca e ok...multumim oani pt inf de specialitate, chiar m-ai mai linistit.

cristies...parca ma durea pe mine cand ai descris cum se chinuia micutul tau. ce sa zic il stapanesc cu greu pe-al meu...noaptea..hopa tupa la titi si parca incep sa ma doara...ca l-am dereglat de la 2 trezi...pe noapte ..acu din ora in ora. tind sa cred ca sunt colici pt ca are gaze si-i galagie in burtica...si se potoleste cand trage bese..sau kk. nu stiu ce sa zic. acu na...sper sa dorm la noapte...

felicitari proaspetelor mamici su mult curaj viitoarelor...

ma scuzati..mai pierd sirul ca sunt zombie....dar trece si asta

hm..am uitat sa va spun de intalnirea de ieri dintre PATRIOT si PETRECARET....imi pare rau ca n-am fc poze patriotul ersa..asa mare si dolofan...si na, mai matur( prematurul :)) )...vorbeam cu andrelina..ca trebuia s-i pozam....intre ei e exact 1 luna diferentza...ce ziceti de o poza....stragul romaniei langa patriot si sticla de sampanie...laga "vasilica" al meu...

va pup si o seara placuta..si curaj burtici..mai aveti putin

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ratusco,,nu m-am suparat doamne fereste, insa pt ca ai pus aceasta intr mi-ai dat si mie de gandit...tin insa sa cred ca e ok...multumim oani pt inf de specialitate, chiar m-ai mai linistit.

cristies...parca ma durea pe mine cand ai descris cum se chinuia micutul tau. ce sa zic il stapanesc cu greu pe-al meu...noaptea..hopa tupa la titi si parca incep sa ma doara...ca l-am dereglat de la 2 trezi...pe noapte ..acu din ora in ora. tind sa cred ca sunt colici pt ca are gaze si-i galagie in burtica...si se potoleste cand trage bese..sau kk. nu stiu ce sa zic. acu na...sper sa dorm la noapte...

felicitari proaspetelor mamici su mult curaj viitoarelor...

ma scuzati..mai pierd sirul ca sunt zombie....dar trece si asta

hm..am uitat sa va spun de intalnirea de ieri dintre PATRIOT si PETRECARET....imi pare rau ca n-am fc poze patriotul ersa..asa mare si dolofan...si na, mai matur( prematurul :)) )...vorbeam cu andrelina..ca trebuia s-i pozam....intre ei e exact 1 luna diferentza...ce ziceti de o poza....stragul romaniei langa patriot si sticla de sampanie...laga "vasilica" al meu...

va pup si o seara placuta..si curaj burtici..mai aveti putin

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Si n-ati facut poze? Nu pot sa cred...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Gata, hranit una bucata de printisor. Bineinteles ca l-au apucat sughiturile dupa si nu mai stiam ce sa fac ca sa ii treaca! Asistenta doctorului ne-a spus sa ii punem o picaturica de lamaie pe limba ca asta ii da nu stiu ce reactie care anuleaza sughitul. Ce sa zic, merge cam in 70% din cazuri, insa face asta micu' o fata cand da de gustul lamaii, ca mai bine te lipsesti si incerci altceva .

Urmeaza pe la 9,30 baita. Inca nu am prin spilul la toata treaba asta, mi se pare cel mai stresant moment al zilei... poate peste inca cateva zile

Mie mi-a zis din spital ca n-are treaba sughitul lor cu ce li se petrece (mama era disperata ca-i e frig) si ca remediul e lamaia dar sa nu-i dau ca-i stric stomacul. Functioneaza tinutul in sus...

De baita... eu n-am stapanirea maica-mii sa-l tin numai in mana si sa-l spal si ca atare ii pun un scutec in cadita si il invelesc in el, astfel de la caldura se linisteste si pot si eu sa-l spal in liniste. Dar cum zice Xela la chiuveta e ideal.

La noi e naspa ca nu-i place sa-l dezbrac, face ca toate visele, cum zicea si Danyelana, nu-i place cu scutecul murdar, nu-i place sa-l schimbi dar ii place cu el curat. Eu in cazul asta ce sa fac? Sa o chem pe zana scutecelor?

Mariucasara. Sebastian va veni exact cand este pregatit.

Onitza, e gata bagajul? Cum stai cu moralul?

Fetele, s-a cam pierdut sirul pe prima pagina cu datele. Daca mai stiti pe unde au mai anuntat fetele aduceti-le mai in zilele noastre poate la noapte le trec eu...

Va pup,

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput