MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
monnvas ti-am trimis PM cu user si parola ... asteptam pozicile
roxanaz imi place ca esti cumintica
am facut paine aseara ... da am pus in ea si seminte de susan + in .... ajuta la digestie .... mi-a iesit asa de bunaaaaa ....
de gatit n-am mai gatit , o sa mananc paine cu iaurt, branza, rosii .... asta mi-am adus la mine
azi trebuie sa gatesc .... neaparat
acuma beau ceai cu niste wassa , m-am plictisit deja de acelasi meniu dimineata
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Catalishka spune:
Neazta scumpelor...
citii citii dar neuronu meu a uitat cui trebuia sa mai raspund, va rog nu va suparati pe mine. io am fost conforma, sper sa scad juma de kil sapt asta sa inceapa si la mine cu 76 virgula x
sunt zombie...bibirelu meu ma tzocaie noaptea din ora in ora...da daca nu o face acum, atunci cand...ca acush creste si o sa imi fie dor de apropierea asta pe care alptatul ti-o ofera.
amu din ce imi aduc aminte:
- naut: io am facut mermezu cela de pe culinar si a iesit BESTIAL
- cont comun: si io vreu sa vedeti balena ucigasa si pestisorul mic
- super tare tambalagiul
- gatitul si la mine se desfasoara icsact la fel...buei io am un copchil vitaminizat manca-l-ar mama pe el. desi nu manca decat tzatza in 90 % proportie, are o enerjie si o putere intr-ansul de ma da pe spate.se trage in maini zici ca e la paralele sau la inele cel putin.si incisivul dreapta nu mai apare
- paine: am facut si io una monti, dar era cam umeda in interior desi am copt-o o groaza de timp. andanii ceva ponturi?
Am cumparat si eu linte, dar habar n-am s-o gatesc, ceva sugestii?
Hai k daca imi mai aduc aminte revin, oricum sunt aici si va cetesc
pupici
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
andanii spune:
catalinska ti-am trimis PM ... abia astept sa te cunosc
ponturi la paine .... mda .... nu fac painea cu jumate tarate si jumate faina , intr-adevar iese umeda .... pun cam 20 % tarate din volumul fainii si iese bine
io prefer sa mananc painea cu iaurt sau cu rosii , da sa fie calumea, decat sa o mananc cu carne si sa fie nasoala
cu lintea se face mancarica scazuta cu carne, carnat, legume doar ... sau ciorba .... se gateste la fel ca fasolea uscata
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Catalishka spune:
Thanks andanii...am pus cateva pozulici cu mine si piciu, io nu prea ma pozez "intreaga" din motive lesne de inteles
sa ne auzim cu bine.
pupici papaaa
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka Thanks andanii...am pus cateva pozulici cu mine si piciu, io nu prea ma pozez "intreaga" din motive lesne de inteles sa ne auzim cu bine. pupici papaaa www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank"> vreau sa ajung |
nu se vad pozele .... nu stiu din ce cauza , eventual poti sa le mai pui inca odata
ANDANII
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
nu se vad pozele .... nu stiu din ce cauza , eventual poti sa le mai pui inca odata |
acum se vad?
vreau sa ajung
Rrraluca spune:
buna fetelor, sunt noua pe aici...azi e prima zi:D...cam tarziu m-am hotarat sa ma inregistrez pe un site,sa comunic pe forum,dar na...cautam subiectul diete..si eu sunt foarte stresata...am nascut acum 5 luni si jumatate,si am 70,8 kg ...am reusit sa dau jos 12...dar sincer va spun ca nu ma iau dupa nici o dieta, am eu una "proprie", trebuie doar sa nu fac abateri, si stiu ca da rezultate sigure...
Anda am vazut ca ai slabit 22 kg cu acea dieta...in cat timp ai dat jos acele kg?...eu vreau sa merg si la sala, doar ca am nascut prin cezariana si chiar daca dupa o saptamana eram la suc pe terasa nu m-am riscat sa ma apuc inca de tae-bo(care da SIGUR rezultate intr-o dieta)...asa ca o sa ma bag peste 2 saptamani,caci asa mi-am propus la 6 luni, la pilates,si neaparat cu masaj...vreau ca la vara sa fiu
va salut,si ma bucur ca v-am "intalnit"!
maya_m spune:
fete...m-am trezit cu fata la cearceaf azi,ametita fara nici un chef si nici macar dupa o cana mare de cafea neagra nu mi-am revenit....dimineata am mancat un melcisor aromatizat dupa aia am bagat cafeaua...am facut mancare -de musai ,ca voie buna n-am -ceva experimental-supa crema de broccoli...tare mie frica ca doar eu o sa mananc din ea...e execrabil de gretoasa..da' o sa ma prefac ca-i buna cat timp vom sta la masa ca sa-i conving pe bietii cobai ..greu va mai fii..la pitic i-am spus deja ca i-a ''facut mamicuta spanac'' ca asta-i place si daca tot e verde ..cu tat-su va fi mai greu...pt. cina n-am nici o idee..
PUISORULE cand ti-ai comandat de pe redis ai primit vre-un mail de confirmare ....io cand am mai comandat de pe alte site-uri imi venea mail de confirmare a comenzii..aici nimic..
maya_m spune:
ANDANII lamureste-ma si pe mine cum pot vedea si pune poze... ca eu ...cand ai timp nu-i nici o graba...
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m ANDANII lamureste-ma si pe mine cum pot vedea si pune poze... ca eu ...cand ai timp nu-i nici o graba... |
ti-as trimite pm da nu ai .... activeaza-ti PM ul te rog
pe prima pagina e un site www.4shared.com
acolo intrii si restul iti spun pe pm dupa ce activezi
si inca ceva .... despre redis, vezi ca nu trimit mail de confirmare, ..... eu am patit-o crezand ca nu s-a dus comanda am trimis de doua ori si mi-au venit doua pachete .... deci trimiti si basta , dupa doua zile primesti pachetul , la mine asa vine intotdeauna
ANDANII