MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
rivali spune:
vin si eu cu meniul de azi
MD 1 feliuta de cascaval cu sunca
pranz mancare de linte si carnat de casa+2 patratele ciocolata neagra
cina cred ca ceva fructe sau 1 iaurt
Acum am si eu o intrebare cu ce se poate manca wassa dimineatasau cu ce nu se poate manca.Azi as fi putut mana la paranz?
mi-am cumparat o punga de naut,as vrea sa-mi dati idei ce sa fac cu ea(mai putin humus pt ca nu am tahina). Cum pot sa il prepar?
puisorule se face usor kefirul? este bun la gust?dureaza mult pana se face?
monnvas daca certurile te-ar slabi eu cred ca as avea 30kg si daca mai scad si ceea ce imi mananca si cei doi "indieni" din dotare nu stiu cu ce as mai ramane
alinam daca tu simti ca ceva este in neregula atunci trebuie sa iti iei inima in dinti si sa mergi cu copilul la psiholog. Nu trebuie sa tot amani
roxanaz iti este rusine ci 61 kg?!Pai daca eu vad pe cantar 64 kg ma duc si ma imbat
anelize spune:
Buna seara,doamnelor.
Eu sunt racita,deci arestata la domiciliu,fapt pentru care am gustat 2 guri de praji,pt ca sunt bolnavioara si simt ca "merit" sa ma rasfat un pic.Oricum nu prea am putut manca mult azi.
MD-nimic
P-o lingura de orez decorticat
G-"pacatul"
C-cred ca salata,daca pot sa inghit.
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m nu vreau sa te speriu dar poate ar tebui sa-ti faci o colonoscopie.... sa nu fie ceva mai grav..daca zici ca nu functioneaza nimic |
Am facut deja asta acum cativa ani...e deja istorie faptul ca intestinul meu subtire e un pic cam lung.Dar, m-am apucat de monti si m-am reglat.Adica de fulgii de dimineata.
Acum am intrerupt cura de spirulina+acid folic (le iau pt imunitate, am probleme) si sper sa ma reglez cumva.
Azi oricum am fost victorioasa pana la urma..
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii melany cum ti-e spatele , te mai doare ??? saracuta de tine , si mama mea are probleme cu spatele, of si cat se vaita toata ziua |
Danutzo, merci de intrebare...sa zic ca e binisor.Nu m-am lasat pe tanjeala si azi m-am urcat pe banda.Am bagat 5 km si mi-a priit.Nu am putut alerga insa mai mult de 3 ture de stadion.
Si data trecuta tot cu sport m-am vindecat.Ca antinflamatoare nu am voie...
melany72 spune:
citat din mesajul lui alinam Stresul meu e legat de copil, trebuie sa jung cu el la un psiholog imi tot zic asta de cateva luni si fac un pas inainte altul inapoi si tot asa, imi e teama de ce ar putea sa imi zica, pe alta parte ma gandesc ca daca e o problema si o luam din timp se poate rezolva sau ameliora pe parcurs, cand ma culc la asta ma gandesc, cand ma trezesc tot la asta, da uite ca nu am curajul sa iau taurul de coarne. nu am curaj sa pun mana pe telefon sa sun pentru o programare desi stiu ca ceva nu e in regula, inca nu imi dau seama daca e vina noastra sau pur si simplu copilul are o problema independenta de noi, problema rezolvabila sau nu de vreun psiholog. Uite ca m-am descarcat aici la voi, dar e tare greu sa accepti ca al tau copil poate avea o problema . |
Mergi la doctor.Tin pumnii.
melany72 spune:
citat din mesajul lui rivali roxanaz iti este rusine ci 61 kg?!Pai daca eu vad pe cantar 64 kg ma duc si ma imbat Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |
Ma primesti si pe mine? Tot in aceiasi situatie....
Wasa numai daca e facuta din 1/2 faina integrala, 1/2 tarate e buna de mancat cu grasimi.La noi wasa nu se gaseste conform monti...
Monnvas spune:
Andanii, nu m-am prezentat luni la raport, ca nu am reusit sa ma cantaresc cum trebe (dimineata, dupa trebi). Da' nu-i bai daca ma sari o sapt de la tabel, o sa par mai slaba saptamana aviatoare.
Cont comun??? Io vreau, io vreau, trimite-mi datele pe pm. Io am poze la semnatura, dar nu am mai incarcat de ceva vreme
Rivali, uite o reteta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20644/Mermez-pui-cu-naut/#entry688369
e delicioasa si nu trebuie bibilita prea tare. Pt chimen macinat il bagi in rasnita sau, daca n-ai, faci ca mine, cu apa in blender
Varianta de lucru: pitic in 4 labe pe covor. Se arunca o jucarie pe care dumnealui o va fugari (in 4 labe) prin sufragerie. Se curata o ceapa, se arunca iar jucaria, se toaca o ceapa, se arunca iar jucaria... si tot asa... piticul are de lucru si mami face mancare
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Ma primesti si pe mine? Tot in aceiasi situatie.... Wasa numai daca e facuta din 1/2 faina integrala, 1/2 tarate e buna de mancat cu grasimi.La noi wasa nu se gaseste conform monti... |
Adica io am facut wasa de-asta si am baloshit langa pastrama si langa mancarici cu sos degeaba?? Ia sa mai bag eu o portie...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
melany72 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Varianta de lucru: pitic in 4 labe pe covor. Se arunca o jucarie pe care dumnealui o va fugari (in 4 labe) prin sufragerie. Se curata o ceapa, se arunca iar jucaria, se toaca o ceapa, se arunca iar jucaria... si tot asa... piticul are de lucru si mami face mancare |
Iata o imagine care-mi "face"ziua..
roxanaz spune:
neata!
ieri am fost cuminte cuminte. adica seara am mancat cascaval cu ardei si niste pastrama. in schimb nu am apucat sa ma cantaresc dimineata dar mai bine asa.
azi am fructe la mine. asa ca asta e meniul pana la 5. o sa ma ucida stomacul de foame
citat din mesajul lui Monnvas Inca astept sa-si faca efectul cearta de ieri |
hahahahaha. est super
rivali, din naut faci orice fel de mancare ca si in cazul fasolei, mazarei, lintei. eu cumpar nautul la cutie, cel fiert deja, e mai putina bataie de cap. e buna si salata (am scris acum cateva pagini reteta), cu carne sau fara... tare buna!
melany, sanatate, sa treaca raceala rapid.
revin!
sa aveti o zi excelenta si mai ales fara abateri/