MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 4
maya_m spune:
MONNVAS superba piesa si la obiect...nimic nu conteaza doar sanatatea, copii- lumina ochilor, familia in general.....astea cu 1 kg in minus sau in plus sunt doar maruntisuri...
roxanaz spune:
neata!
ieri am dat-o in bara cu floricele, seara .
dar azi is cuminte la program, cum am zis ieri.
Andanii, esti mai ok azi?
monabella, Monti zice nu cafea ptr ca declanseaza secretia de insulina si implicit disponibilitatea la zahar. deci creste asimilarea lui. de avocado stiu si eu ca il interzicea in prima faza ca e lipido-glucidic. acum nu mai stiu ce face cu el.
Monnica, zici tu ca ai dat jos 2kg dupa cearta?
o zi frumoasa tuturor!
valentinag spune:
Buna fetele
Monabella,uau!Ai slabit 7 kg intr-o luna,minunat!Felicitari!
Dana,hai capul sus,in perioada asta,mai toti avem probeme,o sa trecem noi si peste astea,trebuie sa fim optimisti,sa nu lasam lumina violet sa ne afecteze
Am fost plecata la mosie,bineinteles ca am avut abateri majore,si totusi,ieri dimineata - 1 kil.Yupiiii.
ieri am mancat aproape conform,omleta cu branza si muraturi,un mar mare si o felie de branza cu o gura de paine si am baut cola,multa,light,da multa,ca am stat de am invatat pentru un ex naspa azi,sper sa iau macar 5 dupa cat m-am chinuit.
Azi:
un iaurt mic si o felie de paine
carnaciori prajiti cu salata verde
tocanita de legume cu gogosari murati
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
gata .... facut modificarile
monabella te-am trecut in tabel
acusor si pe tine te-am trecut, te asteptam cu mult drag si spor ....
roxanaz nu te pun in tabel ... acuma voiam sa modific si la tine ,si te caut ,si te caut si nimic, tu nu esti in tabel nu ???de ce nu vrei ????
vali felicitarile mele draga ... vezi ca se poate ??? bafta azi la examen ... sa ne zici cum a fost
melany cum ti-e spatele , te mai doare ??? saracuta de tine , si mama mea are probleme cu spatele, of si cat se vaita toata ziua
maya, catalinska felicitari
monabella vad ca slabesti bine , sa dea dumnezeu cat mai repede sa ajungi la targhetul propus
anca sigur rusii-s vinovati pentru stagnare
alinam mai scrie-ne de tine ... asa rar dai pe aici
anelize tu ai 1 kg in plus, ai ajuns de unde ai plecat in tabel
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
alinam spune:
Andanii uite ca scriu, m-am cantarit dimineata si mi-a aratat cantarul mult tare 68kg, v-am zis ca ma simt umflata rau! nu stiu daca si cand o sa mai ajung la alea 60 kg mult visate, e drept ca nu ma prea tin de treaba dar am un mare stres .
Stresul meu e legat de copil, trebuie sa jung cu el la un psiholog imi tot zic asta de cateva luni si fac un pas inainte altul inapoi si tot asa, imi e teama de ce ar putea sa imi zica, pe alta parte ma gandesc ca daca e o problema si o luam din timp se poate rezolva sau ameliora pe parcurs, cand ma culc la asta ma gandesc, cand ma trezesc tot la asta, da uite ca nu am curajul sa iau taurul de coarne. nu am curaj sa pun mana pe telefon sa sun pentru o programare desi stiu ca ceva nu e in regula, inca nu imi dau seama daca e vina noastra sau pur si simplu copilul are o problema independenta de noi, problema rezolvabila sau nu de vreun psiholog.
Uite ca m-am descarcat aici la voi, dar e tare greu sa accepti ca al tau copil poate avea o problema .
asta e motivul pentru care monti e doar un vis frumos pentru o perioada cand voi fi mai linistita.
puisorul spune:
Roxana, felicitari pt mandruta . Cati ani a implinit?
Andanii, imi pare rau de faza proasta prin care treci . Important e sa fiti voi sanatosi, restul se vor rezolva
Maya, imi fac singura mea culpa ca te-am corupt cu culinarul. Si eu trebuie sa iau o pauza de la el ca prea multe bunaciuni gasesti pe-acolo
Felicitari fetelor care au slabit
Alinam, eu zic ca nimic nu e mai greu decat nesiguranta. Indiferent ce ti-ar spune psihologul macar stii ce ai de facut in continuare. Sa stii ca nu ajuta cu nimic tactica strutului. Nu e frumos ce o sa zic dar am niste prieteni intr-o situatie similara. I-am tot batut la cap sa mearga la psiholog cu baietelul dar sperau ca se va rezolva de la sine. Au ajuns la psiholog destul de tarziu dar in timp s-au rezolvat aproape toate problemele. Deci nu mai amana pt binele copilului
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
roxanaz spune:
Andanii, nu vreau in tabel ca mi-e rusine. am 61, vreau 54. dar nu ma pune pliz rog io frumos
Puisorule, a mea mandra e fix cu un an mai mica, adica a implinit doar un an . sa iti traiasca si tie si sa fie sanatoasa!
Alina... nu stiu concret ce problema ai cu Vlad dar as recomanda ff calduros psihologul. macar sa stii cu siguranta daca intr-adevar este o problema sau nu. succes!
R
Monnvas spune:
Azi am avut si eu o cantarire in conditii normale, adica dimi, si arata 52,6 - adica -400g, pe carele pierdusem de miercuri, dar na, intre timp am facut un pandispan de pe culinar la care m-a corupt Puisorul
Inca astept sa-si faca efectul cearta de ieri
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
ALINA ia-ti inima-n dinti, e spre binele puiului tau. Am si eu o prietena buna psiholog de copii, dar acum vad ca nu esti din Bucuresti. Succes!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
andanii spune:
roxanaz nu fi copil ... rusine la 61kg, io ce sa mai zic la frumoasele 77 kg ale mele
puisorule bine zici tu , da nu ma pot controla , pe bune , ma stresez de rau mi-e, ma doare capul de innebunesc
alinam ... iti spun numai atat ... din experienta unor prieteni .... nu mai sta pe ganduri ... ia masuri , nu stiu ce fel de probleme are puiutul tau , nici nu trebuie sa ne spui , dar te rog mult mergi si vezi care e treaba, macar stii cum stai .... cu cat mai repede cu atat mai usor se remediaza problemele de genul asta ... te pup , curaj si bafta
monnvas tu ai dat raportul luni ???, te-am modificat ??? ca nu mai stiu ... sunt zombie .... vai de mine oricum stai bine, ai niste kg de invidiat .... ti-am studiat pozicile , sunteti frumosi , am si comentat o poza ca nu am putut sa ma abtin ... cu burtica ai fost totala , bebele e un frumos si tu arati tare tare bine
.....aaaa pentru toate fetele noi ... cine vrea sa puna poze in contul comun imi cere parola si id ul si postati acolo pozici cu voi sa va cunaostem , si ne vedeti si pe noi daca vreti binenteles
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"