MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka acum se vad? www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank"> vreau sa ajung |
daaaa se vad , arati fff bine si piticul e superb , sa-ti traiasca da poti pune si poze cu tine grasa si cum esti acuma sa vedem diferenta .... sa te laudam putin
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
andanii spune:
citat din mesajul lui Rrraluca buna fetelor, sunt noua pe aici...azi e prima zi:D...cam tarziu m-am hotarat sa ma inregistrez pe un site,sa comunic pe forum,dar na...cautam subiectul diete..si eu sunt foarte stresata...am nascut acum 5 luni si jumatate,si am 70,8 kg ...am reusit sa dau jos 12...dar sincer va spun ca nu ma iau dupa nici o dieta, am eu una "proprie", trebuie doar sa nu fac abateri, si stiu ca da rezultate sigure... Anda am vazut ca ai slabit 22 kg cu acea dieta...in cat timp ai dat jos acele kg?...eu vreau sa merg si la sala, doar ca am nascut prin cezariana si chiar daca dupa o saptamana eram la suc pe terasa nu m-am riscat sa ma apuc inca de tae-bo(care da SIGUR rezultate intr-o dieta)...asa ca o sa ma bag peste 2 saptamani,caci asa mi-am propus la 6 luni, la pilates,si neaparat cu masaj...vreau ca la vara sa fiu va salut,si ma bucur ca v-am "intalnit"! |
bine ai venit intre noi .... cu noi vei reusi ...
eu am slabit intr-un an si ceva cele 22 kg , nici nu mai stiu exact, am slabit in etape cu faze de platou multe si lungi , a mers mai greu , da conteaza si varsta tu cati ani ai ??? cu cat esti mai tanara rezultatele vin mai rapid ( o constatare de-a mea)
eu acuma de un an stagnez, ba chiar am si pus in ultima perioada 4 kg care ma amageam ca-s false, da s-a dovedit ca-s batatorite bine .... acuma vreau ssa slabesc cele 12 kg in plus
bafta la slabit si sa stai cat mai mult cu noi
sa-mi zici inaltimea si kg la care vrei sa ajungi sa te trec n tabel .... vrei nu ????
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
ti-as trimite pm da nu ai .... activeaza-ti PM ul te rog pe prima pagina e un site www.4shared.com acolo intrii si restul iti spun pe pm dupa ce activezi si inca ceva .... despre redis, vezi ca nu trimit mail de confirmare, ..... eu am patit-o crezand ca nu s-a dus comanda am trimis de doua ori si mi-au venit doua pachete .... deci trimiti si basta , dupa doua zile primesti pachetul , la mine asa vine intotdeauna ANDANII "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" |
Androix spune:
Salutare!
Apropo de wasa conform: eu am gasit finn crips fiber 21%. In tabelul cu IG wasa 24% are IG 35, iar urmatoarea pe lista wasa light rye are 50. Eu zic ca de la 21% la 24% nu e asa de mult si nu cred ca finn crisp 21% nu se compara cu wasa de 24%. Asa ca eu d-astea mananc cu grasimi. Problema e ca nu se poate pune problema de mancat mancare cu sos cu ele, dar un sendvis chinuit iese. SI in ultimele zile am descoperit ca-mi place sa mananc seara in loc de cina un iaurt de 0.1% cu finn crisp d-asta. Super bune!
Eu sunt la dezintoxicare de cantarit non stop Am suit cantarul in podul bibliotecii si o sa-l dau jos de-acolo o data pe saptamana luni dimineata. Daca rezist...
Azi am sarit micul dejun si deja se cunoaste ca am mancat ca mult la pranz. Nu e bine deloc cand imi sar cerealele de dimineata.
Am in meniu ciorba de oase de porc cu varza murata si varza calita. Iesira niste acrituri ca mi se strepezesc dintii dupa cate o portie din fiecare. Mergea o mamaliga la ele dar rezist cu stoicism.
Aseara am intrat pe la fetelele alea de la abdomen extraplat si m-am umplut de respect pentru un an de zile. Mi-am propus sa le citesc zilnic. Deci am lesinat numai cand m-am uitat asa din curiozitate ce inseamna exercitiile alea de le fac ele daramite sa le si fac. Si eu abia ma sui pe bicicleta o data la 7 zile si in rest daca dau un aspirator zic gata miscarea
Maya, esti criminala cu supa aia de brocoli. Dar s-ar putea sa ai o surpriza de proportii si sa le placa pe bune. Am luat si eu brocoli si o sa fac o salata cu sunca si maioneza indoita cu iaurt.
Raluca, bine ai venit! Nu am vazut cate mesaje ai, de la al 10-lea in sus nu vei mai fi moderata si o sa postezi in timp real.
Ia-o usurel cu miscarea daca ai facut ceza. Stai linistita ca esti in grafic cu 12 kg date jos deja. Bafta in continuare!
Numai eu m-am intors la greutatea pe care am avut-o acum 2.5 ani dupa ce am nascut a doua oara! Adica cum s-ar zice am ars gazu de pomana p-aicea de doi ani incoace...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
daaaa se vad , arati fff bine si piticul e superb , sa-ti traiasca da poti pune si poze cu tine grasa si cum esti acuma sa vedem diferenta .... sa te laudam putin |
haide mai ca esti tu draguta, piticul, da e superb da io nu-s chiar asa...deh am ales si io pozele care ma avantajeaza
pai nu prea am ce poze sa pun sa se vada diferenta ca nu mi-am pozat burtoaca de dupa nastere...si cam de acolo s-au dus primele kg...
da chiar: ia sa ma trag in poze pe de-a-ntregu ca la vara o sa fiu asa slaba ca nu o sa imi mai aduc aminte cum aratam grasa
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
anelize spune:
Buna fetelor!
Mi-ai facut o pofta cu supa de brocoli Sunt o mare amatoare de acesta leguma,dar supa creme de brocoli ma da pe spate . Cum sa nu va placa,mai fetelor.Scrie sanatate pe ea.
Eu ieri am papat asa:
D-nimic
P-pilaf din orez nedecorticat
G-20-30gr fistic
C-zeama de la o supa de pui +2 lingurite de pilaf
Pe la 12 noaptea am gustat 2 guri de peste de la cuptor ,dar m-am culcat la 2 si am facut si 2-3 exercitii pe langa pat. Se pune??
andanii spune:
asa asa catalinska , fa poze ca sa ai cu ce compara la vara
anelize se pune cum nu
ANDANII
maya_m spune:
citat din mesajul lui AndroixMaya, esti criminala cu supa aia de brocoli. Dar s-ar putea sa ai o surpriza de proportii si sa le placa pe bune. Am luat si eu brocoli si o sa fac o salata cu sunca si maioneza indoita cu iaurt. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul graseiwww.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix BijouxNiste copii si toti copiii! |
Bee spune:
Buna fetele.
Eu una, dupa ce m-am vazut cu sacii in carutza, adica pe la 72, am dat iama in diverse cu abateri si am revenit la 73. Acum ma straduiesc sa revin pe drumul cel bun. SI saptamana asta am in meniu multa varza.
Ufff, imi pare rau, sper sa nu mai repet, ca ma ingrozeste ideea de a defila la mare cum arat eu acum.
Azi
D:paine neagra+ lapte+ cafea
P: spaghete+ suc rosii
S: varza
Gustari mar, lapte
http://www.dropshots.com/dochia
ana_micu83 spune:
Seara buna!
Primiti printre voi o grasana de fix 100 kg? (am pus 15 dupa nastere...deci nu am fost slaba )
Va pup si va imbratisez cu drag!
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute