MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Melany, deja se fac inscrieri la scoli??? EU sunt depasita ma rog mai am vreo doi ani asa de lafaiala da ca sa stiu si io asa, sper sa nu uit pana atunci... Io nu pot sa te ajut cu parola ca la mine a ramas salvata in pisiu si a intrat pana acum automat, dar tocmai mi-am adus aminte ca am sters toate cookiurile si tot historyul poate strig si eu dupa parola...

Andanii, hai nu mai fi suparata! Tu stii bine ca pana la urma se rupe ceva si incepi s-o iei in jos cu kilogramele. Io cred ca tie ti-a venit de hac iarna asta. Du-te cu copilul la sanius, patinaj ceva sa te mai destinzi.

In legatura cu fumatul eu implinesc 9 luni de cand n-am mai fumat, faceam un copil in timpul asta. Si nici nu simt nevoia si nu-mi lipseste! In schimb cam tot de-atunci am cam luat-o serios pe aratura cu montignacul si s-a adaugat si stresul licentei si alte marunte prostii pe care acum nici nu le mai retin incat situatia a degenerat urit intr-un surplus de 8 kilograme, cu tot cu Craciun De fapt daca socotesc ca numai de craciun si anul nou am pus 4 kilograme nu e asa de rau. Ca de fpat eu o tin in procarii gen slana afumata cu paine si palinca de la inceputul lui decembrie asa ca e de inteles...
Asa ca bafta sa va lasati de fumuri, eu am frunzarit cartea lui alenn carr si datorita acestei carti pot sa spun pentru prima data (ca m-am mai lasat de vreo 3 ori de fumat inainte) ca n-o sa mai fumez niciodata in viata mea!

Monica, eu am intrat pe contul comun tocmai sa te vad pe tine si nu te-am gasit. In schimb am gasit alte cateva fete care nu erau. Oricum am intrat la semntura, frumos pitic mai ai! Si vorba fetelor, nu prea ai ce cata pe-aici Felicitari pentru plimbaret!

Roxana, si eu mai cumpar paine d-aia din kaufland sau de la marketul de cartier., pe mine ma baloneaza ingrozitor imi face niste gaze mama mama dar prajita ma merge cat de cat. Dar ma intereseaza magiunul de topoloveni, p-asta de unde l-ai luat ca mi-ai facut o poftaaaaaaa...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Roxana, si eu mai cumpar paine d-aia din kaufland sau de la marketul de cartier., pe mine ma baloneaza ingrozitor imi face niste gaze mama mama dar prajita ma merge cat de cat. Dar ma intereseaza magiunul de topoloveni, p-asta de unde l-ai luat ca mi-ai facut o poftaaaaaaa...

haa, deci e ok. vaz ca efecte secundare nu am avut . magiunul l-am luat din real, era plin. am inteles ca e si in billa, si in carrefour. in metro/selgros nu m-am uitat dar o fac in week end. cora/auchan n-am aci inca asa ca nu pot raporta

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

buna fetelor! andanii,gandeste-te ca esti sanatoasa,si apoi restul se rezolva,usor usor...bucura-te de bebe,si calmeaza-te, nu te stresa pe zi ce trece mai mult..ia-o usor,nimic nu-i un capat de tara...daca te putem ajuta cumva sa treci mai usor peste,sa nu eziti sa ne spui...chiar daca sunt de putin timp printre voi,ssunt uimita ce bine va intelegeti..demult cautam un asa grup..puup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

mandrelor, a propos de tarate si paine. nu a vazut nimeni pana acum painea aia de am luat-o eu ieri? ma bagati la idei. desi e Monti-Monti dupa ce scrie pe eticheta.

Dap, am luat si eu din aia.E nasoala cruda, dar prajita e buna.Si zic ca si Monty.

Androix, am 12 zile de cand m-am lasat de fumuri.Nici eu nu simt nevoia.Chiar deloc.

Inscrierile, oficial, nu au inceput.Dar neoficial...au inceput de vreo saptamana.Mi-am luat de grija, sper acum sa ajung exact unde vreau.
Ma duc sa vad daca mi-a trimis cineva vreo parola.

Eu azi a trebuit sa-l sun pe shefu s rman acasa.Eram tura 2 si mi s-a pus asa un nod in gat, senzatie de voma...habar nu am ce am patit..cert e ca stau acasa si lucrez de pe canapea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ralluca multumesc pentru vorbele frumoase stai cu noi cat iti place

melany ai grija de tine ce ai patit ??? ai vomat ??? doamneee nu-mi imaginez ce ai putut avea sa ne scrii cum mai esti

androix

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

mi-a facut ANDANII o pofta de paine si cum nu mai aveam facut nimic pt. mine am purces la aruncat ingredientele in cuva masinii de paine cu gandul ca pun la programul de framantat- dospit urmand sa modelez colace si sa-coco in cuptorul de la aragaz....fiind cu mintea -n parti n-am realizat ce fac...si stau eu linistita [vreo doua ore[dupa calculelele meleulterioare] pana apare sotul si ma intreba ce paine coco acolo..io zic nimic doar dospeste el nu ca se coco ceva si cand ma uit mai avea de coco doar 40 min ...si gata painea mea..in disperarea care m-a lovit ridic capacu' si prind de toarta sa scot cuva sa salvez ce se mai poate...rezultatul- mana dreapta fara amprente...si niste chestii rezultate in urma scobirii mijlocului[ca doar ala a mai ramas necopt] care acum sunt in cuptor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

maya nu inteleg .... de ce trebuia sa coci in aragaz ???? de ce nu e bine in aparatul ala ???? se face fain .... io nu am , da am vazut la o prietena care face des

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, ai dreptate ca m-a luat valul. Eu vorbeam de paine care sa se poata manca cu lipide

Melany, cum esti? Mai bine?

Androix,eu am gasit doar in billa magiun.

Maya,sorry de patanie. Am renuntat si eu la ideea de painemonti in masina de paine. Din faina integrala iese dar din faina si tarate nu

Meniu:
MD: pateu de gasca, o bucatica de cascaval si masline
Gustare: migdale crude
P(pe la 4): ciorba de fasole cu ciolan si ceapa rosie
C: un suc de portocale si gref

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Buna fetele. Eu nu am mai fumat de un an. Of ce greu a fost sa ma las… In weekendul asta gatesc ratatouille si casoulet. De pe isaveurs.com. Cit despre kilograme momentul adevarului e luni la sala. Acum sint in dilema pt ca merg la lunch cu niste colegi si nu stiu ce sa iau sa nu comit vreun pacat culinar. Eu am cumparat piine neagra, neagra, nemteasca. Pumpernikel se numeste. E trecut cu indicele glicemic 40 dar eu stiu daca e cu adevarat montignac ? nu stiu daca e intr-adevar facuta in deutchland. Mi-ati facut o pfota de magiun... daca fac si eu si il indulcesc cu inlocuitori (trivia, splenda) are ceva?
Ia sa pun eu pe lista pt mamanul meu sa-mi aduca magiun facut de ea. (in speranta ca pina vin ei slabesc si pot minca un pic dimineata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

maya nu inteleg .... de ce trebuia sa coci in aragaz ???? de ce nu e bine in aparatul ala ???? se face fain .... io nu am , da am vazut la o prietena care face des

ANDANII

face paine faina aparatul...da' asta cu tarate in ea o coace altfel ramane mai indesata ca necoapta..mami meu face[la masina] din integrala fara tarate adaugate si iese o pufosenie crescuta frumoasa

Mergi la inceput