MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12

alinam spune:
neata!
Puisorule cum e sa schimbi programul??? pentru mine dupa 2 ani de stat acasa cu bb . munca a fost o adevarata relaxare, iar in cazul tau e si mai si daca stai cu parintii, mare lucru sa stea cineva cu bb macar 2 ore pe zi.
Monica multumesc pentru invitatie da nu ma prinzi heheheh, in skimb as manca un rasol de vita cu hrean, buna idee , chiar ma gandeam sa fac niste snitele pentru copil ca asa mai papa si el carne, stiu ca e importanta pentru dezvoltarea lor.
Rivali 500 g in plus nu reprezinta nimic zic eu, eu am si variatii de 2 kg de la o zi la alta, e in functie de cata apa retin ca eu mananc sarat, asa ca nu dispera, nu cred ca ai cum sa pui 500g de grasime, e doar apa .
O zi buna va doresc! vedeti ca maine e sarbatoare, sa va faceti treburile administrative de azi

roxanaz spune:
neata slabutelor!
Andanii gata cu butoiul cu melancolie ca e vineri! in week end nu se accepta
Valentinooo! scot bata? ce prostii ai mancat?
Alinam, si noi suntem cam la fel, porcul e yuck. dar noroc cu vita pe care o facem in tot felul de retete.
Rivali, Alina are dreptate, nu e o tragedie variatia asta. daca esti azi atenta o sa le vezi jos maine, si chiar mai mult.
la mine programul de asa:
MD: cafea cu lapte 0%
pranz: linte cu carnaciori
inainte niste fructe
seara inca nu stiu.
ieri am luat din kaufland paine din aia umeda, care eu zic ca e Monti. are doar tarate de grau si secara, faina integrala de secara. maia naturala, apa, sare. nu zahar nu grasimi nu nimic. asa ca aseara am mancat cu magiun de Topoloveni (din ala fara zahar, doar prune si apa) si cu branza 0%. a fost super miam!!
Roxana

andanii spune:
aseara la kaufland am descoperit asta http://www.galmopan.ro/ro/produse/morarit.html ... al treilea produs .... faina dietetica macinis integral .... e faina combinata direct cu tarate .... scrie ca e bobul macinat integral .... am facut paine aseara din ea, bunicica , cam tare si parca putin umeda in interior, da poate daca o lasam mai mult la crescut iesea mai bine, nu am avut rabdare , era 12 noaptea si mi-era somn .... da e buna totusi , cred ca daca o combin cu faina integrala jumatate ar iesi si mai bine
io-s in acelasi butoi , desi e vineri
va multumesc fetele pentru incurajari .... imi prind bine , da totusi nu ma pot linisti .....
si surpriza .... mananc conform , putin cantitativ si am pus pe mine 700 gr .... deci strsul cel mai mare inamic .... da nu ma pot controla .... ce sa fac ???? ajutati-ma
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii aseara la kaufland am descoperit asta http://www.galmopan.ro/ro/produse/morarit.html ... al treilea produs .... faina dietetica macinis integral .... e faina combinata direct cu tarate .... scrie ca e bobul macinat integral .... am facut paine aseara din ea, bunicica , |
interesanta faina. nu ai vazut si painea de care ziceam eu mai sus?

ia zi tu de ce e butoiul ala asa adanc???
R

maya_m spune:
Faina de asta am folosit in ultimul timp da' ce nu-mi place la ea sunt taratele... cam mari..la wasa am avut probleme...mi se rupea cand incercam sa pun bucatile in tava...asa ca acum le modelez in palma ...in schimb paine iese delicioasa
...si faina de secara tot de la galmopan..

puisorul spune:
Andanii, nu vreau sa te dezamagesc dar faina aia e doar faina integrala fara tarate adaugate. Adica asa e faina integrala, din boabe macinate cu totul. Mai trebuie sa ii pui tarate ca sa fie monti.
Rivali, nu te da batuta asa de repede
E greu sa te rupi de langa copilas mai ales dupa ce ai stat doi ani langa el . Mie mi-a placut foarte tare perioada asta, nu pot sa zic ca mi-a lipsit serviciul, nu m-am plictisit si nici nu am luat-o pe aratura. Desi inainte de a naste ziceam ca nu stau acasa decat 4 luni
Va pup si mai vorbim diseara Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Monnvas spune:
Helau. Si la mine cantarul face figuri - arata cu 500g mai mult - si nush daca de la Mosh Craciun sau de la alea 2 prune uscate pe care le-am halit ieri inaintea unei mese lipidice. Asa ca acum termin mancarea lui fiu-meu: cartof copt cu ou si branza. Daca e bal, macar sa fie cu lautari.
Andanii, ti-as posta un clip ca sa te simti bine cu neshte grasane-grasane, da' nu ma lasa piticul acum. Ca sa vezi ca silueta ta e de departe una onoranta.
pup si sa nu pacatuiti ca mine!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Ah, si cateva bomboane de cioco neconforme, ce bune au fost Diseara mai beau un pahar de vin si ma cumintesc.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

roxanaz spune:
mandrelor, a propos de tarate si paine. nu a vazut nimeni pana acum painea aia de am luat-o eu ieri? ma bagati la idei. desi e Monti-Monti dupa ce scrie pe eticheta.
Puisorule, eu as zice totusi ca faina e Monti. ca nu e musai sa aiba tarate, domnu' zice dupa cum imi aduc eu aminte ca trebuie doar sa fie integrala. gresesc? ma duc sa caut citate
R

andanii spune:
puisorule faina asta spun eu , parerea mea ca este super Monti fata de tot ceea ce am gasit ... e faina integrala in primul rand si pentru ca e macinis asta inseamna ca sunt si taratele in ea .... e monti ... nu bag mana-n foc ca se poate manca cu grasimi da nici nu ma intereseaza pe mine , io si-asa nu mananc paine la carne sau branza ... eu vreau paine sa mananc cu ceai, iaurt , branza dulce, lapte ... dar la fel de convinsa nu bag mana-n foc cat este de taratoasa si cat de mari sunt taratele ca nu se poate manca si cu grasimi .... da nu stiu cum sa aflu , oricum e cea mai buna din tot ce-am gasit ... si mie-mi place , sincer
maya da abia se poate framanta , exact asa am patit cand am pus faina integrala si jumate tarate, aceeasi dificultate in a o framanta ... de aceea spun ca e ok .... ma gandeam la un moment dat sa o macin in masina de macinat cafea
monnvas pune pune poate ma binedispun
roxanaz am vazut si painicile alea umede, da nu=mi plac, prefer sa nu mananc paine deloc
da, asa e daca e painea din faina integrala e ok oricum da nu poate fi mancata cu grasimi .... deci aia cu tarate si faina jumi juma .... poate fi mancata cu grasimi ... despre asta vorbeste puisorul
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"