MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii, uite, pun linkul, pentru cei cu simt estetic acut e interzis
http://www.youtube.com/watch?v=5nuBZm0cXe8

Io azi am avut zi de pacate. Si Mosh Craciun, si pitic umblacios accidentat (cap de gresie, cap de parchet, cap de biblioteca... uite cam asa ) si un mare sictir (plus ca mi s-au cam suit la cap complimentele voastre). Chiar acum pap niste cioco cu 55% cacao (da' in alta carte Monti zice ca si 60% e OK si ce mi-e 55, ce mi-e 60, mai mananc o lingurita de cacao dupa )

Melany nush daca ai primit parola, da' iti trimit io pm indata.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Cand va aud ca vorbiti despre scoala mi se face pielea de gaina... Cum o fi cu copii asa mari? Pe mine m-a pocnit nostalgia acum ca a inceput piticul sa umble si nu mai sta in brate la pupacit... Deja e barbat cu aere de independenta... Cand intra la scoala cred ca ma pun pe bocit.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Primit parola...acum reusii sa intru acolo.Ma duc sa ma uit la poze.

Cu starea...binisor.Am baut si un ceai cu miere ca parca ma incerca si raceala asa....naiba stie ce am avut.Sper sa fie mai bine maine.

Va pupez.

Mergi la inceput

Aaaaa, pai nu ma mai joc.Monnvas esti super bine fata, ce mai vrei? Ca vrei sa te intaresti e buna ideea, dar de slabit NU.Aratai super si la botez, ceea ce nu se poate spune de altii ( a se citi EU).

Maya-m, nu am retinut, un copil sau doi? Ai de lucru, na ca eu asa sunt mai sloboda la gura,dar se vede diferenta intre mai 2009 si ianuarie 2010.Tine-o tot asa .
Ai multa grasime din aia periculoasa, adica pe burta.Hai sa muncim si sa nu o mai dam in bara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

mandrelor, a propos de tarate si paine. nu a vazut nimeni pana acum painea aia de am luat-o eu ieri? ma bagati la idei. desi e Monti-Monti dupa ce scrie pe eticheta.

R

eu am paine din aia cumparata de vreo luna, un pachet acasa si unul la servici da nu imi place deloc, e prea umeda, da eu recunosc ca am mancat paine normala in ultima perioada ca deh am masina de paine si miroase painea calda de mori .

Mergi la inceput

Iar vin...am mai pus si io 2 poze ca-mi facura-ti pofta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Iar vin...am mai pus si io 2 poze ca-mi facura-ti pofta!

Te-am vazut! Ha! Acum sincer nici nu m-am uitat prea bine la tine, ca am avut de admirat printesa Dar mi-a atras atentia poza in rochie turcoaz, daca era sunca serioasa s-ar fi vazut acolo. Da' io n-o vazui.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola fetele,

Dati-mi, va rog, si mie user-ul si parola de le contul comun.
Multu'.
Va pupic

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Vreau si eu userul si parola sa va vad, Pe "grasa"de Monnvas o stiu pe viu pe voi sa va vad in poze. O sa pun si eu poze cu mine

Mergi la inceput

Inapreda si Rivali, nu m-o lasat forumu' sa va trimit pm, poate se indura alta fata.

(7.03.2009)

Mergi la inceput