America (189)
Raspunsuri - Pagina 6
cris30 spune:
Iry, ce situatie complicata!!! uff...imi pare tare rau ca nu poate veni mama, ar fi fost de mare ajutor.Tatal tau nu poate veni???
Bine macar ca Aidan se simte mai bine, macar esti linistita din punctul asta de vedere .
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
Delia21 spune:
OFFF IRINA ce vesti,bietii de voi.Dar de ce zici ca nu mai poate veni mami tau deloc?Pupam pe Aidan si sa gasiti o solutie!Soacra...ar putea veni?
carmençita spune:
Fetele, multumesc de raspunsuri, inca nu e nimic stabilit, dar va tin la curent, eventual o sa mai vin cu cate o intrebare, doua sper sa nu va suparati.
Va doresc multa sanatate la puiuti.
Carmencita,
Cristian 2 ani si 8 luni si Alex 13 ani
ruxij spune:
Carmen, La multi ani si multa multa fericire alaturi de puiutul tau si ceilalti ce iti sunt dragi!
Ramona J spune:
La multi ani Carmen, sa ti se implineasca toate dorintele.
Miere, imi pare tare rau pentru toate incurcaturile. Sper sa se rezolve cu bine. Vei gasi o solutie, dar e nasol ca esti presata de timp.
Carmenbr spune:
Multumesc mult de tot. Azi am fost o plangacioasa, tare aiurea m-am simtit aniversarea asta. Bine ca nu mai e mult.
Pup pe toate si multumesc mult pt tot suportul.
mihutza11 spune:
La multi ani Carmen!
Miere, imi pare rau de situatia asta.. sper sa gasesti o rezolvare cat mai rapid..
si 6+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor