America (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere imi pare rau ca nu mai iasa planul...sanatate mamei tale si lui Aidan iar voua putere sa treci peste toate.

Carmen sanatate in continuare!

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ma gindeam eu asa la voi azi-noapte, miereamara. tu nu ai vreu unchi, vreo matusa, vreo verisoara, in forma si dornic/a si dispus/a sa vina citeva luni?

Andrada, eu nu as lua bona chinezoiaca sau indianca. sunt ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu spun ca pana la urma tot cu mama sau cu soacra sau cu tataie sau vorba lui liris, cu o ruda se rezolva cel mai bine pentru copil ... stiu pe propria-mi piele ca este ca nerve racking, dar pana la urma, dupa o experienta de genul asta cu febra peste tuse, peste frisoane, peste strep - nu stiu, e clar ca nu toti copiii sunt atat de sesibili dar unii sunt si nimeni nu are grija mai buna de el ca bunicii. Mama ta are probleme cronice de sanatate sau doar temporare ? adica vizita ei doar s-a amanat sau s-a anulat definitiv ?
Macar sa il mai scoti la lumina de 3 ani, dupa aia totul e mai usor.

Carmen, dar Eric al tu are 5 ani, de ce nu il lasi la after school - adica in fine, vreau sa spun ca la tine nu mai este atat de sensibila situatia ca e maricel, supravietuieste bine si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

S-a anulat definitiv, adica nu o sa poata sa vina niciodata:((

Nu am gasit nimic azi, ba mai mult nici la vechea gradintia nu mai sunt locuri.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Miere-sanatate multa, chiar nu pot sa vina alternativ cate 2 luni soacra si cu tatal tau, ca in Ro se poate lua concediu medical usor-tin pumnii sa gasesti totusi un homedaycare si sa se rezolve, e mare pacat sa renunti la un job asa de bun-bafta multa!

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, tin pumnii, ce situatie dificila!! Si eu am fost intr-o situatie similara, la mine putin diferita, ca nu s-a imbolnavit copilul chiar fff tare, dar destul cat mi-am pierdut eu jobul. Ceea ce ar fi fost ok, daca as fi avut macar green card. La noi nu s-a rezolvat, dar situatia a fost si mult diferita de tine, eu am dus copilul in Romania pana am rezolvat cu green cardul. Oricum, situatia mea a fost chiar mai complicata, sper ca tu sa gasesti o bona. Nu va dura o singura zi, dar cred ca vei gasi. Inteleg ca e vorba de recomandari, dar as extinde cautarile si la persoane de alte nationalitati, nu doar Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am extins, am pus un anunt la scoala unde lucrez, poate gasesc doua studente care sa faca cu schimbul.

In cel mai rau caz imi iau FMLA, concediu neplatit trei luni, sunt obligati prin lege sa imi pastreze postul (cred). As veni noaptea sau as lucra de acasa neplatita, numai sa tin jobul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere ma rog sa gasesti o solutie.Este incredibil de complicat.Doamne ajuta!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Daca nu iese si nu iese, mai incerci o data daycare-ul. Poate nu s-o intampla la fel ..cum adica nu mai sunt locuri, daca l-aiinscris o data nu te mai primesc ? Cand pleaca fata asta pe care o ai acum il pui iar la cresa ... nu cred sa se mai adune iar toti virusii pe el, dragul de el ...

Ati si inceput prost cresa asta, ca iarna prin definitie riscul de imbolnavire e mai mare, macar daca se potivea cumva sa inceapa vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Carmen, La Multi Ani!!!!!

Oana 26+sapt si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput