America (189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

carmen- sa fii fericita si iubita!sanatate de fier lui Ericlasa gandurile negre!
nu vad sampanie ,tort nimic pe masa...

miere- Doamne, ce ai mai tras si tu cu Aidancum se nmai simte?daca stateam prin zona, cu cea mai mare placare stateam cu el

corina - felicitari pt micuta crestina cu ochi albastri

abia astept sa treaca iarna asta cu toate pacatele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Carmen fericire, iubire si tot ce-i mai bun alaturi de baietii tai

Miere sanatate multa lui Aidanut si sa dea Domnul sa gasiti solutia cea mai buna si cit mai curind sa se rezolve toate.

Pumba I feel for you si noi avem 9 gr F asta-i tuica fiarta Sper ca tu nu esti in fisia aia de mijloc unde ataca arcticul zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Carmen, la multi ani scumpo...sanatate si numai impliniri sa va dea Bunul Dumnezeu!

Irina, mami a ta sta in bucuresti? am un medic bun, cel mai bun internist si hepatolog de pe fata pamantului...el e singurul care-i poate spune daca poate calatorii sau nu...are prb cu TA? cum sa nu calatoreasca??? ai nevoie de ea acum... sau asa cum zic fetele mama-soacra :) sunt cupluri de prieteni pe aici care au dus copii acasa in situatii de-astea pt 6 luni un an... eu nu as face asa ceva in veci... e o situatie grea, dar Dumnezeu o sa le aranjeze pe toate vei vedea... nu mai ai romani pe acolo care stau acasa sa poti apela la ei?

ooof ne dam si noi cu parerea, numai tu stii care-i solutia buna si optima pt toata lumea...iar cu daycare-ul nu fii speriata, a inceput nasol Aidan, asa cum au zis si fetele, dar asta nu insemna ca e regula sau ca se va imbolnavii iar daca incerci... si daca bona lui Aidanut pleaca in februarie, pana tunci il mai ti acasa si apoi incerca sa gasesti o gradi buna de tot... eu cred ca momentan cam asta ar fi solutia...

si eu te-as fi ajutat cu toata inima daca eram langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen La Multi Ani!!!sanatate lui Erick in continuare.

Multumim fetele ptr felicitari. Am inceput si noi papa solida si dormim toata noaptea !!!

Miere ai rezolvat ceva? iti tinem si noi pumnii sa va iese cum doriti si cum este cel mai bine ptr cel mic. Nu poti merge intr un parc ceva unde vin mamici si uite asa din recomandari sa te alegi si tu cu o bona cumsacade? Sanatate la pui!

La noi e placut, nu i f cald dar e soare si frumos; ah ce iubesc eu California.

Dar ce o face Andreea/Philip ca nu am zarit o demult aici? Andreeeeeea...

test -
corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Carmencita - LA Multi Ani si de la mine, sa ai capul limpede () si sa fii iubita si sa ti se indeplineasca toate gandurile ascunse.
Poti sa-mi spui si mie (la ureche ) cati ani ai facut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Carmen, La Multi Ani!

Miere, multa putere sa treci prin toate intimplarile astea nasoale.
Eu in calitate de baba ce sunt iti zic doar ca eu am invatat in acesti ani ca se poate trai cu extrem de putin material, cel putin pe termen scurt, ca joburile vin si se duc, singurul lucru de care e important sa ai grija cu adevarat este sanatatea si echilibrul tau fiindca astea te vor ajuta sa il cresti pe Aidan, sa gasesti joburi si mai bune.

Cu parintii si socrii si noi am fost la fel, n-au vrut, n-au putut, au avut alte prioritati. N-ai ce sa le faci. O sa va descurcati si fara ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmen La Multi Ani!

Soacra e f batrana si socrul invalid, tb sa stea cineva cu el in permanenta. Oricum nu m-as fi riscat, fiind asa de batrana, mi-ar fi si frica sa il las pe Aidan cu ea.

Bona lui Aidan pleaca sapt viitoare, deci mai avem o saptamana.
Nu mai tuseste aproape deloc, cred ca il voi duce la gradinita din nou, nu am reusit sa gasim bona. Si nici cu gradi nu stim dc mai sunt locuri, noi am asteptat atunci 6 luni si acum cand am renuntat probabil au dat locul altcuiva.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La servici la tine Miere nu poti intreba in stanga si n dreapta? bine ca i bine Aidan.
Pune tu anunt la ziar.

test -
corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen, La multi ani !!!!!

Irina, atata timp cat vin din tot sufletul sa ajute va fi bine...cand scartaie si nu prea vor si aduc motive, vin degeaba si nici ajutor nu vei gasi!!!!

Va fi ok si la daycare, daca asta va ramane singura solutie...pompeaza acum cu vit C, fructe cat mai multe (crude, nu din bocanele), fa-i suc de portocale...noi gasim aici vit C natural in granule pt copii peste 1 an, vrei sa iti trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si noi am trecut prin multe raceli in primul an. Va inteleg cit va e de greu miere, mai ales ca n-a fost bolnav deloc inainte. Eu cred ca e bine ca se intoarce la gradi. Il mai tineti acasa cind raceste, il mai duceti, o luati cum se zice day-by-day.
Succes!

Mergi la inceput