FIV264
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
Asta ar insemna o stimulare de vreo 7 zile.....chiar nu stiu ce sa spun, dar daca cineva a mai facut schema aceasta sigur va posta.
cristal1995 spune:
Am mai "vazut"o ciudatenie d-asta la tratament la Raloucoutza (care a si reusit la acel tratament). A inhibat-o mai mult de ziua 2-3 cum e in mod normal, pentru ca medicul nu era in localitate si nu voia sa-si strice programul, si a inceput stimularea pe undeva gen ziua 7-10... Totul a fost ok (pentru ca ovarele erau oricum inhibate) si acum are o mandrete de fetita.
Pupici
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
daria08 spune:
Fetelor, helpppppppp
Cat de mari trebuie sa fie foliculii in ziua 5???????????????
Eu aveam unul de 13, unul de 12 si unul de 11 pe un ovar, pe celalalt unii mai mici, pe care nici nu i-a mai masurat si mi-a zis ca situatia e gri spre negru, mi-a marit doza la 375 iar barbatu-meu mi-a zis: PANA AICI, NU VREAU SA TE IMBOLNAVESTI
Acum stau si nu stiu ce sa fac, macar sa stiu cat ar fi trebuit sa fie.
Sunt praf, nu mai vreau nimic
adipapazi spune:
amy 2007, dar de ovulat, ovulezi? te-ai monitorizat ecgrafice? cresc foliculi? se sparg?cat ai fsh si e2?
violab, asa o sa fac si eu. nu mi-a cautat sangele deloc. vezi ca ai dat peste o dr buna?
semne bune fata are? cand e big day? sa fie clar, vii cu beta mare, capisci?te sustine cosa nostra aici pe forum!
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi amy 2007, dar de ovulat, ovulezi? te-ai monitorizat ecgrafice? cresc foliculi? se sparg?cat ai fsh si e2? violab, asa o sa fac si eu. nu mi-a cautat sangele deloc. vezi ca ai dat peste o dr buna? semne bune fata are? cand e big day? sa fie clar, vii cu beta mare, capisci?te sustine cosa nostra aici pe forum! |
Iubita. Tu esti singura care se mai intereseaza si de soarta mea pe aici. Pia ce sa zic? Inca mai am dureri de sani si cum mi s-au umflat si amigdalele l-am sunat pe medicul de familie sa-mi dea ceva(mai am si o tuse pacatoasa de vreo luna asa). I-am spus ca s-ar putea sa fiu gravida si mi-a dat niste antibiotice. Mie mi-e frica sa le iau asa ca merg pe babesti.Chiar daca mai trebuie sa sufar nitel. Sambata e ziua cea mare. Eu vreau sa fac si un test de urina. Cind e relevat testul de urina? Sper ca nu te bat la cap prea mult.
adipapazi spune:
citat din mesajul lui daria08 Fetelor, helpppppppp Cat de mari trebuie sa fie foliculii in ziua 5??????????????? Eu aveam unul de 13, unul de 12 si unul de 11 pe un ovar, pe celalalt unii mai mici, pe care nici nu i-a mai masurat si mi-a zis ca situatia e gri spre negru, mi-a marit doza la 375 iar barbatu-meu mi-a zis: PANA AICI, NU VREAU SA TE IMBOLNAVESTI Acum stau si nu stiu ce sa fac, macar sa stiu cat ar fi trebuit sa fie. Sunt praf, nu mai vreau nimic |
DARIA08, calma te.
la fiv 1, in z 5 aveam putini foliculi. mi-au crescut, am facut punctia, dar erau goi. nu conteaza nr cat conteaza sa fie si mai ales sa aiba ovocite. violab a avut numai 3, a mers mai departe, a dus fivul bine, aum asteapta beta. dr ti-a zis ca gri spre negru pt ca in carti zice ca cine face mai putin de 3 foliculi e poor responder. nu e roz, dar marirea dozei nu e o tragedie, sunt fete care au doze de 450 (de cal, cum spunea vilolab). eu zic ca daca nu te linistesti, nu ajti cu nimic foliculii, indif cat de putini sunt. eu m-am omorat ca tine si nu mi-a folosit. masoara acolo E2 si lh sa vezi ca cresc si mergi inainte. in plus, la Z5 e destul de devreme. stimularea poate sa dureze si 2 saptamani.poate mai vin alti foliculi din urma. esti la fiv 1? de mule ori fiv 1 e de incercare, sa nu ti se para ca sunt sadica, dar asa am constatat eu. ia partea buna a lucrurilor: tie iti trebuie i folicul si bun, in plus daca nu iese, stii ce sa faci data viitoare.
adipapazi spune:
violab, testul de urina e posibil sa se vada la 9 zile dupa ce se nideaza oul. dar poate sa fie si nerelevant. acuma ce mai ai de asteptat? 2 zile? hai, relax. sa nu iei antibiotice.intreaba dr de la fiv.baga si tu o incurajare la daria, explica-i cum te-ai mobilizat tu.
bombi spune:
citat din mesajul lui violab Sambata e ziua cea mare. Eu vreau sa fac si un test de urina. Cind e relevat testul de urina? Sper ca nu te bat la cap prea mult. |
Am cautat in urma si am vazut ca ai avut punctia pe 15 si transferul pe 18. Poti sa incerci un test de urina sensibil (10 ml) pe 28 daca ai facut pe 13 declansare cu 5000 unitati hcg. Daca ai facut 10.000 unitati, mai asteapta 2 zile.
Eu socoteam timp de injumatatire de 36h la hcg dupa declansare, si cind iesea sub 10, faceam testul (preferabil dimineata). Si mi-a iesit intotdeauna corect.
Multa bafta si iti tin pumnii pentru beta pozitiv.
violab spune:
citat din mesajul lui daria08 Fetelor, helpppppppp Cat de mari trebuie sa fie foliculii in ziua 5??????????????? Eu aveam unul de 13, unul de 12 si unul de 11 pe un ovar, pe celalalt unii mai mici, pe care nici nu i-a mai masurat si mi-a zis ca situatia e gri spre negru, mi-a marit doza la 375 iar barbatu-meu mi-a zis: PANA AICI, NU VREAU SA TE IMBOLNAVESTI Acum stau si nu stiu ce sa fac, macar sa stiu cat ar fi trebuit sa fie. Sunt praf, nu mai vreau nimic |
Draga mea. Are dreptate adipapazi. Eu am avut numai doi pina l a sfirsit si tot am mers pina la capat. Mi s-a fecundat numai unul care e in burtica la mma acum. Astept beta sambata. Si intr-adevar am avut doze de cal. 450Gonal pe zi. Asa ca...Stai linitita ca nu e draq atit de negru..Hai fii cuminte ca nu-ti face bine.
violab spune:
Fetelor. Am fracut o prostie. M-a mancat in si am facut untest de urina. A iesit neg. Oare i s-a intimplat cuiva sa fie neg testul de urina si beta pozitiv? Please heeeeelllppp.