FIV264

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

viola, z 10 de la transfer e prea devreme pt testul de urina! Doar testul de sange te va lamuri, asa ca nu dispera!
bombi, din cate am citit si auzit eu (si experimentat - 2 fiv-uri cu protocol lung), inhibarea inceputa in z 21 dureaza aprox 2 sapt, interval in care vine ciclul. Uite o descirere: "In the long protocol the agonist is usually started around day 21(...) Approximately two weeks after the start of GnRh agonist a vaginal ultrasound scan will be performed to ensure that the ovaries are inactive.".
Sunt multe fete care au facut diphereline fix 14 zile, doar ca la majoritatea, din cauza inhibarii, ciclul venea mai tarziu, spre sfarsitul acestei perioade.
Ce pot sa iti spun sigur e ca la Giulesti asa se procedeaza la protocolul lung: 14 zile diphereline - eco - stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

viola, z 10 de la transfer e prea devreme pt testul de urina! Doar testul de sange te va lamuri, asa ca nu dispera!
bombi, din cate am citit si auzit eu (si experimentat - 2 fiv-uri cu protocol lung), inhibarea inceputa in z 21 dureaza aprox 2 sapt, interval in care vine ciclul. Uite o descirere: "In the long protocol the agonist is usually started around day 21(...) Approximately two weeks after the start of GnRh agonist a vaginal ultrasound scan will be performed to ensure that the ovaries are inactive.".
Sunt multe fete care au facut diphereline fix 14 zile, doar ca la majoritatea, din cauza inhibarii, ciclul venea mai tarziu, spre sfarsitul acestei perioade.
Ce pot sa iti spun sigur e ca la Giulesti asa se procedeaza la protocolul lung: 14 zile diphereline - eco - stimulare.

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

Iti multumesc Felicia. Sper sa fie asa. Mi-a trimis si dana_bebe un email si mi-a zis ca si ei i s-a intimplat la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

viola, scuze daca te-am indus in eroare cu testul. Eu faceam testul (repet, supersensibil de 10 ml, nu normal de 50) pe ciclu natural in ziua 13 (dupa ovulatie). Poate la ET se nideaza mai tirziu decit in mod natural si e intr-adevar prea devreme.
Nu mai e mult pina simbata. Tin pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor. Am fracut o prostie. M-a mancat in si am facut untest de urina. A iesit neg. Oare i s-a intimplat cuiva sa fie neg testul de urina si beta pozitiv? Please heeeeelllppp.

Dar te-a mancat tareeeeee....
Testele pishaciose nu sunt relevante, atat de devreme.
Dupa vreo 12 zile poate.
Oricum bazeaza-te pe rezultatul de sange.
Asa ca relax, stai cumintica inca doua zile.
Tin pumnii sa fie cu ochisori

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

bombi stai linistita ca nu e vina ta. Ma manca demult sa-l fac.
alrak asa cearta-ma a merit. Parca sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Violab, tinem pumnii sambata sa iasa un beta maaare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Daria, mergi mai departe cu curaj. Si eu am avut un singur folicul mare dupa stimulare cu doze maximale (2 mai mici au ramas in urma si nu au fost buni de recoltare) si am continuat FIVul. Foliculul s-a fertilizat, embrionul a fost ok, ca nu s-a prins asta e alta problema...O sa fie bine data viitoare!
Pupici si ne rugam sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Eu am abandonat...am avut 3 foliculi, in jur de 13 mm cel mai mare...dr a fost sceptic in ceea ce priveste evolutia lor, singura solutie era marirea dozei la 375 UI dar nici atunci ar fi fost slabe sperante ca ar fi avut un rezultat multumitor...o alta varianta ar fi sa incep iar, cu o doza mai mare...nu stiu ce voi face, deocamdata astept sa-mi revin din soc.
Tot ma intreb acum, cat ar fi trebuit sa fie in ziua 5? ca dr mi-a zis ca sunt cam mici.....
Va pup pe toate si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

va rog sa-mi spuneti si mie despre un endocrinilog bun in bucuresti. Cumnata mea are prolactina f mare si cred ca ar tb sa consulte un astfel de medic.
merci cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,mie nu mi se par deloc mici foliculii dupa 5 zile de stimulare,eu dupa 6 zile de stimularea aveam un folicul de 12,5mm si am mers mai departe,crestea cite 2mm/zi.Probabil a fost sceptic ca erau putini ,foliculii cresteau ,chiar daca faceai mai multe zile de stimulare...daca doamne fereste data viitoare nu raspunzi nici atit la tratament?probabil vei avea nevoie si de alt protocol

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput