FIV264

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete cucuiete.
IO Z11 fost eco + analize, asteptam rez sa vedem cand facem punctia, joi sau vineri.
Cu durerile, si eu abia stau pe scaun. desi si la mine sunt vreo 4,5.
Asta e, suportam...numai sa fie bine.
Iar barbatii....sunt sexul tare...doar vreo cateva minutele....din cand in cand. In rest sunt plangaciosi...si prapastiosi...ce de trebuie sa-i incurajeze...fumeile
Pupi si o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buburuza,duphastonul il da in loc de utrogestan,nu ca supliment

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Fetele, ajutati-ma un pic cuniste calcule. Eu fac Diphereline, acela cu actiune 28 de zile pt un inceput de endometrioza. Ultima fiola (din 3) o sa o fac pe 17 februarie. Doctorita a zis ca vrea sa incep stimularea pe la finele lunii mairtie (12 zile) si tot in martie sa faca ET, ca sa ne suprapunem cu ultimele saptamani de efect la Diphe.
Eu am citit ca dupa ultima fiola de Diphe prima ovulatie apare cam la 58 de zile, asta insemnand 15 aprilie. Nu prea imi ies mie calculele, help. Sa inteleg ca daca fac stimularile, apare ovulatia mei devreme???

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Moshulic, tin pumnii sa fie un mare FIV reusit! Bafta! In aceeasi formatie si acum?

Shery 14 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Viola unde esti si ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetelor am inceput AC pe 14 feruarie plec pt FIV 3sper sa fie cu ochisori ceea ce va doresc si voua.Voi ce ziceti la cate zile dupa ce termin AC vine CM? Mona afta si ma gandesc la tine pe toate si sa dea DD sa fie un an plin de bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor eu ma gandeam ca in februarie voi face al 2-lea FIV dar dupa ce am fost la endocrinolog si am primit tratament pt. PCOS va trebui sa mai aman cel putin 3 luni.
Si eram asa de nerabdatoare

Va pup si bafta multa celor in focuri!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Viola unde esti si ce faci?

Sunt bine daria. Tu ce mai faci? Cum se prezinta situatia? Eu nu mai am nici un simptom in afara de raceala si dureri de sani. Ma bate gindul sa fac un test de sainge maine in Z9 dar mi-e frica sa nu fie prea devreme si sa iasa neg. Tu ce stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

fetelor am inceput AC pe 14 feruarie plec pt FIV 3sper sa fie cu ochisori ceea ce va doresc si voua.Voi ce ziceti la cate zile dupa ce termin AC vine CM? Mona afta si ma gandesc la tine pe toate si sa dea DD sa fie un an plin de bebelusi

dr meu zice ca dupa ce termin AC, voi avea, posibil, CM. daca am sau nu sangerare, nu conteaza. fac 3 zile pauza si apoi incep stimularea.ce skema ai? eu am AC, apoi gonal si merional (FSH si LH).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

dr meu zice ca dupa ce termin AC, voi avea, posibil, CM. daca am sau nu sangerare, nu conteaza. fac 3 zile pauza si apoi incep stimularea.ce skema ai? eu am AC, apoi gonal si merional (FSH si LH).

Mergi la inceput