FIV264

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

amy 2007, ai facut AMH? adica ti-ai verificat si rezerva ovariana?
se face din sange.nu conteaza ziua. rez in 2 saptamani.si noi la fel, infertilit inexplicabila.
trompele in regula?
ce inseamna dosar pt fiv? analizele alea multe?
bafta

violab, dar-ar laptele in tzatze peste 9 luni!baga o bustiera. te vaz cu okisori! kinder cu surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

adi eu nu am inca schema de tratament, cand ajung acolo o sa stailim.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

amy 2007, ai facut AMH? adica ti-ai verificat si rezerva ovariana?
se face din sange.nu conteaza ziua. rez in 2 saptamani.si noi la fel, infertilit inexplicabila.
trompele in regula?
ce inseamna dosar pt fiv? analizele alea multe?
bafta

violab, dar-ar laptele in tzatze peste 9 luni!baga o bustiera. te vaz cu okisori! kinder cu surprize!

Sa te auda Dumnezeu. Asta inseamna cind inca te mai dor tzitzele? Ca e cu ochi? Daca ai stii ce ma manica sa-mi fac un test de singe maine!!!!
Dar ce vad? Gata esti din nou pe baricade. Bravo. ma bucur tare mult. Si eu facut Gonal. Lh nu mi l-a dat decit in momentul in care mi-a scazut sub 1. Am tot facut teste la fiecare 3 zile. Tie ti le-a dat de la inceput pe amindoua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Viola unde esti si ce faci?

Sunt bine daria. Tu ce mai faci? Cum se prezinta situatia? Eu nu mai am nici un simptom in afara de raceala si dureri de sani. Ma bate gindul sa fac un test de sainge maine in Z9 dar mi-e frica sa nu fie prea devreme si sa iasa neg. Tu ce stii?

Draga mea, tare cred ca esti cu ochisori .Din cate am citit pe aici, testele facuta mai repede de ziua 11-12, nu prea sunt relevante, mai mult te deruteaza...mai ai putintica rabdare, cred ca e greu.
Eu ma duc maine sa vad daca am ouat ori ba, vedem daca avem pentru ce merge mai departe ori ba.
Fa-te bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:

Viola unde esti si ce faci?

Sunt bine daria. Tu ce mai faci? Cum se prezinta situatia? Eu nu mai am nici un simptom in afara de raceala si dureri de sani. Ma bate gindul sa fac un test de sainge maine in Z9 dar mi-e frica sa nu fie prea devreme si sa iasa neg. Tu ce stii?

Draga mea, tare cred ca esti cu ochisori .Din cate am citit pe aici, testele facuta mai repede de ziua 11-12, nu prea sunt relevante, mai mult te deruteaza...mai ai putintica rabdare, cred ca e greu.
Eu ma duc maine sa vad daca am ouat ori ba, vedem daca avem pentru ce merge mai departe ori ba.
Fa-te bine,

Doamne ce bine ar fi!!!
Of maine e o zi mare. La mine nu erau decit doua oua si tot am mers mai departe. Mi-a fost frica sa renunt. Bafta maine.Iti tin pumnii. Dar la utlima eco ce ti-a zis? Cite a vazut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

fetelor am inceput AC pe 14 feruarie plec pt FIV 3sper sa fie cu ochisori ceea ce va doresc si voua.Voi ce ziceti la cate zile dupa ce termin AC vine CM? Mona afta si ma gandesc la tine pe toate si sa dea DD sa fie un an plin de bebelusi

Sa stii ca e relativa data cand vine cm, eu am luat duminica ultima pastila si mi-a venit vineri,deci in a 5-a zi.In prospect scrie ca vine la 3-4 zile dar depinde de fiecare.
Multa bafta iti doresc.

Mergi la inceput

[/quote]
Doamne ce bine ar fi!!!
Of maine e o zi mare. La mine nu erau decit doua oua si tot am mers mai departe. Mi-a fost frica sa renunt. Bafta maine.Iti tin pumnii. Dar la utlima eco ce ti-a zis? Cite a vazut?
[/quote]
Maine e prima eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

[quote]citat din mesajul lui andrabirni

Moshulik, multa bafta, de data asta sa fie cu ochisori!!!

sa fie, andrabirni
la fel si voua
presimt un an bun, 2010
recolte bogate (outze lipicioase si bebici cu ochishori)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna dimineata . Sper sa ma primiti si pe mine, proaspata programata pentru primul FIV in martie la Gynera cu dr. Dracea.
Pe unele dintre voi le stiu de pe la alte subiecte asa ca pentru bruna si graviduta mea draga Blue_flower.
Povestea pe scurt este asa: toate bune si frumoase la mine si la sot, infertilitate inexplicabila (de vreo 10 ani ma chinui). Rezolutia d-nei doctor: iti recomand FIV pentru ca as putea sa-ti fac cate inseminari vrei dar nu am ce sa imbunatatesc cu ele, avand in vedere ca totul e ok si ai fi putut foarte bine sa ramai natural in tot acest timp.

bine ai venit!
bafta multa si atitudine pozitiva!

Moshulik

Deci, 4 martie programare pentru intocmire dosar FIV si pana la finele lui martie daca vrea bunul Dumnezeu se realizeaza si ET.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Moshulik iti doresc ca aceasta sa fie incercarea norocoasa. Anul trecut am facut cam in aceeasi perioada, dar eu acum mai astept un pic. Te las pe tine sa reusesti prima, ca sa prind si eu mai mult curaj! Asa ca spor la treaba draga mea si multa multa bafta!Doamne ajuta!

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

BuburuzaL acum e randul nostru!
motoarele la maximum siiii....
pe locuri fitzi gata SI ...... TE ASTEPT SI PE TINE LANGA MINE CU UN BETA MAAAAAARE!

Moshulik

Mergi la inceput