Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
cristies spune:
Fetele, de Adina_bulina si de Lalitica mai stiti ceva?
Acum chiar va las! Noapte buna si mai intru eu cand s-o mai trezi gargutza.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
al3csa spune:
Buna seara mamicilor
Sa va spun starea sotiei mele ..nu este prea buna din punctul meu de vedere ,doctorul a zis ca este bine si ca mai aveam putin si scapam si de tensiunea mare.Maine v-a avea zi de scaun si ii va scoate furtunu pe unde face pipi..si o va scoate de la terapie intensiva..Baiatul nu l-am mai vazut de azi dimineatza,decat soacra mea l-a vazut pe seara ...si mi-a spus k este bine.Va multumesc din tot sufletul pt ca va rugati pt sotia si baiatul meu si sa va dea Dumnezeu multa putere si sanatate......App cum fac sa scot si eu saptamanile de acolo ...cele amr 4 saptamani si bla bla ..pt ca eu nu stiu fiinca sotia mea nu m-a invatzat asta si oricum abea nimeresc sa va scriu aici sa va tin la curent(nu ma descurc cu forumu![]()
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
IRINA.C spune:
tatic de alecsa concret ce a zis neonatologul despre copilas?ce ma bucur de vesti....
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lia_2009 spune:
analessya nici eu nu pun valoare prea mare pe greutatea estimata pe mine masuratorile de la eco ma ingrijoreaza. Dr mi-a spus ca e mai mica dar ca e bine si nu toti bb sunt de 4 kg.
40 sapt 
mitumac spune:
Doamne ajuta sa fie totul bine ata pentru alecsa cat si pentru bebe...
Multa tarie si credinta celor ce sunt langa ei...
Cu speranta...va fi bine...
37+ 
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Buna seara mamicilor 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Multumim de informatii, ne bucuram ca ne tii la curent.
Acum lasa aia cu AMR-ul, chiar nu mai conteaza.
Dar cat de mare e tensiunea Sotiei tale?
Sanatate multa Alexei si copilului.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui lia_2009 analessya nici eu nu pun valoare prea mare pe greutatea estimata pe mine masuratorile de la eco ma ingrijoreaza. Dr mi-a spus ca e mai mica dar ca e bine si nu toti bb sunt de 4 kg. 40 sapt ![]() |
Pai acelasi raspuns l-am avut si eu de la dr. Copilul e mai mic si nu va fi de 4 kg. Iar acum la ultima eco, adica aseara, cica bebe a recuperat, masuratorile sunt concludente cu 38 s. Acum asteptam sa nastem si sa vedem, sa facem comparatii.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
mitumac spune:
am scimbat si noi semnatura...am intrat in saptamana 38 si sambata mergem la dr...sa vedem cand va vrea sa vina albinuta noastra...
dar poate veni oricand,avem si patutul montat....doar frigul o mai sperie pe mami...frigul, ninsoarea, ghetusul....trebuie si mami sa se streseze cu ceva....nu???
38+ 
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui al3csa Buna seara mamicilor 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
tatic foarte curajos!
fii tare ptr ca bb simte tot! mami o sa isi revina cu tensiunea, va avea si o mica problema cu depresia (eu stiam de ea si tot m-a prins un pic) dar trece repede. bb va fi bine ptr ca este in cel mai bun loc ptr el, acum. am vazut bb-i de 800 gr care au supravietuit si inca bine, iar cei de 1200, 1000, 1400...adica alti colegi de sala de incubatoare care la 1500 gr, desi inca la incubator, sugeau de mama focului, chiar daca oboseau repede!
despre cum sa modifici semnatura:
in stanga sus a paginii ai meniu in chenar albastru care incepe cu "toate forumurile", "subiecte active"..., si aproape de finalul meniului, ai "profil personal". introduci iar parola, si apoi, mai jos, la optiuni profil, ai "semnatura" si acolo modifici cum vrei tu.
incredere, rabdare, refacere usoara si bb papacios!
Mihaela,
fericita
de
Florin Cristian (16.12.2009)
al3csa spune:
Eu stiu doar k baiatu sa adaptat la mediu nostru (asa a zis o doc) si ca ii da sa pape lapte cu siringa pana mamica va avea lapte sa-i dea baiatului ..Sotia mea , cu tensiunea eu zic k nu sta bine ...acum este mica ..mai tarziu ii creste...este ceva in genu "dute,vino" eu oricum ..eu tot sunt socat de cand sotia mea a facut aceea criza care banuiesc ca miky va spus despre ea , si a cazut din pat .Va spun sincer k in mom acela imi venea sa mor ..pt k eram cam la 2 metri de travaliu distanta pe acolo pe scari..am fugit repede in sala de asteptare si am luat telefonul si am sunat-o sa vad dak este bine dar sotia mea nu raspundea.In acel moment am inceput sa fug de nebun prin spital nu mai stiam ce sa fac ..Acum sa zicem k am trecut peste ce era foarte greu nu ca acum este foarte usor...Va urez o seara placuta mamici de pufuleti ![]()
![]()
![]()
si multumesc din tot sufletul meu pt ca va rugati pt noi.
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!