Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 8
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca_mica Am pus si noi doua pozici (sper ca mai tin minte cum se face ) Aici Ratusca mami de Andrei Ioan |
Ce frumusel e...
! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| citat din mesajul lui analessya13 http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# Am pus niste poze cu mogaldeata mea rosie si creata, dar si cu burtica. 38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007 |
Foarte frumos Alessandro, si mamica ce sa mai discutam.
.Cristina,
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario slaba activitate astazi....parca este din ce in ce mai putina lumea activa pe aici,s-a mutat toata lumea in spatele cortinei ![]() eu ma apuc de niste acte care trebuie sa fie gata pana maine si apoi la nani...DIN NOU !!! Doamne cat pot sa dorm va pup si va doresc noapte buna! ![]() Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
Bravo tie!!!! Profita fara nicio remuscare!!! Si sa te gandesti si la mine cand
.Cristina,
cristies spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Da, slaba activitate azi, poate recuperam maine. Cris- mario, adevarul ca si eu ma minunez la cat spui tu ca dormi. Vad ca mergi la somn devreme. Ma gandesc ca si copiii tai au un program stabilit- As vrea eu ca si al meu sa doarma macar max la 10 seara, dar de unde. Acum astept sa inceapa si el gradinita sa aiba un orar stabilit. Alexutzzza, nu a mai intrat azi? Cred ca e prinsa cu ultimele pregatiri pt maine. Bafta si asteptam vesti. Pai eu pe cine pot anunta dupa ce nasc? Pe contul comun nu am gasit nr de tel. Cred ca o voi ruga pe Andre-lina sa imi dea vreun nr de tel si ii trimit mesaj ei. 38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Scumpa, pe contul comun, sub folderul de Trash scrie Contacts. Daca intri acolo vezi o lista cu toate fetele, nr. de tel, adrese de mail, tot ce trebuie.

Cristina,
dastefa spune:
salut fetele
eu nu am net dar am venit la cumnata mea sa apuc macar sa va salut
in primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume puiutilor lor
si imi pare rau pt ale3csa- nu am apucat sa citesc exact ce a patit dar inteleg ca are ceva probleme
noi suntem acasa de joi dar a trebuit sa mituim asistenta care a masurat-o pe Miruna in ultima zi sa ii treaca 100gr in plus,ca ii tot scadea greutatea si fiind in descrestere continua erau sanse sa ne mai tina
Miruna e bine ,o cumintica daca apuca sa pape bine
Daria a reactionat f bine, pana acum nu ne-a facut faze de gelozie
eu m-am refacut destul de bine dupa operatie,insa durerea s-a mutat la sani...dar o sa scapam noi si de asta
si dupa cum se vede si de la semnatura ne-am hotarat in ultioma zi cand sa ies din spital si pt al 2 lea nume-Elena desi toata sarcina am fost hotarati ca va fi doar un nume
si sper sa apuc cat mai repede sa rezolv cu netul ca tare mi-a dor sa de voi
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cristies spune:
| citat din mesajul lui Satulica Bine v-am gasit! Multumesc Cristies ca ai fost draguta si ai transmis mesajul meu! multumesc tuturor pentru felicitari! sunteti speciale! noi suntem acasa deja, ne adaptam... o sa las acum datele toate si rog pe cine se pricepe la partea tehnica sa noteze si la mine: Madalina, data nasterii 19.01.2010, ora 21.05, greutate 3350 gr., 51 cm, scor apgar 9, dr. Tomescu Andrei, spitalul judetean Targoviste, nastere naturala.... cam atat, nu? daca mai trebuie ceva sa spuneti multumesc frumos! am pus cateva poze in albumul de pe webshots aici felicit si eu din inima proapetele mamici! am vazut ca au venit multi bebelusi in zilele acestea cat noi am lipsit... sanatate si o viata frumoasa tuturor! |
Bine ati venit acasa dragutelor. Sunteti deja domnisoare, iar Marcu e asa de protector
. La cat e de frumoasa o sa rupa multe inimi...Cristina,
cristies spune:
| citat din mesajul lui dastefa salut fetele eu nu am net dar am venit la cumnata mea sa apuc macar sa va salut in primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume puiutilor lor si imi pare rau pt ale3csa- nu am apucat sa citesc exact ce a patit dar inteleg ca are ceva probleme noi suntem acasa de joi dar a trebuit sa mituim asistenta care a masurat-o pe Miruna in ultima zi sa ii treaca 100gr in plus,ca ii tot scadea greutatea si fiind in descrestere continua erau sanse sa ne mai tina Miruna e bine ,o cumintica daca apuca sa pape bine Daria a reactionat f bine, pana acum nu ne-a facut faze de gelozie eu m-am refacut destul de bine dupa operatie,insa durerea s-a mutat la sani...dar o sa scapam noi si de asta si dupa cum se vede si de la semnatura ne-am hotarat in ultioma zi cand sa ies din spital si pt al 2 lea nume-Elena desi toata sarcina am fost hotarati ca va fi doar un nume si sper sa apuc cat mai repede sa rezolv cu netul ca tare mi-a dor sa de voiMihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
Bine ati venit acasa!!! Din prima zi ati inceput cu infractiunile??
De sani... ce sa zic, ne luptam toate cu asta!
Sa-ti faca netul mai repede sa ne pui poze!

Cristina,
micki_mica spune:

INTAI:
felicitari mamicilor! bine ati venit puii mici!
si nastere usoara burticilor!

APOI: numai ganduri bune
si incurajari pentru Al3csa! 
SI MAI PE URMAAAA: poze cu ingerasul nostru aici
am reusiiiit!
inca putin si va puneam poze de la motz!![]()
bb a trecut de 3 kg si are 52 cm...luptam ptr fiecare gram in plus
si icter minus![]()
Mihaela,
fericita mami de
Florin Cristian (16.12.2009)
cristies spune:
Hai ca o concurez si eu pe Lorex la umplut pagini.
Hai va pup, ma bag si eu in patut poate reusesc sa adorm putin pana se trezeste iar gargaritzu (desi azi a fost termitutz in toata regula).
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
citat din mesajul lui micki_mica ![]() INTAI: felicitari mamicilor! bine ati venit puii mici!![]() si nastere usoara burticilor! ![]() ![]() ![]() APOI: numai ganduri bune si incurajari pentru Al3csa! ![]() SI MAI PE URMAAAA: poze cu ingerasul nostru aici am reusiiiit! ![]() inca putin si va puneam poze de la motz! bb a trecut de 3 kg si are 52 cm...luptam ptr fiecare gram in plus Mihaela, fericita mami de Florin Cristian (16.12.2009) |
Mai ce de bebelini frumosi am vazut azi
. Bine ati venit mai copii si spor la acumulat kg si scapat de icter!!!E un mancacios, se vede treaba si e asa de smecher...
.Va asteptam mai des!
Cristina,

)
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000