Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

analessya13 tensiunea ei care a avut ieri seara dupa ce a nascut era 17 iar aseara i-a scazut la 10-11-12 si a cam tinut tensiunea de 12 pana la vro 3 apoi a inceput sa creasca la 13.6 apoi l-a c-am 15 min 14,6 si pe la 7 o avea 15,4

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

analessya13 tensiunea ei care a avut ieri seara dupa ce a nascut era 17 iar aseara i-a scazut la 10-11-12 si a cam tinut tensiunea de 12 pana la vro 3 apoi a inceput sa creasca la 13.6 apoi l-a c-am 15 min 14,6 si pe la 7 o avea 15,4

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!

Multumesc, multa sanatate.

Noi mergem la nani. Ne "citim" maine cu vesti bune.

Bafta Alexutzza

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

36+ Yannis Andrei

Nu cumva oscilatiile acestea sunt pe fond de stress???
Linisteste-o si incurajeaz-o!
Sotul meu mi-a povestit azi ca are un prieten care s-a nascut la 800 de grame!!! Si acum e un munte de om sanatos!
De tii sa stergi semnatura intra la profil personal, mai sus in stanga paginii, apoi editeaza profil, mergi apoi mai jos la optiuni profil, dai clik pe + , stergi/modifici la semnatura si apoi apesi "trimite datele". Si gata! Salut-o pe Alecsa dp mea, da-i un pupic si spune-i ca eu sunt optimista ca ginerelul meu se va face mare si frumos!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut fetele

eu nu am net dar am venit la cumnata mea sa apuc macar sa va salut
in primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume puiutilor lor
si imi pare rau pt ale3csa- nu am apucat sa citesc exact ce a patit dar inteleg ca are ceva probleme

noi suntem acasa de joi dar a trebuit sa mituim asistenta care a masurat-o pe Miruna in ultima zi sa ii treaca 100gr in plus,ca ii tot scadea greutatea si fiind in descrestere continua erau sanse sa ne mai tina
Miruna e bine ,o cumintica daca apuca sa pape bine
Daria a reactionat f bine, pana acum nu ne-a facut faze de gelozie

eu m-am refacut destul de bine dupa operatie,insa durerea s-a mutat la sani...dar o sa scapam noi si de asta

si dupa cum se vede si de la semnatura ne-am hotarat in ultioma zi cand sa ies din spital si pt al 2 lea nume-Elena desi toata sarcina am fost hotarati ca va fi doar un nume

si sper sa apuc cat mai repede sa rezolv cu netul ca tare mi-a dor sa de voi

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Ma bucur ca sunteti bine, moralul pare ok.Asteptam poze!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Dap am sa-i spun ..dar totusi de cand imi insoara mie baiatu fara stirea mea ??????

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi am avut o noapte cam... alba: am debutat excelent, cu un sooomn bun dupa baita, de pe la 9.30 la 00.30. dupa aceea insa am papat la 2, la 3.30, la 5, la 7, la 8.40, la 10. apoi iar pauza de 3 ore.
in consecinta mami este zombie rau, nu de somn, cat de oboseala: Ana are de pregatit o gramada de chestii pentru testele de saptamana viitoare (la draku cu CAT-urile astea, ma agit degeaba, ca e doar clasa I si nu da examen la facultate, dar ...de cand cu Ema e foarte distrata la scoala, imi scrie des Miss ca nu prea lucreaza, etc). asa ca dupa noaptea asta, doua ore de mate, spelling, comprehension si vocabulary cu o ANa indaratnica am tras si vreo 3 reprize de bocit,. ca nu mai incapea,deh.

fetele care alaptati la cerere, cum reusiti sa ii tineti pe bebei macar o ora de cand s-a terminat ultimul alaptat. mie nu prea imi iese, mai ales noaptea, ca nu vreau sa tipe, sa nu o scoale pe ana

Nu sunt profi si nici macar nu am trecut prin asta (inca ) dar am citit pe aici postari ale unor mamici care au trecut prin asta si spuneau ca suzeta le-a salvat, si ca oricum nu e indicat sa le dai sa pape asa de des si ca ii mai pacaleau cu suzeta intre doua mese..Acum..na, tu stii mai bine..

Mergi la inceput

Citat:

Dap am sa-i spun ..dar totusi de cand imi insoara mie baiatu fara stirea mea ??????

eu l-am cerut ..dupa ce am vazut pozele cu voi si am vazut niste oki frumosi pe-acolo i-am spus ca daca si Yannis o sa aibe ochii asa frumosi il iau de ginere iar ea, finutza cum e, nu a putut sa ma refuze

Mergi la inceput

Mai aveam ceva de spus...si bine ca mi-am adus aminte ..Alex inca tot nu realizeaza ca este mamica...pt ca ea la vazut doar in poze de pe tel si de pe aparat :( este tot in perfuzii..cred ca baiatul are sa-l vada dupa ce nu ii va mai baga perfuzii dusa in scaun cu rotile..poze am doar 2 ..1 care i-am facut-o la 1 ora dupa ce sa nascut si 1 de azi dim ...cam atat :).Sa schimb semnatura nu ma mai bag, m-am gandit eu bine ... ca nu am idee ce treb sa scriu acolo si in plus poate se supara sotia

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

al3csa multa sanatate in continuare si refacere rapida si tu si bb! multumim tatic ca ne tii la curent.

de blue_rain mai stie careva ceva?

oare ce fac fetele cand stiu ca maine nasc?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

GO GO GO Alexutzzza! nastere usoara, refacere rapida si un bb sanatos si papacios!

GO GO GO Ashera! nastere usoara, refacere rapida si un bb sanatos si papacios!

38+

Mergi la inceput