Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_g spune:
aproape ca mi-e rusine de cat de repede am nascut....si doctoru s-a mirat
la mine cred ca s-a petrecut pe tacute cea mai mare parte, adica aveam de ceva ore burta f tare si probabil ca dilatatia s-a facut pe nesimtite. la spital cand am ajuns era deja maxima. ma rugasem eu la doamne-doamne sa nasc usor, dar chiar asa...![]()
am si eu o intrebare. ar trebui sa ma mir ca am un copil f cuminte? mi-a plans o data sau de doua ori pana acum, in rest e baiat cumsecade. se trezeste, isi baga mana/manusha/paturica in gura-semn ca ii e foame. ca trebuie schimbat imi dau seama dupa miros
. ne intelegem f bine. el isi face interesu si dupa aia ma lasa in pace. mama imi spune sa nu ma minunez, ca asa am fost si eu. dar soacrei mele i se pare ciudat...ca sotul meu a fost un maaaare urlator. copilul in rest e bine, mananca si ii schimb scutece la greu. o singura problema ma macina. poate stiti...desi am o temperatura de 22-23 de grade in camera la el, are manutzele si piciorusele cam reci (nu tot timpul), iar uneori e vinetiu in jurul guritei, fara a fi rece. stie cineva ceva? medicul pediatru care l-a vazut spune ca e normal acum la inceput pana isi regleaza toate alea, dar nu prea am incredere...nu-s total lamurita. oricum, in momentul asta sunt in cautarea unui pediatru bun.
va doresc tuturor nasteri usoare si bebei sanatosi!
aaa...inca ceva. banuiesc ca are colici, dar nu urla. se inroseste, se stramba, scanceste usor, da din picioare...si gata. colici sa fie?
stefan s-a nascut la 40 de saptamani fara o zi.
39+ cu Stefan
oani_2002 spune:
ratusca_mica - mi-a placut tare cum bebe "si-a ales" singurel numele. Linistit, frumos, cu ochii lui tati...numai Andrei putea sa fie!![]()
Si m-am bucurat sa citesc ca mai exista si personal deosebit in spitale! Sunt asa de furioasa cand citesc povesti cu asistente sau medici care uita pt ce sunt acolo, ca nici nu iti poti imagina. Nota 10 cu felicitari data de tine, reflecta calitatea clinicii. Ma bucur! Deci pe al doilea tot acolo il nasti, nu-i asa? 
satulica - bun venit acasa. Cand am vazut ce frumos se uita Marcu la Madalina, mi-a trecut toata frica ca André nu o sa reactioneze prea bine. Cum ati facut pana la urma, i-ati oferit un cadou din partea Madalinei sau nu? Bebica ce face? E cuminte? 
Am terminat cap 113 si trimit acum, ca sunt curioasa daca aveti vreo veste de la alexutzzza intre timp. Parca zicea ca cezariana e la 12, nu-i asa?
Ma duc sa papa ceva si revin (sper) cu cap 114.
36 +
Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG neata si de la noi! sa fie o zi numai cu vesti bune! noi ne trezim la 2 ore dar eu m-am cam obisnuit, mananca si mai ptin ca suntem mai micuti , cam 15 min si pe urma adoarme Micky_mika si noi avem cam tot 3 kg, voi tot asa des va treziti noaptea? ![]() Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
dandanaGla noi incepe sa isi normalizeze programul. ori papa pe la 11 (de la 11 pana la 12 30 cu scos aer),papa bine si apoi pe la 3-4, la 6, la 9, si de aici la 2-3 ore, depinde de chef si de cat lapte am. dar ca sa scapam de icter ca deja are aproape 6 sapt, ce nu papa el din titi, mulg si ii dau cu lingurita (noaptea la biberon
asa ca da-i sa pape sa se sature, chiar daca nu papa mereu aceeasi cantitate. o sa doarma mai bine. sa ai timp sa produci laptic la loc. si sa stii ca si al meu trage la inceput cu spor. apoi..adoarme. il trezesc (il fac sa scoata aerul) ii schimb pozitia la alaptat...il gadil... cam asa e la noi.
te pup si succes. daca ai intrebari, atentioneaza-ma cu pm, ca nu am mereu rabdare sa citesc chiar tot, si sa nu imi scape mesajul.

Mihaela,
fericita
de
Florin Cristian (16.12.2009)
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario lorex ... o vreauuuuu!!!!! ![]() Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
Si eu...

Salivez aici la greu, de cand am deschis linkul. Poti sa crezi ca am vazut intai praji si abia apoi sania si zapada
Cred ca te-ai distrat pe cinste! Invidie mare aici la mine, ca n-am mai vazut zapada de ceva ani. De sanie nici nu mai vorbesc...

36 +
mariucasara spune:
| citat din mesajul lui bubu_bu fetelor va rog sa ma ajutati daca stiti sau puteti..baneocin unguent scrie ca se poate folosi si la curutul lui bebe si la ragadele mamicii....stiti cumva e ok daca folosesc sau tre sa ma apuc sa iau altceva de ex bephantene sau garmastan am vazut la voi va rog daca stiti sa nu mai cumpar ca e tubul nou nout 39+![]() ![]() AMR vedem noi poze |
Eu nu as folosi baneocin pentru ragade sau iritatii de scutec neinfectate. Baneocinul are ca si componente active 2 antibiotice. Face minuni pe rani infectate, furuncule, etc dar daca nu apare infectia nu l-as folosi.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
39+
Sebastian PetruAMR ...nu se stie...
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui lorex Oani, nu am prieteni in cluj ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
Simpatic sot! Si al meu se crizeaza ca pierd mult timp pe net si pe forum, dar imi face placere sa socializez cu voi.
36 +
cris_mario spune:
analesia
,ti-am scris pag trecute cum e cu copiii la mine....si Mario e aks non stop k nu sta la gradi ![]()
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
Eleysa spune:
In primul rand ...

Hai ALEXUTZZA!!!
Hai ASHERA!!!
Hai LIA!!!

Apoi ...

...am citit de ieri despre bebele Al3csei si nu pot sa spun ce stare m-a apucat ...acum tot ce pot sa sper este ca atat ea cat si bebe sa se faca bine
....mii de multumiri taticului ca ne tine si pe noi la curent 

...
Am vazut si bebei frumosi 

...sa va traiasca mamicilor, aveti cu ce va mandri !!!
Elena,
38+
Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
Eleysa spune:
Azi am intrat si noi in sapt 39 ...![]()
![]()
...contractii dureroase nush daca am avut ...dar aseara inainte sa ma bag la nani ma injunghia jos rau de tot ... acum nush ce o fii dar tare nerabdatoare sunt sa o cunosc si eu pe mandra ...si sper din tot sufletul daca ajung pana joi cand m-a chemat doctorul la spital...sa fie totul ok si sa nasc normal
....
Elena,
39+
Maria Isabela ...te asteptam cu nerabdare buburuza mica ...
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
bubu_bu spune:
multumesc pentru lamuriri....cred ca voi apela la un alt unguent.
39+

AMR vedem noi
poze

cu