Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Nu stiti nimic de Blue_Rain!? O fii nascut?

Dar Bea oare ce mai face? Nu ne mai zice nimic de bebe Ivan?

aylin!!!??? - Unde esti? Da un semn!

Nici despre Ayanna_xem nu am mai citit nimic. Oare am ratat-o eu? Presupun ca a ajuns deja acasa si ca-i in recuperare.

Va mai asteptam cu vesti, mamicilor!

36 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Uram si noi bun venit noilor pufuletzi, sanatate maxima si sa fie mancaciosi! Iar proaspetelor mamici recuperare rapida si mult laptic!

Am vazut ca pe weekend mai mult mamicile au fost active, probabil ca burticutzele se odihneau sau smotruiau (asa ca mine ).

Nu am apucat sa citesc tot, doar ce a-ti scris in cap asta si putin din 113 ca nu intelegeam ce s-a intamplat cu Ale3csa.
Al3csa, tati de bebe Yannis,imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva, dar Doamne Doamne o sa va ajute si totul o sa fie bine in final.Nu am cuvinte sa descriu ce le-as face persoaneleor raspunzatoare de aceasta intamplare, dar asta e mai putin important acum. Cel mai important este sa aveti o atitudine pozitiva,mai ales tu, tati, sa nu o lasi pe mamica sa cada in depresie, iar bebele se va inzdraveni cu siguranta de indata ce va primi laptic de la mami.Vorba fetelor: au fost alti bebei si mai mici si azi sunt ditamai oameni ! Fruntea sus si D-zeu sa va dea putere si multa sanatate la toti trei!

Asa, ce am mai citit/vazut in cap asta ... ah, da,pufulete superb de mcrissa, mogaldeatza rosiatica si creatza de Analessya, bebe frumos foc de Ratusca. Sa va traiasca si sa creasca mari.
Superbe pozele de la Lorex, ce mi-ar fii placut si mie putin asa cu sania !
Am citit si despre nasterea super usoara a lui Ana_g, mamico te invidiez, asa nastere imi doresc si eu!Doamne ajuta sa si am! Sa-ti traiasca puiutzul Stefan si sa creasca mare!

Hmm, nu mai stiu ce am mai vrut sa scriu. Dar mai citesc si revin. Acum ma duc sa-mi scot carnea din congelator si sa vad ce fac azi de mancare.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am vazut poze superbe cu pufuletii nostri si sunt toti niste scumpi. Am vazut si poze cu lorex in zapada. Au iesit f frumoase, cred ca v-ati distrat pe cinste.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Merci.
M-am distrat chiar

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

cris mario te invidiez pentru somn, bebe Vlad de la 2 noaptea nu a mai dormit mai mult de jumatate de ora legat.sunt obosita rau, imi vine sa palng, simt ca pic din picioare.suntem si singuri, nu ne ajuta nimeni, nici biberoane nu mai am curate.tati nu mai doarme cu noi in camera ca-l trezeste bebe mereu si e prea obosit si nu face fata la munca.
la mine s-a acumulat oboseala si din luna de spitalizare de dinainte sa nasc, am ajuns cu bebe acasa foarte obosita si acasa nu era nimic pregatit, nici hainele pe care i le luasem nu erau bune ca cine se astepta ca bebe sa aiba 3750 de grame la nici 38 de saptmani si asa am pus totul deoparte si am luat altele mai mari ca in cele marimea 54 nu intra grasanul.
iara plange, revin

Mami fericita de bebe Vlad

Puisori
Bebe Vlad

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

lasa ca trec toate astea,nu mai fii supi ... , important este ca e bb sanatos .. si promit ca o sa ma gandesc si la tine knd dorm

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Cris mario, ce tare esti! Eu m-am trezit dimineata la 10.30, dar am noroc ca imi doarme si mogaldeata, sta cu mine pana mai tarziu, iar dimineata e rupt si el. In rest, eu as dormi ca parca mi-e mereu somn, dar nu am cum ca na, copil, mancare, sot, treaba si multe altele. Dar tu cum reusesti sa dormi cu copiii? In programul lor de scoala?

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze de iarna (eu sunt cea cu fes alb )

wow!!
te-ai distrat nu gluma ... ai fost superba la revelion ... da' ia zi tu mie ce praji e aia k m-ai inebunit la cum arata si bineinteles reteta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui lorex

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze de iarna (eu sunt cea cu fes alb )

wow!!
te-ai distrat nu gluma ... ai fost superba la revelion ... da' ia zi tu mie ce praji e aia k m-ai inebunit la cum arata si bineinteles reteta

e facuta de soacra-mea si e un fel de tiramisu numai ca e cu foi coapte de ea in cuptor si nu cu piscoturi cum se face.
Insa crema e din mascarpone si cu ou crud.Io n-am stiut...a fost atat de buna ca am mancat ca haplea si apoi mi-a fost rau

Nu stiu reteta dar daca o mai vrei (avand in vedere ca e cu ou crud) o cer expres de la mama-soacra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

fetelor va rog sa ma ajutati daca stiti sau puteti..baneocin unguent scrie ca se poate folosi si la curutul lui bebe si la ragadele mamicii....stiti cumva e ok daca folosesc sau tre sa ma apuc sa iau altceva de ex bephantene sau garmastan am vazut la voi va rog daca stiti sa nu mai cumpar ca e tubul nou nout

39+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Alexutzza cred ca deja s-a "dezmortzit"..
Oare ce face??? Oare cum e Yannis? Abia astept sa aflu!

Si pt voi sa va documentati http://www.drepturile-gravidelor.ro/

Mergi la inceput

Bubu, nu stiu ce sa-ti spun, daca scrie ca e bun ins ca e bun.Si daca n-o fi bun rogi atunci pe cineva sa-ti ia bepanten sau garmastan...nu e musai sa cumperi acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex ... o vreauuuuu!!!!!

Mergi la inceput