Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

HAI ASHERA!!

HAI ALEXUTZZA!!

HAI LIA!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Gratiana HELP HELP HELP

Incerc sa fac prajitura cu mere, reteta de la tine. Dar nu inteleg daca compozitia din gris, faina si zahar se pune asa in tava, adica fara nici o consistenta?!

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Da, asa se pune in tava, sub forma de praf.

39 sapt. si 2 zile Amaris-Stefania
AMR mai putin de o saptamana!
poze

Mergi la inceput

gratiana77 - felicitari pentru vestile bune ! Se simte ca esti incantata la maxim. Multa bafta sa ai o nastere usoara si sa auzim numai de bine maine de la tine. Hai sa nu te obosesti prea tare azi.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

gratiana77 - felicitari pentru vestile bune ! Se simte ca esti incantata la maxim. Multa bafta sa ai o nastere usoara si sa auzim numai de bine maine de la tine. Hai sa nu te obosesti prea tare azi.

Merci XELA!

39 sapt. si 2 zile Amaris-Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

BUNA DIMINEATA FETELOR! TOCMAI M-AM INTORS DE LA SPITAL UNDE AM FACUT ULTIMUL CONTROL. COLUL MEU E FOARTE DESCHIS SI MI-A ZIS DOCTORUL CA, LA CUM MA PREZINT, MAINE SIGUR NASC. ASA CA DIMINEATA LA PRIMA ORA VOI FI PREZENTA LA SPITAL PT INTERNARE.

SUNT IN CULMEA FERICIRII!!!!!! NU POT SA CRED CA IN SFARSIT, MAINE AM TOATE SANSELE SA IMI TIN BUBURUZA IN BRATE!!!!!! AM NISTE EMOTII ATAT DE MARI INCAT NU CRED CA VOI REUSI SA MAI DORM LA NOAPTE.

39 sapt. si 1 zi Amaris-Stefania
poze

SUPER VESTE! Doamne m-au cuprins niste emotii ! SI ce altceva ti-am mai zis doctorul? O sa poti naste asa cum ti-ai planificat, natural si cu epidurala?
Eu miercuri ma duc la control,sper sa-mi dea si mie vesti asa bune ca eu deja m-am pierdut in calcule ref. la DPN si incep sa-mi pierd si eu rabdarea, mai ales ca ma suna o gramada de prieteni, cunostiinte, neamuri si toti intreaba acelasi lucru: cand nasti?
La mine nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa puiutzul, asa ca sambata m-am pus si eu pe facut curatenie, prajituri, secs si am continuat duminica cu mancat picant etc. Deci cam tot ce ar putea sa-l starneasca macar un pic pe bebe

Nu scot inca majoretele, le scot mai spre seara ca sa nu fii prea agitata.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Raportez 96 cm "la buric"

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

plateea - ma bucur ca bbTo a trecut peste scaderea fiziologica si a inceput sa ia in greutate! Si mai ales ma bucur ca este laptic, ca asta inseamna ca va creste puiutul repede, repede...Si felicitari mamico pt recuperarea greutatii! Te invidiez!. Mai sa-ne vesti!

cris.dogarel - nici nu te intreb cum va descurcati in prima zi de serviciu a lui tati, ca stiu ca va descurcati minunat. Si lasa, nu te preocupa inca cu programul inversat, se regleaza el singurel, in curand. Ai grija cu gimnastica aia, ca-i cam devreme

analessya13 - imi pare tare rau pt ce ati patit cu masina . Am inteles ca acopera asigurarea, deci sper sa se rezolve cat mai repede.

elefantica - daca tot nu poti sa iesi din casa, mai bine ne vizitezi mai des, activ, nu asa din spatele cortinei Vezi, pt edeme e important sa nu mananci sarat! Si incearca sa tii picioarele mai ridicate, atat noaptea cat si ziua. Pune perne sub ele, sa stea mai sus! Hai, ca nu mai este mult!

danutza84 - bun venit acasa! Papa bine Alexandra?

cristies - si eu eram disperata cand era André bebe. Citisem destul despre colici si nimic nu parea sa functioneze in afara de masaj pe burtica (inclusiv cu piciorusele lui) si tinut pe burti la mami sau la tati. Desi eram destul de impotriva siropurilor, de disperare s-a dus al meu sot la farmacie si a cumparat "tot ce exista" pt colici. Dupa vreo saptamana le-am facut uitate pe toate, si am continuat cu masaj si dragalit mult . Tu ii dai si suplimente sau numai tzitzi?

catalutza81 - rara avis! Pe tine te urmaresc in special, ca avem acelasi DPN. Se vede ca n-ai timp, ca n-ai mai actualizat semnatura si m-ai bagat in ceata cand am vazut 34 saptamani. Eu stiam ca avem acelasi DPN, dar de ce eu am mai multe saptamani? A durat ceva pana m-am prins, na', neuron de sarcina! Irina se poarta bine?

Andre_lina - Felicitari pt examene si bafta la cele care au mai ramas! Bebe Tudor e un scump si un frumos!

Trimit sa nu se piarda si mai scriu.

36 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Am vazut poze superbe cu pufuletii nostri si sunt toti niste scumpi. Am vazut si poze cu lorex in zapada. Au iesit f frumoase, cred ca v-ati distrat pe cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mi-am amintit ...ma intreba oani de infectie ... nu am ... analizele sunt ok,colul inchis si luuung ... dar nu era incantat deloc de contractii si mi-a dat gynipral(e mult mai bine akm).Treaba da,intradevar nu mai am ... bine in afara de cele zilnice+calcat (de care nu voi scapaa niciodata) ...

Oao, ce veste buna! Ai scapat de antibiotice! Si colul e bun! Acum numai sa o lasi mai moale inclusiv cu treaba zilnica! Dar daca imi amintesc din ce am citit, stai bine cu somnicu' Asta-i bine, ca macar te odihnesti.

36 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Gratiana, multumesc. Pusesem deja asa la cuptor si Dumnezeu cu mila. Cred ca merele cu zeama lor va omogeniza compozitia. Ah, si am pus merele intr-o olita pe foc cu niste unt. Acum astept rezultatul.

In alta ordine de idei ma bucur pt maine. O sa ti se para ziua de azi foarte mica. Iti doresc numai bine.

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput