Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 16
Vi4i spune:
Buna dimineata!!!!

am intrat repede sa pun niste agitate p-u fetele noastre dragi care azi isi vor tine minunele in brate!!!

hai alexutzza!!!! hai Ashera!!! hai Lia!!!

asteptam numai vesti bune!!!!!
si mai si trimit un gand bun p-u Al3csa si bebele ei!!! TOTUL VA FI BINE!!!!!

eu sunt intr-o satre tare proasta!!! mancarimile acestea ma omoara,nu pot dormi noaptea!!!! si sincer abia astept data de 3 ca nu mai pot,vreau sa scap odata

!!!!
merg sa pap ceva si revin!!!!!!

36+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR: 2 saptamani!!!!

SorinaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario ma bag in patutz ...la nani Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
cris_mario ce norocoasa esti ca poti sa dormi...

Eu cred ca am dormit ziua de maxim 3 ori de cand sunt gravida...si noaptea ma iau niste dureri de genunchi de nu mai pot sa stau nicicum...

36+
Luca Stefan
ana_g spune:
uf...mare agitatie, vin pufuletii de nu le mai pot tine socoteala. sa fie sanatosi cu totii!!! am citit pe diagonala ce s-a mai intamplat si ce probleme se mai pun. probabil ca s-a raspuns deja, dar ma bag si eu in seama. apropo de contractii, daca ai cum sa-ti dai seama cand apar. sub nici o forma nu ai cum sa le ratezi!!!problema asta mi-o puneam si eu, iar cand au inceput, le-am recunoscut. imaginati-va ca la mine au fost bruste, la 5 minute, apoi f repede la 2 minute. asistentele, pe cand asteptam doctorul, care a venit f repede, imi tot spuneau ca mai incolo o sa-mi faca anestezie bla bla (probabil se refereau la epidurala..). intra doctoru, ma pun pe masa, si imediat aud :daca ma asculti si faci cum iti spun, ai copilul in brate in 5 minute!! am innebunit!!! atat de repede nu ma asteptam sa se desfasoare lucrurile. nu stiu daca a apucat sa-mi faca epiziotomie. bebe a iesit chiar in 5 minute, iar dupa aia m-au cusut vreo juma de ora (cel putin asa mi s-a parut mie). sunt rupta in
la propriu
. cu toate astea, stau f bine in fund. a fost mai greu in primele doua zile, dar nu atat de groaznic pe cat imi imaginam. asaaa...am un ghiveci de ganduri in cap si as avea atatea de spus, dspre puiul meu perfect si cuminte...dar acum ma cheama datoria
voi reveni.
inca ceva...pentru cine stie cum sa...pe listuta sunt trecuta cu data nasterii prin 81..data nasterii mele e 16.08.1985. daca vrea cineva...pliiiz! iar stefan a avut 50 de cm la nastere si nota 9!
39+ cu Stefan
Ofe_27 spune:
Buna dimi la pranz si de la noi!![]()
Pun si eu repede niste agitate pentru fete ca sa aibe putere si mult curaj!

HAI ALEXUTZZA! HAI ASHERA! HAI LIA!
CURAJ, VIN BEBEII!

38+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
lorex spune:
| citat din mesajul lui ana_g inca ceva...pentru cine stie cum sa...pe listuta sunt trecuta cu data nasterii prin 81..data nasterii mele e 16.08.1985. daca vrea cineva...pliiiz! iar stefan a avut 50 de cm la nastere si nota 9! 39+ cu Stefan |
Ce norocoasa esti ca ai nascut asa usor!
Spune-ne, te rugam, si varsta sarcinii in mom nasterii pt listutza.
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
oani_2002 spune:
Bun venit pufuleti scumpi:
Stefan de mami Ana_g
Iustin de mami Elena_iulia
Teodor de mami Lucia2000
Ana Sofia de mami Gabriela77
Sa fiti toti sanatosi si papaciosi si mamicile sa se recupereze cat mai repede si sa contribuie cu laptic mult la crestere!
si nu in ultimul rand
Yannis Andrei de mami Al3csa
Am citit si m-am ingrozit! Nu inteleg cum se poate scapa la ecografie un retard de crestere atat de important! Dar acum, ce a afost a fost, importanta e recuperarea cat mai rapida a puiului si a mamicii. Ma rog pt voi!
Hai alexutzza!!
Hai ashera!!
Hai Lia!!

Noi am avut un week-end mai calm. Am fost la film cu piticul si la teatru si in parc...ca tot se apropie mami de 37 de saptamani si gata cu riscurile. Am intrat din nou in faza insomniaca, bantui noaptea prin casa si dau iama in frigider ![]()
Mi-am mai bagat nasul pe aici, dar n-am avut timp sa raspund, asa ca ma apuc de citit din urma si revin.
36 +
Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)
SorinaF spune:
| citat din mesajul lui ana_g uf...mare agitatie, vin pufuletii de nu le mai pot tine socoteala. sa fie sanatosi cu totii!!! am citit pe diagonala ce s-a mai intamplat si ce probleme se mai pun. probabil ca s-a raspuns deja, dar ma bag si eu in seama. apropo de contractii, daca ai cum sa-ti dai seama cand apar. sub nici o forma nu ai cum sa le ratezi!!!problema asta mi-o puneam si eu, iar cand au inceput, le-am recunoscut. imaginati-va ca la mine au fost bruste, la 5 minute, apoi f repede la 2 minute. asistentele, pe cand asteptam doctorul, care a venit f repede, imi tot spuneau ca mai incolo o sa-mi faca anestezie bla bla (probabil se refereau la epidurala..). intra doctoru, ma pun pe masa, si imediat aud :daca ma asculti si faci cum iti spun, ai copilul in brate in 5 minute!! am innebunit!!! atat de repede nu ma asteptam sa se desfasoare lucrurile. nu stiu daca a apucat sa-mi faca epiziotomie. bebe a iesit chiar in 5 minute, iar dupa aia m-au cusut vreo juma de ora (cel putin asa mi s-a parut mie). sunt rupta in la propriu inca ceva...pentru cine stie cum sa...pe listuta sunt trecuta cu data nasterii prin 81..data nasterii mele e 16.08.1985. daca vrea cineva...pliiiz! iar stefan a avut 50 de cm la nastere si nota 9! 39+ cu Stefan |
Ai nascut in 5 minute?????

Asta da nastere usoara.
....si noi...nasteri ca a ta!!!

36+
Luca Stefan
analessya13 spune:
Gratiana HELP HELP HELP
Incerc sa fac prajitura cu mere, reteta de la tine. Dar nu inteleg daca compozitia din gris, faina si zahar se pune asa in tava, adica fara nici o consistenta?!
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
lorex spune:
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze de iarna (eu sunt cea cu fes alb
)
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza