Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario lorex ... o vreauuuuu!!!!! ![]() Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
OK. O sun sa o scrie si maine o aduc

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
tomaca spune:
Buna tuturor,
Bafta tuturor mamicilor care trebuie sa nasca astazi (Hai Alexutzza, hai Ashera, hai Lia) !!!!!!
Bine ati venit noi dragi Pufuleti!! 

Mult curaj Alexa sa va revenit complet si bebe Yannis si tu. M-a intristat povestea voastra, dar faptul s-a consumat trebuie luptat pentru viitor.
Astazi este ultima zi pentru mine la burtici. Maine dimineata ma prezint la 6.30 la spital pentru cezariana. Emotiile sunt mari. Sa-l aud cum plange si sa-l vad sanatos. Iar pentru mine, ce sa zic, curaj gaina ca te tai.
Tudor Ioan
38+
lorex spune:
waw Tomaca, maine e randul tau si al Gratianei ![]()
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
OK. O sun sa o scrie si maine o aduc ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza |
abia astept..ms

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui ana_g aproape ca mi-e rusine de cat de repede am nascut....si doctoru s-a mirat am si eu o intrebare. ar trebui sa ma mir ca am un copil f cuminte? mi-a plans o data sau de doua ori pana acum, in rest e baiat cumsecade. se trezeste, isi baga mana/manusha/paturica in gura-semn ca ii e foame. ca trebuie schimbat imi dau seama dupa miros va doresc tuturor nasteri usoare si bebei sanatosi! aaa...inca ceva. banuiesc ca are colici, dar nu urla. se inroseste, se stramba, scanceste usor, da din picioare...si gata. colici sa fie? stefan s-a nascut la 40 de saptamani fara o zi. 39+ cu Stefan |
Felicitari pt Stefanutz al tau.
Baietelul meu a avut cat era mic vesnic manutele reci, desi in casa se statea destul de bine. Eu i le incalzeam mereu intre ale mele sau ii puneam manusi calzi de pe calorifer, iar noaptea ii suflam peste manutze. Eu am citit intr-o carte pt bebelusi ca e normal. Si normal e si daca apare mai vinetiu in jurul guritei. Al meu era vinetiu si intre sprancene. Parerea mea e ca pediatrul copilului e bun, de ce vrei sa il schimbi?
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario analesia ,ti-am scris pag trecute cum e cu copiii la mine....si Mario e aks non stop k nu sta la gradi Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
Scuze, Cris mario, se vede ca am omis mesajul tau.

Oricum intrebam ca fapt divers pentru ca si eu as dormi, dar tb sa stau ca o zombie in picioare ca nu am ce face. Si ma miram la tine ca vad ca ma sunt 2 copilasi, dar daca nu te-am citit din urma asta e, scuza-ma ca te stresez cu aceeasi intrebare.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

de
Isabela si