Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
Vladi mi-e f greu sa citesc toate postarile fetelor de la odiseea vecina. Citesc rar si postez la fel de rar.
Am fost inscrisa la odiseea lor si urma sa nasc la inceputul lui ianuarie (conf DPN) insa Dumnezeu a ales ca-n mai sa pierd sarcina. Mi-au fost dragi fetele si eu le-am fost lor asadar cand am anuntat ca-s insarcinata din nou m-au trecut si in listuta lor.
Denisa sa poarte bebeluna sanatoasa bluzitele! Faina si cadita (e ca a Oanei numai ca pe alta nuanta, nu?)
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Stefanna spune:
WOOOW, nu-mi vine sa cred ochilor.Am intrat si eu un pic, asa de relaxare, ca am puiul bolnavior, care mi-a varsat azi noapte si azi dim, si casa e toata cu fundu in sus, masina de spalat nu isi mai termina maldarele deasternuturi si paturi cu varsaturi pe ele.
SI cand colo ce sa vad.... s-a dat drumul la iepurasi!!!!!
JOY bun benit pe lume.Sa cresti mare si sa fii sanatoasa.GAi refacere rapida si sa te bucuri de BUCURIA atat de mult asteptata.
IANIS de Andra, pui mic si luptator, si tie bun venit.Sa fie mamicuta ta mereu asa plina de putere si optimism si invinga mereu orce fel de obstacol.
Io una sigur nasc la serviciu.AM de gand sa merg pana pe 24 feb,iar DNP-ul e pe 2 martie.Om vedea de oi apuca.Pe 25 febr vin ai mei parinti.
VA pup acum, imi plange puiul, tre sa ma duc la el.Revin... sper
Stefanna mami de
si
33+ 
Delia13 spune:
CE-MI VAD OCHII

FELICITARI GABI

BINE AI VENIT PE LUME BEBE jOY, SA FII SANATOASA, CUMINTE SI NOROCOASA, IAR MAMI SA SE REFECA RPD SI SA AIBA MULT LAPTIC

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VLADI- D-ZEU S-O ODIHNEASCA PE MAMA TA SI TE ACOLO DE SUS O SA-SI VEGHEZE NEPOTEII. sI EU SUNT LA FEL CU ANIMALELE, STRANG ABSOLUT ORICE REST SI DAU LA PISICII SI CATEII DE LA BLOC( CATEI SUNT 7 SI SA-I VEZI CUM MA CONDUC MEREU SAU CUM MA INTAMPINA) SUNT TARE DRAGALASI TOTI ![]()
Delia13 [('
') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
vladimirescu spune:
Dayanara, ai o mama grozava ! Gindeste-te si tu, citi oameni cu suflet buni cunosti? hai zi-i ca o sa aiba inca o nepotica :))...
Delia13, tine-o tot asa! 
Stefanna, banuies ca stii cit de periculoase sint varsaturile la copii... se deshidrateaza cumult mai repede decit adultii si poate deveni grav in scurt timp... Sper ca ai vorbit cu un doctor, da? Si i-ai dat lichide reci din frigider cu lingurita, da! Iarta-ma ca-s pisaloaga, dar eu am stat cu Vladimir 2 zile in perfuzii de rehidratare dupa doar 1/2 zi de varsaturi, cind avea 2 ani, ca nu mi-am dat seama cw repede se deshidrateaza... Sanatate multa !!!
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Ioanact spune:
Buna seara!
Pana acum nu ne-a mers netul..dar am reusit sa citesc din urma..si ce vad..ca a nascut Gaby
:
FELICITARI!
refacere rapida, mult laptic si sa va intoarceti acasa cat mai repede!
Vladi da, eu reusesc sa citesc ce se scrie si la odiseea (de fapt la scutece) clopoteilor de Ian - Febr 2008 + Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni..dar se scrie m putin..
Denisa sa poarte Maya noile achizitii sanatoase.
Delia13 se poarte circula la CT?
Maine tb sa ajung la Ct , dar nu stiu daca voi ajunge
..sa-mi i-au CM de la dr de fam si sa-l duc la servici..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
vladi i.as spune, dar ea nu a putut avea niciodata copii, stiu ca toate ne.am dorit copiii pe care ii avem si care ii vom aveam, dar ea nu a putut niciodata , de asta cand m.a luat pe mine, avea 40, acum are 73 de ani, deci destul de mult, eu sunt cam ca miria, vreau sa vad ca totul e bine apoi sa.i fac bucuria, ca orice chestie neprevazuta pt mine ar fi dureroasa, dar pt ca e ivan as trece peste, asa trebuie, ea nu ar putea
acum cateva saptamani-luni, imi zicea de o fata din bloc ca a avut un avort in 3 luni si mama ei a facut infarct si.a murit, acum n.o fi chiar asa, dar mi s.a luat cand am auzit
oricum mai e putin si abia astept sa.i fac una din cele mai mari bucurii din viata:)
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Vladi odihneasca-se in pace mama ta! Nu spun un cliseu, am convingerea ca va vegheaza si se bucura pentru tot ce vi se intampla, pentru nepotii pe care ii are din partea ta! 
Roxi mai este putin si-i vei putea face mamei tale o bucurie! Doar ca as vrea sa fii mai optimista; nu se va intampla nimic rau! 
Ai dreptate sa spui si sa crezi ca mamele trec prin filtrul personal tot ceea ce se petrece cu copiii lor si depinde de fiecare in parte de cum reactioneaza; mama, departe fiind de mine, a suferit mult cand eu am pierdut sarcina, a venit acasa ca sa stea catva timp cu mine dupa ce am facut cerclajul, simt o unda de tristete (ca nu-mi poate fi alaturi) intotdeauna cand afla ca mi-e rau sau am dureri.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Buna seara burtici.
N-am fost toata ziua acasa, iar acum am venit si am intrat direct sa vad ce a facut Gaby.
BRAVO GABY, BINE AI VENIT JOY. SA FITI SANATAOASE AMANDOUA? SA VA REFACETI RAPID, JOY SA FII O MANCACIOASA SI O SOMNOROASA? IAR GABY SA AI LAPTIC PE SATURATE 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
35+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
Multumim de urari
.
Roxana - cu lego ma joc eu acum
. Am fost mare fan cand eram mica
Rebiana - da cred ca la fel. Mai trebuie sa iau suport pt ea.
Am mai luat si chiloti cu fund pt spital, dar care le leaga intr-o parte. mi se par mai simplu de imbracat decat sa ma chinui sa ridic piriorul sau ca aplec ca sa ma imbrac cu cei clasici.
Ma duc sa ma joc ca imi fura Vali toate piesele de lego
.
Noapte buna
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Delia13 spune:
IOANACT- se circula in Cta, dar mai greu
Delia13 [('
') 32+ David Andrei