Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare burtici,

Pai nu am intrat si eu 2 zile de weekend si cand vin ce gasesc????
Capitol cu Bravo Gaby!!Am citit de cateva ori!!

Felicitari mamico!!!Bine ai venit pe lume Veronica Joy!! Esti prima noastra fetita, asa ca sa fii model pt. viitorii iepurasi: sa papi bine, sa dormi mult si sa-i asculti pe mami si tati

Deci eu sunt disperata deja: nu ma asteptam nici intr-un caz sa fie Gaby urmatoarea. Ma gandeam la fetele de februarie, dar nu la noi , cele de martie

Oricum bebelina e foarte mare: al meu la 33 de saptamani avea 2100 si Joy la 34 are 2900...Bravo grasunici!!!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

VLADI, saru-mana de sfat.Da stiu, is obsedata cu chestia asta.Am mereu solutii de rehidatare in casa pt copii.Asta am facut azi, am schimbat copil pe o parte si pe de alta,i-am dat cu lingurita sol de rehidratare.Acum pe seara pare sa fie un pic mai binisor...roade un pic de pesmet, da sa vedem ce va urma.Ca si dim a vrut ceai si l-a baut incet, si apoi la vreo 15 min l-a varsat.
Ma duc sa incerc sa domesticesc aspectul casei... caci colac peste pupaza imi bolenste si barbatu....uite asa se aduna uneori toate.Pupici fetele si o saptamana ocrotita.

Stefanna mami de si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Bine ai venit micutza Joy! Sa fii sanatoasa si mancacioasa si sa le aduci parintilor tai fericire si implinire! Refacere rapida Gaby si mult laptic!

Vladi imi pare rau pt mamica ta, Dumnezeu s-o odihneasca! Si mie mi-e mila de caini, n-au nicio vina ca sistemul nostru e o porcarie si nu sunt ingrijiti ca atare. De cand sunt gravi insa ma cam latra si alearga cainii, mi-e cam frica de ei...dar nici sa dau in ei sa-i gonesc nu ma lasa sufletul

29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Noapte buna fetele! Ne mai vorbim maine mai mult

29+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata burtici..sa va las cafeluta de acum sau sa ma trezesc dimineata sa fie proaspata?
Denisa,sa poarte Maia sanatoasa bluzitele.
Va pup pe toate..sa aveti o saptamana frumoasa...

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Neata burtici..sa va las cafeluta de acum sau sa ma trezesc dimineata sa fie proaspata?
Denisa,sa poarte Maia sanatoasa bluzitele.
Va pup pe toate..sa aveti o saptamana frumoasa...

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Neata! Multam de cafea dar cred ca azi voi zice pas ca si-asa e agitata bebelina inca de pe acum
Credeam ca sunt singura insomniaca de pe aici...
Saptamana frumoasa!

29+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!

O ce veste!!!!! S-a nascut baby JOY!!!!
Bine ai venit pe lume printesa draga si sa fii mancacioasa si sanatate!!!
Gabi sa te refaci si sa ai parte de toate cele bune!!!!!!

Avem prima fetita de iepurasi!!!

M-a luat emotia, trebuie sa urgemtam sa luam patut mai repede ca nu mai tine si sa incep sa aranjez hainutele!

Va pup fete si merg sa citesc, am de recuperat 2 capitole!
Pana atunci care se trezeste o invit la caffea calda aburinda, cu lapte si cornuri cu miere proaspete!!!!!

a si azi am schimbat si eu prefixul.

castelana fericita 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

buna dimineata burtici

BRAVO GABI , MA BUCUR CA SUNTETI BINE , FELICITARI PENTRU TINE SI BEBELINA GRASUNICA

27+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Fetelor dar ce va grabiti asa sau mai bine zis iepurasii de ce se grabesc asa , nu stiti ce ger este afara ?
In Piatra Neamt la ora ast sunt -25 grade . CRED CA NU AM MAI VAZUT ASA FRIG EU NICIODATA .
Fetelor stati cumintele , ca tare este greu cu bebei prematuri , va spun din experinta , ca eu am nascut la 32 sapt. si mi-a fost extrem de greu .Am stat 6 sapt. in spital, si credeti-ma ca nu este usor .
Mai bine stati acasa la voi , cu bebeii la caldurica , decat acolo.
Mai avem putin , unele chiar extrem de putin .

27+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Iupiii...castelana, ai 30 de sapt! Sarcina usoara in continuare!
Maine schimb si eu prefixul
Cum se mai simte mamica ta, e mai bine? bunica?

Camilecu, eu ma rog sa duc sarcina cu bine pana la termen, sa stea bebelina la caldurica atat cat trebuie. sunt convinsa ca nu-i usor cu bebicii grabiti

29+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput