Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
Buna dimineata,
Fetelor, am avut o noapte "gri" as putea spune...nu chiar alba! Toata noaptea am avut in minte ultimul eveniment al odiseei...toata noaptea parca mi-am spus in minte : Veronica Joy..a sosit si ea pe lume...
Bineinteles ca am mai si visat tot felul de minun...
Chiar sant marcata de nasterea lui Joy..adica , chiar asa sa se grabeasca si iepurasii nostri???
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
nibi_niki spune:
Neata(inca o data) si de la noi.
Castelana multumim de cafea si la cat mai multe saptamani...totul e ok acasa..mami..buni?
Bumbita..si tu ai dormit cat si mine azi-noapte?(adica mai deloc?)
De maine schimbam si noi semnatura..intram in saptamana 34..si nu am terminat inca cu mutatul..nici macar cu impachetatul
.
32+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Bumbitza spune:
babyangel, eu sunt cu capul in liste si cheltuieli de ieri si ma tot gandesc ca mare lucru nu am pregatit pana acum... tot imi zic ca mai e destul timp, desi vad ca iepurasii sunt grabiti tare...
nibi, m-am trezit la 4 si ceva, am mancat un pic dupa care bebitza n-a mai avut somn...asa ca am asteptat sa se mai linisteasca, iar acum cred ca mai bag un
cat nu face iar scandal![]()
29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi.
Niki multumim de cafeaua matinala.
Eu am dormit binisor azi noapte, doar la baie am fost. Nu am mai papat, nu am mai deschis laptopul.![]()
Ieri am avut niste nervi. Am tot incercat sa dorm si mereu a sunat telefonul.
Nici nu l-as tine pe silent, ca deh, nu imi propun sa dorm, doar ma ia somnul, atipesc si tzrrrrr... Incepe lumea sa ma streseze cu telefoane cat mai am pana nasc, cum ma simt, etc si nici nu am ajuns la termen.
Daca depasesc termenu cred ca imi iau campii. 
Am instalat patutul dar nu am realizat ca e asa de lat si imi cam ocupa mult din spatiu, dar ne obisnuim noi cu el.
Denisa am vazut pozele superbe din zapada, si lucrusoarele pentru bebeluna (sau pentru voi
). Foarte foarte frumoase.
Vladi o floare pentru mami tau.
Stii, sper sa nu te superi pe mine ca o zic, te admir mult ca faci un bebe. Mami meu la 42 de ani s-a dus, pe cand pentru tine viata prinde contur acum.
Cu Odiseea vecina, eu citesc, pentru ca multe fete de acolo au varsta mea de sarcina si descopar asa ca unele chestii nu mi se intampla numai mie, cum cred de multe ori.
Stefanna sanatate multa fetitei si sotului tau.
Roxana ei, nu ma asteptam sa aflu ca mami tau "te-a luat" cum ai zis tu. Frumos gest, eu ii admir enorm pe acesti oameni si acum inteleg si mai bine de ce vrei sa o protejezi.

Castelana ce fac mami si bunica ta? 
Camilecu cand aud ce temperaturi sunt pe la voi inghet instant. Am vorbit si eu ieri cu ale mele cumnate care stau la Radauti si mi-au zis cat de groaznic este.
Anca eu am visat azi noapte ca am pierdut dopul.
Daca nu nasc eu in realitate, in vis cad ca deja avansez.![]()
Ma bag la inca un somnic, revin.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki Castelana multumim de cafea si la cat mai multe saptamani...totul e ok acasa..mami..buni? 32+ ![]() http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ |
Multumesc mult de intrebare.
Acasa nu a fost asa bine zilele astea, mama mea a facut o complicatie (alta afectiune cronica ce o are, si au fost niste zile critice), cu urmarile AVC pare ca se intrevad ceva progrese.
Bunica... ieri nici nu am mai intrebat de ea, am uitat, oricum sta la pat si ca batranii de 95 de ani cu fractura si cicaleala cat incape.
eu am avut niste ameteli groaznice zilele astea, si sambata si duminica am stat intinsa si cu ochii inchisi pentru ca nu reuseam sa focalizez, azi m-am trezit ca noua...oricum sincer am fost foarte intoarsa pe dos de tot ce e acasa, nu reusesc sa ma stapanesc cu plansul dupa ce vb la tel. Nici la calc, nici la tv nu am putut sta, ma ametea si mai tare.
Sper ca azi sa fie mai bine si Doamne Ajuta!In rest sunt bine si incerc sa ma menajez cat mai mult sa am grija si de bebe mic.
te pup si merci de grija!

castelana fericita
30+
babyangel spune:
Oana, am citit din urma si vad ca nerabdarea a inceput sa fie cam mare in randul nostru
DAR, citind la odiseea vecina despre unele probleme cu prematurii, ma rog la DD sa-l tina pe bebe Codrin pana la 40 de saptamani..DAR NU MAI MULT
. Imediat intru si eu in saptamana 35, deci nu mai e mult. Trebuie sa fim rabdatoare, pentru bebei!
Castelana tu , care te numesti Optimista incurabila, sa plangi...gandeste-te ca iese bebe sensibil si plangacios. iti spun din propria experienta, ca al meu, si acum , la 9 ani plange la "comanda"...am zis ca il fac actor![]()
Pana la urma , trebuie sa acceptam vointa lui DD, oricat de dureroasa ar fi...iti dai seama ca toate trairile tale se transmit la bebe...Hai un zambet mare pe fata, ![]()

Anca

cu
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
honeybaby spune:
Neata si de la noi !
Oana - asa patesc si eu cu telefonul. Cand adorm gata suna si el. De obicei mama care are un talent sa ma trezeasca din somnceva de speriat.
Anca si eu am fost ieri data peste cap de nasterea minunii Joy. Chiar nu ma asteptam.
Trebuie sa ma uit si eu mai atenta ce mai am de cumparat.
Oricum azi nu am nici un chef sa ies de gerul asta afara.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Dianami am vazut ca ai ramas singurica cu cele 3 minuni...Cum faci fata solicitarilor ?? Si mai ai timp si de noi pe aici

Uite multe floricele de la mine , in semn de mare admiratie.

Bumbitza m-am uitat si eu la pozicile tale de la nunta, si vreau sa zic ca sunteti o pereche de nota 10
despre burtica, pot sa iti spun ca nu e problema ca e joasa...asa e pozitionata micuta Ilinca, insa te va dera ja mai tare pe masura ce creste, pt vei simti presiune mai mare sub burta...si te vei imprieteni f. bine cu baia
kilogramele nu prea se vad...sau prea putin, dar vorba ta...avem timp dupa nastere sa ne ocupam de acest aspect![]()
Anca

cu
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
dayanara spune:
rebiana
asa.i ca mama ta vine in martie? :)
oana ai facut poze cu patutul montat sau l.ai lasat in acelasi loc cum e in pozele de cand l.ai cumparat?
si eu care ma grabesc nu vreau sa ajung la 40, m.a luat asa un pic pe sus nasterea lui Joy si am inceput sa tip la sot ca sa.mi scoata odata hainele de bebelusi sa le aranjez si sa merg sa cumpar ce.mi mai trebuie :))) de parca avea el vreo vina ca oricum face tot ce.l rog si nu se opune cu nimic
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
castelana imi pare rau pt mama ta si prin ce treci tu acum, cand se apropie intalnirea cu bebe si ar trebui sa fii numai zambet si plina de iluzii, chiar daca e mai bine sa plangi decat sa tii in tine, sa te descarci cumva 
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE