Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Uau, Gaby, nu-mi vine sa cred!!!
Felicitari si sa va bucurati de Joy!

Credeam ca nu vad bine titlul capitolului

Andra este tot in spital? Sper sa vina acasa cat mai repede, cu bb Ianis sanatos si mancacios..

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor,
v-am citit mereu, chiar daca nu am mai postat zilele astea.

Astazi sotul meu iubit a implinit 30 de anisori, asa ca pt toata lumea sampanie, pizza, tort.

L-am sarbatorit aseara la un restaurant cu prietenii, unde eu ca o eroina am stat pe scaun 4 ore, desi ma dureau spatele si posteriorul ingrozitor, cum numai niste femei insarcinate pot intelege, iar mesenii ma intrebau de ce nu am apetit...

Oricum ieri dimin fusesem si la doctor la control la Universitar, si
dna doctor a ras de cele 21 de kg castigate de mine pana acum- "groooaznic de mult" mi-a zis.

JOY bine ai venit pe lume , sa fii norocoasa si iubita, iar mamica ta sa isi revina repede si sa se bucure toata viata de tine!

32+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Eu nu prea ma simt bine, de ieri stau pe No-spa si ma preseaza bb si cand stau lungita.
Am zis ca ma lipesc de pat urmatoarele 3 saptamani, trebuie neaparat sa termin 32 sapt.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata la toata lumea. Va invit la cafea.

Gaby felicitari!!!Veronica Joy sa fii sanatoasa si fericita! M-ai socat aseara cand am citit, nici n-am putut scrie. L-am speriat si pe sot

Noi ne-am cam plimbat in weekend prin magazine dupa masuta pt. copii si ceva raftulet, scumpe toate sau nu se potrivesc sau sunt de o calitate indoielnica. Asa ca am cam batut pasul pe loc si mor de nervi ca in timpul saptamanii eu nu pot face mare lucru, fara masina. Nici prin casa nu reusesc sa fac multe intr-o zi, ca sa nu obosesc. Daca ma aplec am contractii, daca ma ridic la fel
Mi-am cumparat absorbante si m-am intristat, ce mult imi plaace in sarcina ca nu am problema asta.

Oana montajul acela unde il mai pot gasi? Vrea si sotul sa-l vada, ca la momentul cand era gata am uitat sa-i arat.

Mihaela30+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Cori - La Multi Ani soului tau, sa fiti fericiti!

Diana - 9 pici dintr-un foc!!
Anul trecut am fost la mare cu niste prieteni, si eram 8 adulti si 7 copii (o mamica inca nu-l avea pe bb2, era in 34 saptamai ) - nu-ti spun ce veselie si alergatura pe plaja, in piscina etc.

Da' 3 fete si 9 copii cred ca va fi beton .

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vroiam sa va intreb. Pudra sapromed este si pt ingrijirea buricului la nou nascut ?
Am vazut ca pe prospect asa scrie...

Bumbita- nu mai zic nimic despre cainii de la blocuri....
De nu stiu cate ori m-am trezit cu haita de caini care sareau la cetelul meu iar eu trebuie sa ma misc repede s-o iau in brate si sa mai ma apar si de ei. Acum gravida e o placere.
Acum sapt doua au venit 3 caini care dorm in spatele unui bloc si s-au repezit la Honey. Eu aveam un ruscac in spate si o sacosa in mana. Pana am aruncat sacosa si pana am ajuns s-o iau pe Honey unul a prins-o de spate, noroc ca avea haina pe ea. Urmare eu cu Honey brate am stat sa ma cert cu ei pana au plecat. Si uite asa am spart ouale din sacosa, mi s-a intarit burta etc.

Cand o sa vina bebeluna ce o sa fac ????

Daca sunt singura nu e problema, dar cand sunt cu Honey ii gaseste apararea teritoriului. Care de cele mai multe ori e blocul.

Iubesc cainii dar mor de ciuda ca nimeni nu se ocupa de ei si se imultesc in continuu.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata fetelor,
mama mia ce ger este afara! m-am imbracat ca la Polul Nord ca sa ajung pana la munca.

vladi referitor la intrebarea ta cu participarea la cele doua odisei: cand am intrat pe forum prima data am postat la odiseea de ian-feb cateva mesaje dar fetele pareau deja un grup, si am renuntat sa mai postez acolo. Ulterior am observat ca ele ma trecusera pe lista. dar nu postez acolo si nici nu am timp sa urmaresc discutiile.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Gaby felicitari sa va traiasca Joy si sa va aduca numai bucurii! refacere usoara si te asteptam cu noutati!
fetelor o saptamana cat mai buna, plina de vesti deosebite!

31 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata si de la noi,
MIHAELA mersi de cafea, atasez si eu niste cuiburi de viespi langa, nu m-am lasat pana nu mi-am facut damblaua

Cred ca pe toate ne-a bagat un pic in viteza nasterea lui Joy, ne gandim ca cine stie...vine bebe mai repede si ne prinde nepregatiteOricum, cred ca toate ne dorim sa nastem la termen sau cat mai aproape de el, doar ca uneori bebeii se grabesc. Dupa ce i-am spus sotului ieri ca a nascut Gaby, vorbea cu burtica si ii spunea foarte serios "acolo sa stai! ca afara e frig si nici nu ai unde sa dormi!" (nu am cumparat inca patutul)...

Apropo de patut...LINDAL,l-ai primit al tau? Cum e? Ca tot mai serios ne gandim si noi sa comandam din acelasi loc..

Ramona, 33+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Honey - eu una nu pot sa-ti spun nimic de pudra asta, n-am avut.
Eu am folosit Baneocin pt buric. Aveam 2 tuburi, unul pt mine si unul pt bb.

Si eu am o mare problema cu cainii. Aveam vreo 3 langa bloc acum 2 ani, si intre timp s-au facut vre 6-7 - nici nu pot sa treci seara pe langa ei, mor de nervi cand vin cu copiii acasa si trebuie sa le tin langa mine de teama lor.
Nu stiu cand se va rezlolva problema lor...

Insa recunosc ca cel mai tare ma deranjeaza mizeria de pe trotuare. M-am saturat de numai pot sa merg tot timpul cu capul in jos, incercand sa ma feresc de excrementele lasate si de cainii vagabonzi, si de cei cu stapani, de pe urma carora nu strange oricum nimeni.
Si cand mai sunt si cu copiii, si trebuie sa fiu cu ochii in 6...

28+

Mergi la inceput