Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Gata si somnul nr.2. Oare ce e cu mine de dorm asa mult???
Castelana multa multa sanatate mamei si bunicii tale. Off, ce greu trebuie sa fie pentru tine sa fii departe,dar sunt convinsa ca bebe te ajuta sa treci mai usor peste momentul crunt prin miscari si dansuri in burtica.
Anca eu chiar nu sunt nerabdatoare sa vina, pentru ca bebele meu nu e asa grasun si nici nu vreau sa il vad in incubator, asa ca mai bine sa stea.Si mai ales sa trec de sapt 37 cand nu e dra in tara.
Apropo, cand se intra in luna a9a? Ca pe prima pagina eu vad ca in sapt 37. Eu de maine mai am fix 1 luna calendaristica pana la DPN, desi nu am nici 36 de sapt. Nu mi se pare logic sa intru in luna a 9a in sapt 37.
Denisa ei, stai sa vezi tu telefon pe silent toata ziua cand vine bebe.
Tre sa vad fixul cum se aranjeaza.![]()
Roxana nu am facut poze pentru ca nu am apucat sa fac ordine si e deazstru prin jur.
In principiu e cam in acelasi loc ca in poza, doar ca nu mai am comoda care apare acolo.
Cori
sotului.
Andira gynipral nu ti-a dat? Ca Nospa-ul e cam apa de ploaie.
Mihaela montajul e in mailul comun. Este un mail trimis de mine.
La Ambient ai fost dupa masuta?
Eu am amintiri urate cu cainii din Bucuresti. Stateam in camin la Drept si ma duceam la tren dupa pachetul de la mami pe la 7 seara, vara, lumina in toata regula, cand o haita de vreo 10 caini au sarit pe mine s colega mea. M-au prins de picior si am tras tare cu muscatura respectiva ca s-a si infectat. Nu mai zic ca atunci cand m-am dus la Spitalul Colentina sa fac injectia, au sarit si acolo alta haita de caini de si dra de garda se apara cu stetoscopul.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Cori - la multi ani sotului. Sa aveti o viata fericita impreuna
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Bumbitza m-am uitat si eu la pozicile tale de la nunta, si vreau sa zic ca sunteti o pereche de nota 10 ![]() despre burtica, pot sa iti spun ca nu e problema ca e joasa...asa e pozitionata micuta Ilinca, insa te va dera ja mai tare pe masura ce creste, pt vei simti presiune mai mare sub burta...si te vei imprieteni f. bine cu baia ![]() kilogramele nu prea se vad...sau prea putin, dar vorba ta...avem timp dupa nastere sa ne ocupam de acest aspect Anca ![]() cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamaniAMR 6+ saptamani!!! ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Multumesc
Si eu m-am uitat pe pozele voastre, sunteti o familie tare frumoasa! 
Vroiam sa te intreb de unde ai comandat patutul si daca aveau mai multe culori?
Cu burtica jos..deja ma preseaza destul de tare pe vezica

Corimami la multi ani sotului! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti!

29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
selina-d spune:
Gaby felicitari penttru micuta Joy 

Sa aiba o viata minunata si fara griji, sa fie sanatoasa si voi la fel sa o puteti creste 
Am citit aseara de Gaby si nu imi venea sa cred. M-a prins si pe mine acum stresul si ma apuc sa imi fac liste si sa cumpar ce mai am macar sa le stiu luate, ca pe sot eu nu ma bazez deloc. Acuma am dus copilul la gradi si termin de dat niste telefoane si apoi 
Va pup si o zi buna 
Mami
28+
si Victor (31.08.2007)
Ramy77 spune:
Am trimis prea repede mesajul...
CORI "La multi ani!" sotului tau, multumim de bunatati
ANDIRA, stai cumintica in pat si va fi totul bine. Stiu ca e greu,dar daca asta trebuie facut ca sa fie bebe bine...

Eu sunt fericita ca am ajuns la 33 s, ziceam in urma cu ceva timp ca as fi multumita sa ajung la 34, mai avem putin pana acolo...si dup-aceea cred ca o sa ne dorim sa ajungem la 36 etc etc
Sa speram ca totul va fi bine.
Ramona, 33+
Briana-Maria
dayanara spune:
stefanna multa sanatate fetitei! nasoala gastroenterita virala...
si de miros nu va spun, e ceva ce nu se uita niciodata ca prima dragoste
selina, al meu s.ar duce si ar cumpara tot ce zic, dar acum mi.a picat fisa ca ivan fiind cu el ii va fi mai greu asa ca o sa ma adun sa mai iau cate ceva , multe nu.mi trebuie slava domnului
la farmacie de unde tre sa ia pt buric, ser fiziologic de exemplu, biberoane, suzete....se descurca perfect cu ivan dupa el, dar in centre comerciale mari e cam greu
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Bumbitza spune:
Fetele care sunteti din Buc, aveti vreo recomandare pentru cursuri prenatale gen Lamaze?
As vrea sa ma inscriu si eu undeva pt ca stiu ca ajuta f mult, mai ales la nasterea naturala..
Si pentru cursul de puericultura voi cum ati procedat, unde l-ati facut sau il faceti, ca vreau sa obtina si sotul cele 10 zile in plus de co.
29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
honeybaby spune:
Andira - din pacate excrementele dupa trotuar nu prea sunt de cainii fara stapan...
Aia fac in gradinile blocurilor sau undeva pe pamant.
Ce vezi pe trotuar este 99.99% de la cainii cu spatani nesimtiti care au impresia ca trotuarul este buda cainelui.
Si parca nu ar fi cosuri de gunoi din 10 in 10 metrii .... nu inteleg de ce e asa de greu...
Nu mai zic de flegme scuipate pe jos. Mai ales acolo unde stau "baietii" seara si pun tara la cale.
Oana - urata faza cu cainii. Pe mine nu m-a muscat nici un caine. Reusesc sa vb cu ei si se potolesc. Asta cand nu sunt cu Honey. Cand sunt cu ea mai greu.... Unii sunt in stare sa sare pe mine sa ajunga la ea.
Eu stiu ca luna a 9 a inseamna sapt 37, 38, 39 si 40 toata.
Deci tu la 36+ intri in luna a 9 a.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
Bumbitza noi am facut cursul Lamaze cu Ramona Rosu (http://www.gimn astica-gravide.ro/). Tot ea ne-a dat si certificatul de absolvire a cursului de puericultura pe care sa il duca sotul la HR. Ne-a specificat ca daca angajatorul nu e multumit si sustine sa vrea o hartie de la medicul de familie, atunci mergem si ne parafeaza si medicul de familie certificatul. Nu retin exact dar se pare ca sunt doua legi in baza carora se pot emite aceste certificate de puericultura si unii angajatori insista sa fie din partea medicului de familie.
35+
irinabobe spune:
bumbitza din cate stiu adeverinta pt cursul de puericultura se poate lua si de la medicul de familie, eu asa am sa rezolv. deja am vb cu dr si a zis ca nu e nicio problema.
31
Rares

Lucas-Sebastian