**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Fetelor, multumesc de pumnii tinuti, examenul a trecut cu bine - nu stiu inca nota, dar va fi buna. Saptamana asta nu pot tine pasul cu voi, sotul e plecat la Bucuresti, asa ca timpul meu de forumit, care era seara cand statea el cu fata, lipseste cu desavarsire. Plus ca duminica am una bucata examen nasol cu prof scarbos, asa ca ma bag la studiat nitel Marketing.
Va pupam!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Ema#5332038034680376402
uite anna....album portret facut de soata

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Ema#5332038034680376402
uite si pt tine cris....
PS....nu va uitati la burta mea...aveam ou valoros acolo...nu ca acu ar fi mai mica, da na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

stam in fund fara ajutor............
rezemata de canapea dar fara s-o mai tin euuuuuu......dau de baut si tort pe deasupra..si praji cu visine......
E vbvtare entuziasmata ca sta singura.....nu styie de ce se vede bine si eu sunt in fata ei

Rade....e prima data....a mai stat in perne....dar singura nu....
jmjnjnbuvv

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata ....

Eumada vreau si eu o cafea ...Ma bucur ca Eva este mai bine ...sa dea Domnul sa ii treaca de tot racealaOff stiu ca si mie mi-a fost greu sa o reinvat sa pape din nou..de aceea avem mari plrobleme cu papica..ca nu prea o mai vrea...i-o fac si daca nu o mananca seara trebuie sa o arunc..a doua zi o luam de la capat

Ema ce bine de voi ca plecati in tara si stati atat de mult ...si eu vreau sa plec si sa nu ma mai intorc aici

Anna eu am vazut jucaria, cu toate ca linnk-ul pe care l-ai pus tu are o virgula si nu te trimite direct la jucarie ...Dar eu am bughisit si am gasit-o...Avem si noi pe asta http://www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/jucarii-bebelusi/surpriza-formelor-de-biscuiti/ dar inca nu stim sa bagam formele...

Yioanna asteptam vesti de la doctor...vazut profilul de hi5..super cool......
sper ca ai inteles de la Anna, cum e sa ascunzi un link..daca un si la inceputul listei scrie cum poti face ..si daca e cazul iti mai explic si eu inca o data

Lavinia nasol ca a vomat..acum e mai bine?!

Relusha cum merge invatatul? examenele?Imi e dor de voi..de ginerele meu...daca nu cumva a ales sa-mi paraseasca fata si a gasit pe alta mai frumoasa Te asteptam cu draga inima ca atunci cand te intorci sa intri si sa dai un semn...Cred ca te simti ff bine la parinti ...bine ca nu aveti zapada asa mare si ati avut zile calduroase ...Radoze cred ca e alintat de toti

Serialbastre ce ai facut la examen,?

Daniela tu ai petrecut bine la bairam, vad , ca nu ai mai intrat sa ne dai carnatul

Cris cum e cu militaria?

La mai multe lunite George buburuza de Giovana, sa cresti mare, mumos si sanatos...iar tu mamico da un semn de viata pe aici

Fac apel la mamici sa intrati si sa dati semen de viata

Merg sa ii pregatesc papica ca am adormit-o ...

Revin mai tarziu

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata gaitzelorrrrr....nu am mai vazut asa ceva de cand mama m-a facutCred ca am sa vorbesc cu administratorul site-ului sa nu va mai dea acces dupa ora 22:00Ieri am fost in vizita si iar s-a intalnit fimiu cu terorista de nasa mica si iar l-a pus aia la respectO sa va pun si poze sa vedeti dar dupa ce termin de citit

voicu bebi i-as manca bucinelele alea de carliontata micaMa bucur ca te ajuta meniul zilnic si sa stii ca eu tot de aici de la fete ma inspir ca mai raman si eu in pana de idei
picky pup pletoasa dansatoare si desteapta si mamica "betivanca"
yoanna de obicei fierul constipa.Incearca,pana se regleaza sa nu-i mai dai para sau suc de morcov ca astea sunt laxative.Incearca sa-i dai morcov fiert,mucilagiua de orez sau branzica de vaci ca astea stiu eu ca strang la stomac.Daca nu-i trece da-i un pliculet de smecta dizolvat in 10 lingurite de apa.Trebuie sa i-l dai treptat cate o lingurita la 5 minute.si sanatate multa
bamsy sarna de compliment.A fost bine pana la urma in trafic spre surprinderea mea
ema naspa cu mutatul...si banuiesc ca e costisitor daca nu stai la parter nu?
cuscra faza tare ar fi sa nu mai vrea teroriciul sa se arunce daca vede paturile....unde naiba mai e adrenalina?M-am reimprietenit cu gineri'tu pana la urma.Greseala a fost ca am venit la el cu vopseaua in cap si s-a cam speriat,cand m-a vazut a luat-o pe soacra'mea de gat in semn de Sar'na de urari si nu vrei tu sa facem o smecherie?Pana ajunge Maia de la Turda sa o instruiasca pe nora'mea nu ai vrea tu sa-l trimit eu pe fimiu sa se oboseasca reciproc poate asa ii mai calmam pe amandoi?
alic ieftin,ieftin imi permit si eu
picky nu stiu cate kg am dat jos ca nu vrau sa ma urc deocamdata pe cantar.Oricum se simte ceva la pantaloni dar foarte mult nu am dat avand in vedere ca nu tin nici un fel de regim si fac doar sport si din cand in cand mai bag si niste tort de la anna mama
anna mama bunaciune de femeienumai eu m-am ingrasat ca poarca inainte de nastere
cuscra daca erai prea sanatoasa la cap nu te mai luam de cuscra...deocamdata concurez la "cea mai frumoasa vacuta care paste iarba de la munte"...pana ajung la "cel mai in dunga biscuite" mai am sa trec de "cea mai bunaciune de eugenie"Da-i o poza cu Miru soacrei tale si zi-i ca pe aia o poate tine toata ziua in brate
voicu bebi foarte tare Larisa,al meu cand vede umbra pe perete se zmuceste din brate sa fuga sa o prinda.Eu deocamdata ies cu fimiu la subrat si cu catelul in spatele nostru.Stau cam 30 de minute si cand ajung in casa il abandonez pe Denis in tarc si ma intind pe covor 10 minute sa se-ndrepte spinarea
reby sanatate si pupici
anna mama lasa-ne cu baleta ta ucigasa ca iti arat eu daca vrei "marele alb"Asa am patit si eu dupa ce am nascut la doua ore am iesit pe culoar sa vorbesc cu familionul ca ei nu aveau voie in sala de leuzie si boulica de frati'miu imi zice "auzi da tu sigur ai nascut?nu cumva ti-a mai lasat vreun copil in burta?"Cand am fost la control sa-mi scoata firele ma intreaba una pe colidor "in cate luni sunteti?"
annkkaa felicitari pt cea mai tare performanta a piticuteiS-o tina tot asa
lavinia fetita nasei mele are 8 luni si trei saptamani si are mucinei si haraiala in piept si tuseste.A fost la dr si i-a prescris ambroxol sirop pentru tuse iar la nasuc i-a zis sa faca asa : sa-i puna ser fiziologic in nasuc apoi cate o picatura de vibracil in fiecare nara(desi pe prospect nu scrie ca e pt bebei) sa o lase fix un minut dupa care sa o aspire.Chestia asta dimineata si seara.Dupa ce a aspirat-o bine sa-i puna cate 2 picaturi de OphtamesoneN in fiecare nara si sa o lase asa.A facut asa 3 zile si nu a mai avut nimicsi sanatate la micut dragut.Doar m-am vopsit ca la tuns am interdictie capitala
picky eu de cand am ramas insarcinata si pana am nascut inclusiv in ziua cand am plecat la spital imi dadeam dimineata cu crema cu unt de cacao si seara cu crema speciala de vergeturi de la mustela peste tot adica burta,sani,buci si picioare si ce crezi....sunt plina.Unde mai pui ca mi-am dat si dupa ce am nascut cu o crema tot de vergeturi tot de la Mustela dar care se foloseste post-natalEu am niste botosei cu talpa mai tare si care vin peste glezna cu care il pun in premergator
yoanna hidrasec-ul se da cand face kk apos si e pt hidratare.
anna mama frumoasa olitaBune informatiile despre pipi si kk ...le-am notat
lavinia sa stii ca poate fi si de la lapte,parerea mea.Nu stiu daca mai tii minte cand am povestit dincolo ce am patit cu Denis cand i-am dat putin lapte praf de la Nan.Mi-e vomitat,s-a innecat cu voma si mama a chemat salvarea ca era vanat si nu mai respira...ma rog nu vreau sa te sperii dar probabil Nan-ul e mai tare pt unii copii.Teroriciul de exemplu bea Nan din cate stiu eu si cuscra nu s-a plans vreodata.Mi-e zis pediatra ca formula de lapte se schimba treptat ca sa aiba timp bb sa se obisnuiasca cu el adica ii dai 20ml lapte nou si restul cel cu care e obisnuit .Creste treptat formula noua si o scazi pe cea veche pana la eliminare.Pup brotacul mic...Aaa si niciodata sa nu-i dai medicamentele fortat ca ti le vomita si sa nu i le dai inainte de lapte pt ca laptele le taie din efect
ayla bine ai venit printre noipentru cea mai curajoasa mamica pe care ,eu personal o respect mult
ramona sanatate la micuta
lavi si fantoma gasper or fi unul si acelasi?Cred ca da pt ca amandoi bantuie la 3 noaptea
eumada of bine ca am ajuns si la cafeaSar'na mult chiar imi trebuia o cafea ca la cat am avut de cititBaga-te la recuperari ca ai sa vezi ca nici nu mai simti migrena
ema am iesit si eu un pic din casa ieri ca de cand nu am mai iesit sa ma mai deconectez si eu de casa,bebeTV si maraieli....putzeam a prost Si nu te mai plange de kg in plus daca nu te-ai inscris la concurs da?Dracu m-a pus sa intru pe link-ul ala
anna mama de fapt am uitat ca cu tine nu mai vb...deci vladut felicitari puiule,asa arata-i lui mami ca tu esti mai destept decat prevede legea sa moara de ciuda si spune-i tu lui mami ca ii urez bafta la analize
cuscra am vazut la un magazin...toy zone parca se numeste spatii de joaca pt copii la preturi intre 10 si 15 milioane...vezi poate iesi mai ieftin.Noua ne-a promis cumnata mea ca ne ia pt la curte la soacra'mea(iar eu nu am refuzat-o).Uite in genul astora erau http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-de-exterior/spatii-de-joaca-gonflabile/ si sa stii ca sunt imenseSi sa stii ca eu am dat-o dracu de cura si ti-am savurat tot carnatoiu

cuscra aici sunt da au fetele astea o logoree frate de m-au terminat.De azi dimineata scriu la carnatoiu asta si intre timp i-am dat sa pape la fitzos,l-am culcat,i-am facut supita,am scos si catelul afara am fumat si 3 tigari iar acu ma uit la ceas si ma gandesc ca vine apocalipsa.....se trezeste scarmocitul asta mic si e jale mareDenis mi-a zis de dimineata asa "vezi ca eu ma culc iar tu fa bine si las-o dracu de cafea si intra pe forum sa-i zici lu soacra'mea sa-i transmita iubitei mele ca o pup dulce dulce de o mie de ori si....inca o data"
serialbastre hai bine ca intrasi sa-ti mai dau si eu un vot si daca asa sta treaba o sa figurezi doar cu absenta ...da motivata si nu mai umblam la nota la purtaresi bafta la examene
ema asta imi place cel mai mult http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Ema#5332039407011183794 asa fac si eu cand intru dupa o zi pe forum si gasesc 100 de pagini de recuperat
eumada Evaaaaaaaaa

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

emanouela.. ce mamica frumuoasa
cea mai tare e clar foto cum hraneai cainele cu furculita.. beton!
lavi.. pup bebe bolnavior..
cuscra.. ce ginere valoros am! Am impresia ca el si Karinuk se iau la intrecere. Ea mai bea apa cu paharul dar se unda toata

pupam dulce fete si pitici!...

ps..continuam experienta fericita cu olita...

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Si pentru ca azi merge netu mai bine am pus poze noi la semnatura in albumul de 7 lunite.Tot acolo ,mai pe la sfarsit sunt cateva poze de ieri din vizita....cuscra zii lui Miru ca fetele din poze sunt neamuri deci nu se pone problema ca o inseala Denis.

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

sarumana anka....daaaaa, e mostenita o data cu barbatu...la oferta, e o catea si la propriu si la figurat....si e tareeeee pofticioasa, numai ca se repezea ca apucata la ce ii dadeam si lua si din mana mea...cu furculita am invatat-o sa fie o doamnaaa
dana las ca balele imi curg si mie...da ce, numa eu sa sufar??????????...m-am consolat cu o salata de varza. cat despre mutatttt...ihiii, e cam costisitor...sa vedem cat de costisitor....niste prieteni care se muta acum pe 19 febr dau 800 euro...luat mobila de la et 3 de unde stau acum si dus la et 2 al noului apart....avand in vedere ca noi stam la parterrrrrrrr sper sa fie mai rezonabil.
hai sa ma laud putin.........exceptand coapsele, pe care am colectionat 2 buc vergeturi intr-o parte si 3 in cealalta,asta pt ca in prima sapt dupa nastere am dat 10 kg jos nu am nici o vergetura...abdomenul e curat curat...vb annei, parca, nu mai retin exact....cine nu are un batran, sa-si cumpere...ulei de masline feteleeee, e sfant....si mai ales ca acu vreti sa scapati si de kg sau clasicul johnson, ulei pt bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Vai de mine fetelor, cat ati mai scris!!!

Va pup pe toate ca acum nu pot citi nimic! Va spun repede doar ce a mai inventat fimiu si intru mai tarziu sa vad ce ati mai povestit!

Deci, tot weekendul ne-am amuzat cu alunecatul pe parchet a depistat el ca daca pleaca de pe patura e mai distractiv asa ca se pune piticul in patru labe si se impinge cu manutele inapoi tinandu-si picioarele nemiscate si aluneca si aluneca pana se opreste in scaunul de la calculator! Mare veselie pe capul lui! Toata ziua chiuie uneori zici ca e scartaitura de la usa si de vreo 2 zile zice, mama si tata 90% doar asta zice , ok, ok din asta 90%, 60 e tata si 30 mama . Ne-am mai imbogatit repertoriul cu baba si aida (haida) e asa dulceeeee!

Sper ca sunteti sanatosi toti!

si revin deseara!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput