**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici

Gata petrecerea,Alecsandra a ales de pe tava,cheile de la masina,ruj,parfum si a 4 oara verigheta...deci o sa fie o domnisoara cocheta,care se va marita repede
In schimb tortul nu a incantato deloc,ma asteptam sa isi bage manutzele,sa linga de pe acolo,nimic frate
voicu_bebi,bestiala printesa ta
anna,vreau si eu olitza cum aveti voi,o sa comand si eu,foarte practica
Lavineamulta sanatate va doresc,am fugit ca s-a trezit,ma duc la plimbare cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky, da, e fain ca ma duc in Rom, macar mai e mama si va mai face ea pe gardianul cu piticul dar doar atat, de intors vreau sa ma intorc....nu cred ca stii cam cum e acum in Romania...e aiurea, isi bat astia joc de oameni la modul cel mai serios si penibil...in toate tarile se scot taxe idioate, Romania le baga..ce sa mai....intreaba fetele cat dai pt vaccinuri, etc....o gramada de bani, lume care nu si-a luat leafa de 2 luni...total aiurea. dorul de ai mei, de oras ma termina si pe mine...dar asta e, nu am plecat de bine ce imi era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

serialbastre.....bravo,felicitari pentru exam si tinem pumnii sa le iei si pe celalalte si sa faci cinste
emanouela.......foarte fain albumulsi pearcingul e finut facut..imi place
eumada.......felicitarideja ai tititza mare
picky.......merge bine armataincet si sigur..numai ca aseara am pierdut o batalie importanta cand am culcat-o...cand am pus-o in patut(era adormita)s-a agatat cu mainile de tricoul meu si uite asa m-a dezbracat..trofeul a fost al ei..si as fi trecut cu vederea daca atunci cand am vrut sa ies din camera nu as fi auzit-o cum rade luand viteza in 4 labe prin patut sa vina dupa mineasa ca despuiata,am reinceput procedura de culcat terorista si dupa 20 min de plimbat si leganat in brate(acum sunt arnold)am reusit in sfarsit..EVRIKAAAAA!!!!!!!!sa nu uit..relusha parca vine pe 5 feb. in tara si pe 13 are exam,dar pana atuncea baga tare cu invatatul..........ma jumulestre fi-meaaaaa
cuscra.........si sta el acolo abandonat 10 min. cumintelpai e super cuminteeeeee..ai dreotate cuscra,nu toti bebeii tolereaza bine Nanul,lqa mine a fost un caz foarte fericit ca niciodata nui mi-a vomitat de la laptic cam aceleasi scoruri am gasit si eu la ce-mi trebuie mie pentru un mini parc la terorici...numai ca mai imi trebuie si o basculanta de nisip ca sa ii aterizeze curul pe moale..asa ca 22-25 mil sigur dau(o sa faca ta-su stop cardiac);si daca terorista tot e treaza uite si un mesaj pentru fi-tu.....nvsgfsfefcfffffffffffffffjsfhkjfesee ewfesfeef........normal ca e pe limba lor ca noi nu avem voie sa le citim declaratiile de dragoste

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am pus legumele la facut..fata inca doarme..

Cris sa stii ca te-ai gandit bine sa-i amenajezi un loc de joaca ptr ea...asa voi face siu eu din gradina putina pe care o am...o scoica cu nisip, ceva apa ca sa aibe masa ce schimba, casuta, topogan...chestii de copii..Ca in parc daca mergem e doar la plimbare cu viitoarea tricicleta /bicicleta..ca locul de joaca al copiilor idn parc mi se pare cam periculos avand in vedere ca sunt caute din lemn, geu de urcat, ca sunt niste pietroaie mari pe acolo de decor, deh e si apa..., leagane care nu prea sunt ptr bebei asa mici...topogane destul de periculoase.. Am fost in Cluj acum 2 ani la cumnata mea si vreau sa iti spun ca zona in care statea avea un parc imens plin de fel si fel de chestii cu care se puteau juca orice copil, ca erau marea majoritate din plastic si nu se puteau lovi..Emmy era fascinata nu stia in care sa se de mai repede ...atat de colorate de iti luau ochii

Ema pai tu draga te crezi batrana?! cand esti de 100 de ori mai vesela si mai plina de viata decat sunt eu la varsta mea...felicitairi ...si arati super bine sa stii

Serialbastre ma buucr ca ex a fost ok...asteptam nota...sper sa reusesti sa inveti...spor la invatat si bafta multa la examen

Daniela asteptam pozele...

Merg sa fac papica..Revin

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

eu tot cu ulei de masline m-am tratat in sarcina si nu am nici o vergetura...
iar kg.. am plecat de la 51, am ajuns la 65 in ziua cand am plecat la spital sa nasc si acu am ajuns la 54, fara nici un regim ( doar nu manac paine seara).. dar am ramas cu burta..

Deea, Tenzika... felicitari ptr asa pui dulci1
emanouela... ai dreptate despre Romania.. e bataie de joc.. eu in locul celor plecati nu m-as mai intoarce niciodata mai mult de 2 sapt in concediu si aia la cativa ani. In fiecare zi imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am revenit in tara, deh.. patrioata din mine... vreo 4 ani a fost bine, dar acu, cand am crezut si noi ca deh merge treaba, bleah..

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Eu carnea de vita pt pui o fierb si apoi o amestec cu sos de rosii cu usturoi si cu orez fiert.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

de la ce varsta ai inceput sa-i dai combinatia asta? suna foarte bine

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Lavinai, ma tot tin sa-ti spun, dar nu stiu unde-mi sta gandul, ca tot uit
uite, scria gabi la albinute, cum a procedat ea pt nas infundat si muci si tuse:
citez:
"Copiii mei au fost muciosi ... destul de rau.
Bianca nu stie sa respire pe gura asa ca a mancat prost, a dormit prost si tot asa. Mai bine de o saptamana am scos muci en-gross din nasul ei fara nici un rezultat. La sfatul unei cunostinte am incercat sa ii pun in camera uleiuri volatile.

Am cumparat ulei de catina, eucalpit, pin, menta, lamaie si levantica. Am pus intr-un ibric cu apa clocotita cate 2 picaturi din fiecare, mai putin menta (scrie pe ea ca trebuie injumatatita doza pentru ca acopera celelalte mirosuri, asa ca am pus doar o picatura). A doua zi de dimineata fata nu mai avea mai nimic. I-am scos atunci ... foarte putin, apoi nu a mai fost nevoie deloc.
I-am facut chestia asta 2 seri la rand"
sper sa te ajute!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Yioanna, raspunsul meu vine cam tarziu, dar poate face diaree de la fier. Mie asa mi-a spus pediatra cu recomandarea sa opresc fierul si sa-i dau a doua zi cu o picatura mai putin decat cand s-a intamplat (eu i-am dat progresiv 1, 2 ...5 pic/zi). Cezara a facut in a treia zi mai moale, dar nu chiar diaree.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, foarte frumos filmuletul, ce repede merge Stefi de-a busilea!
Avem si noi un filmulet nou, cum ne hraneste tati: http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/Filme#5430380939254488450

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cuscra.......vazut una bucata ginere in picioare in tarcdar ce facea el acolo la lamborghinii?ii punea cumva lanturi sa vina la terorici?
deea.........felicitari pentru"mama,tata,baba si aida"cred ca e tare haios cum "merge"el pe jos
ttenzika........nu stiu cat de repede se va marita ca a ales verigheta la urmadar cu siguranta va fi o domnisorica foarte cocheta
picky.....pai tot asa vreau si eu sa iau,cat mai colorate sa o incante..acuma sper sa si reusescsa fac ce mi-am propus anul asta ..nu de alta,dar intre un botez si o nunta(e cam de barosani)e cam trist
serialbastre.....ce funny e cum se uite printre gratiile la patutiar faza cu masa e tare de totsaracul tati nu facea fatasi ce papa ea bun acolo??

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput