**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ema buna ideea cu uleiul.Sa stii ca nici eu nu am nici macar una pe burta in schimb am pe coapse si pe sani su nu 2-3.....23
deea chiar ma gandeam la tine si la nazdravanul carliontat.Felicitari pentru cei 90%....si ce daca e mai mult tata...asta e
ttenzika o sa fie o domnisoara cocheta care se va marita dupa ce pretendentul ii va lua masina...eu asa interpretez....da poze nimic?
ema ai dreptate,eu am dat pana acum pe vaccinuri aproape 8 milioane si le-am facut doar pe alea obligatorii si sa nu cumva sa-ti raceasca copilul ca ai pus-o cu bugetul la cat de scumpe sunt medicamentele pt bebei
cuscra nu mai zic ca "bine-ti face nora'mea"...ca iar il inveti pe Denis la prostiiA inteles Denis ce vrea sa zica Miru...nu vrea sa-mi traduca si mie dar s-a cam imbujorat la moaca deci...presupun eu ce i-a zisSa stii ca e foarte cuminte cand vrea muschiul lui.Acum spre ex s-a trezit pe la 1 fara ceva(dormea de la 9:30),i-am dat sa pape pe la 1 jumate si de atunci sta in tarc si se uita la BebeTV
picky pozele sunt la semnatura in albuml de 7 luni
Bravo tati de Cezara.Serialbastre am observat si la sotul tau ce am observat si la soata mea cand ii da sa pape la bb duce lingurita la gura copilului si deschide si el guraAsa or fi toti barbatii?
cuscra cred ca vroia sa centreze intai rotile si apoi sa puna lanturiTe plangi de un botez si o nunta?!?!?Stai ca-ti zic eu cum se duce ....de suflet bugetul meu anu asta...in aprilie un botez,in mai turta lu nasa mea mica,in iunie motu lu gineri'tu,in iulie nunta celei mai bune prietene,in august nunta surorii lui nasi'mea,in septembrie turta lu fina mea mica si ...pana ajungem in septembrie sigur va aparea ceva si pt oct,noi,dec

am mai pus 3 filmulete aici http://picasaweb.google.com/daniellaene/Filmulete?authkey=Gv1sRgCISMobz3yvbLVA# sa va uitati la ultimul sa vedeti live cum face fimiu cand ii dau fe cu vitC

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare.

Am la activ o fata mofturoasa si nu ii mai pot intra in voie..nu vrea sa manance deloc...doar apa si tatzi si de dimineata painica..in rest nu legume, nu fructe...ce mai ciugulete putin de lam ine din farfurie seara...in rest nu vrea..Ma chinui sa ii bag in gura, fortat, 3-4 lingurite de mancarica ...si se papa in sila..Acum se joaca cu canuta...da' i-am golit apa ca o dadea afara din gura...
Eu imediat ma apuc de calcat, m-am si taiat la mana cu o farfurie ca am spart-o atunci cand o spalam...deci am inceput saptamana "bine"

Serialbastre vazut filumetul..Ce repede papam...de ar manca si a mea asa...eu de abia ma chinui sa ii indes ceva pe gat...iar cat despre tati sa i dea sa pape nu prea se implica decat ff rar...

Deea felicitari ptr noua joaca a lui Darian si ptr cuvinetele, noi tot la tata, mama suntem, baba, papa, apa nu mai vrea sa le zica..(.cand vede apa stie doar sa tipe si sa maraie sa i-o dau mai repede )...jocul asta la noi e trecut , acum merge bine de-a buselea pe parchet dar inainte cand aluneca se punea in fundulet si se taraia..era super comica(aveam si un filumet dar din pacate a iesit intunecat)...acum nu mai aluneca ..deh noi suntem mai avansate

Annkkaa pai tu stai bine la kg...Felicitari

Ema stiu ce e in tara la momentul actual, ca vad zi de zi la tv...dar noi suntem de multi ani aici, sotul de 16 eu de 5 si ne-am saturat...aici nu faci decat sa fi robul banului si atat, noi nu mai avem timp liber ptr noi...la voi problema poate sta altfel decat la noi... oricum spera ca pana plecam, lucrurile se vor schimba cat de cat..

Ttenzika nu a ales rau de pe tava.... dar ce obiecte i-ai pus...o parere sa imi fac si eu..Ma bucur ca v-ati simtit bine...ce cadouri a primit?

Tocmai ce s-a lovit fiica mea..a dat un cap de parchet a doua oara...prima oara a fost acum 10 minute...offf ..chiar ca am inceput saptamana naspa

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Salutare......

Vad ca vorbiti de vergeturi...eu nu am folosit nic` si am doar cateva pe sold....si un pic pe sani...iar pe burta deloc desi am crescut de la 71cm la 132cm......cred ca depinde de piele.....
O RICUM toate cremele au substante nasoale...chiar alea pentru bebe....
Nu ma lasa nici samerg la baie......vrea sa stea numai cu mine si/sau sa stea pe langa mine...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Gata..m-ai luat la spart bugetul..si acum comentariile unei soacre la adesa ginerelui
1 filmulet: manca-i-as eu bucile lui de grasancum se ridica el in picioruse dupa jucarie
2 filmulet: hahahaha..traiasca marsalierul..si tu cuscra,de ce ai pus protectie la planta???ti-e cumva ca ramane cheala??
3 filmulet: ce-i faci cucsra!?!? cu ce-mi chinui baiatul tu acolo

P.S.....vazut ca ti-ai schimbat si coloratura la semnaturamarfaaaaa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Dana vazut poze .multi bebei...Si filmuletele..Da' in special ultimul m-a amuzat teribil..doamne ce se mai stramba dar de ce nu ii dai in direct in gurita?

Cris te inteleg perfect...da' oricum i le iei pe fiecare in functie de varsta...nu toate gramada ..eu asa voi face...

Pe langa faptul ca s-a lovit la cap de 2 ori de parchet..am si prins-o cum molfaia o jucarie de a lui picky ..s-a dus la el pe canapea si a gait-o acolo ca asta de fiecare data cand vine in camera isi cara cate o jucarie de-a lui...iar fiica mea a lua-o si a bagat-o in gura...Va dati seama ce draci mi-a facut..l-am luat la rost si pe picky de tremura de fica...

Gata s-a dus calcatul meu..Ca fiica mea e mai maraita de cand s-a lovit si nu vrea decat la mine in brate...Asa ca ma conformez....

Alic

Nu stiu daca mai intru azi ...poate diseara .. la toate

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

hop si eu, scriu printre picaruri, sa nu care cumva sa considerati ca e vreuna pe care n-o iau in seama

Ema, ce mica-i lumea...uite cum era s-o mai vad eu pe Sim si-acu si cu burtica la puratator...
e fain piercing-ul, eu nu-s genul, dar pe tine te rpinde foarte bine!

Dani, ce bine se ridica Denis in picipare...si a mea are multe tentative, dar nu stie ca trebuie sa se apropie mai mult ca sa se poata ridica..
si...te rog frumos nu mai chinui copilul cu acreala aia direct, mi s-a facut mie parul maciuca..pune-i si tu picaturile alea in ceva, te rog eu...
si spune-mi de ce la tine e maro vitamina c, ca a mea e incolora....

ma duc la vizionat si alte filmulete, am ramas in urma

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

referitor la sondajul Vergeturi...declar ca nu stiu ce sunt alea , macar atat...si nu prea m-am uns, recunosc...

stiti cu ce ne ocupam? mancam alune...si Nataliei ii plac

Serialbastre bravooo! papacioasa fetita si constiincios tatic! bravo pentru toata familia!

Picky si de la noi!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky oriunde ai fi, esti robul banului, exceptand doar daca nu ai o mostenire sau castigi la loto (ce nu da Dumnezeuuu) aici muncesti dar iti permiti una, alta, nu-ti faci probl ca vai, cu ce platesc gazul, curentul, ce pun pe masa, oare iau salariul luna asta pt acu 2 luni????? copilul are nevoie de premergator....de unde scot bani sa-l iau??? da rata la banca cu ce o platesc???? una e ce vezi la tv, alta e realitatea....nu difera cu ft mult, dar e mai sumbra decat ce vezi tu la tv. crede-ma...am plecat din Rom de la un salariu de 15 mil, ceea ce atunci era salariul mediu, anul trecut....bani cu care nu ma descurcam, singura fiind, intretinand o casa...unde mai pui ca acu, de cand cu criza unele unit au mai scazut salariile....e ceva de groaza, pe bune si la modul cel mai serius vorbind. eu nu detest Romania...Doamne fereste, nu imi pute tot ce e romanesc....fereasca Dumnezeu...dar detest oamenii care o conduc spre dezastru, detest increngatura asta politica, detest pumnii pe care ii iei in gura daca te ridici si spui ceea ce nu e bine, detest unele personaje care sunt cumparate cu o bere si un mic pt a vota pe X dar au si asa zise opinii politice si vin si iti dau argumente de ti se intoarce stomacul si mai ales detest oamenii care sunt de acord cu spaga....pt ca exista, crede-ti-ma pe cuvant....si li se pare foarte normal sa dai spaga.... mai e pana sa se poata trai decent in Romania. uite, dana iti zice cat a dat pe vaccinuri....8 mil....aprox 200 euro...alea obligatoriiii, deci se platesc in Romaniaaaa....aici ai platit?? nu, ca nici eu nu am platit alea obligatorii...ce sa-ti zic, si noi ne dorim ca tara noastra sa se zburleasca putin si sa o ia pe drumul cel bun dar eu sunt prea obosita ca sa ma intorc pana atunci....daca "pumnii" pe care i-am luat ca m-am zburlit pe nedreptati ar fi atins si dintii....eram stirba

Mergi la inceput

opaaaaaaaaaaa....alic se poate sa-mi detaliezi???? radiaza, nu-i asa????

Mergi la inceput

danoooooooooooo de ce chinui copilullllllllllllllllll

Mergi la inceput