**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky....offf,pupam dulce puiul mic sa nu mai doaraasa e,pe rand,dar 10 mil tot zboara odata

alic.....si se descurca cu ele????noi papam floricele si mai mult e interesata de bagat picioarele in castron decat de mancat
emanouela.......nici nu ai ideee cata dreptate iti dau ci tara asta lui papura vodaal meu chiar imi zicea intr-o seara mai in gluma,mai in serios ca ce ar fi daca am pleca in afara si sa venim in romania numai 2-3 saptamini pe an si intre timp mama si tata sa aiba grija de casa..

Stiti unde am eu vergeturi???pe buciiiiiisi nu 1-2 ci cu duiumulin rest nu am nici o treaba

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello buburuze

am revenit si noi astazi acasa dupa 3 saptamani de spital cu doua pauze de cate o zi, Bubu e bine acum dar e la regim si avem un lapte pe care sper sa nu ajung sa-l cumpar (80euro/cutie de 400g) momentan l-am primit de la spital si spre sa scapam de el pana se termina, o sa revin maine cu amanunte pt ca acum sunt extrem de obosita si ma bag putin la somn asta daca o sa ma lase pitica

multi la toata lumea

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

picky oriunde ai fi, esti robul banului, exceptand doar daca nu ai o mostenire sau castigi la loto (ce nu da Dumnezeuuu) aici muncesti dar iti permiti una, alta, nu-ti faci probl ca vai, cu ce platesc gazul, curentul, ce pun pe masa, oare iau salariul luna asta pt acu 2 luni????? copilul are nevoie de premergator....de unde scot bani sa-l iau??? da rata la banca cu ce o platesc???? una e ce vezi la tv, alta e realitatea....nu difera cu ft mult, dar e mai sumbra decat ce vezi tu la tv. crede-ma...am plecat din Rom de la un salariu de 15 mil, ceea ce atunci era salariul mediu, anul trecut....bani cu care nu ma descurcam, singura fiind, intretinand o casa...unde mai pui ca acu, de cand cu criza unele unit au mai scazut salariile....e ceva de groaza, pe bune si la modul cel mai serius vorbind. eu nu detest Romania...Doamne fereste, nu imi pute tot ce e romanesc....fereasca Dumnezeu...dar detest oamenii care o conduc spre dezastru, detest increngatura asta politica, detest pumnii pe care ii iei in gura daca te ridici si spui ceea ce nu e bine, detest unele personaje care sunt cumparate cu o bere si un mic pt a vota pe X dar au si asa zise opinii politice si vin si iti dau argumente de ti se intoarce stomacul si mai ales detest oamenii care sunt de acord cu spaga....pt ca exista, crede-ti-ma pe cuvant....si li se pare foarte normal sa dai spaga.... mai e pana sa se poata trai decent in Romania. uite, dana iti zice cat a dat pe vaccinuri....8 mil....aprox 200 euro...alea obligatoriiii, deci se platesc in Romaniaaaa....aici ai platit?? nu, ca nici eu nu am platit alea obligatorii...ce sa-ti zic, si noi ne dorim ca tara noastra sa se zburleasca putin si sa o ia pe drumul cel bun dar eu sunt prea obosita ca sa ma intorc pana atunci....daca "pumnii" pe care i-am luat ca m-am zburlit pe nedreptati ar fi atins si dintii....eram stirba

Mare dreptate ai ...deci la asta nu te pot contrazice ca e adevarat tot ce zici...
Ce pot spune e ca doar sper ca se remedieze totul...si ca vom incerca sa ne facem un rost acolo, vom risca...daca nu va merge atunci oricand putem sa o luam de la zero aici..Ca un pierdem nimic..doar o casa?! care momentan e a bancii.....ca sotul nu o sa-si mai vada copii asa des?...asta este...imediat vor creste si nu vor mai veni decat ff rar pe la noi...deci chiar nu avem ce pierde..nu am copila la scoala...asa ca noi am decis ca merita sa riscam...vreau sa imi continui studiile... sunt multe lucrui pe care le luam in calcul de aceea noi zicem ca merita sa riscam....nu avem ce pierde...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

hello buburuze

am revenit si noi astazi acasa dupa 3 saptamani de spital cu doua pauze de cate o zi, Bubu e bine acum dar e la regim si avem un lapte pe care sper sa nu ajung sa-l cumpar (80euro/cutie de 400g) momentan l-am primit de la spital si spre sa scapam de el pana se termina, o sa revin maine cu amanunte pt ca acum sunt extrem de obosita si ma bag putin la somn asta daca o sa ma lase pitica

multi la toata lumea

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Dana bine ai revenit, sa dea Domnul ca Bia sa se puna pe picioare mai repede si sa nu mai apara nici o problema de sanatate ...80euro pe cutie?! nu imi vine sa cred e ff mult, dar ce tip de lapte este?! Incearca sa te odihnesti ca ai mult de recuperat. Te asteptam cu vesti si sa ne povestesti pana la urma ce probleme a avut Bia, atunci cand poti ...sa stii ca suntem alaturi de tine si de Bia

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Citat:

emanouela.......nici nu ai ideee cata dreptate iti dau ci tara asta lui papura vodaal meu chiar imi zicea intr-o seara mai in gluma,mai in serios ca ce ar fi daca am pleca in afara si sa venim in romania numai 2-3 saptamini pe an si intre timp mama si tata sa aiba grija de casa..

Cris si pe unde il batea gandul pe al tau sa plece? Acum cand totul e apropa mort peste tot... uite de ex aici luna asta se inchide General Motors (Ford) si vor fi dati afara 8000 de oameni, vor fi someri...acum intrebarea mea...ce sanse mai am eu sa imi gasesc de munca, daca locurile care sunt vacante vor fi ocupate de acesti oameni. Acolo lucrau sot si sotie care au o casa de plata la banca, copii de crescut, facturi, taxe etc...Iti dai seama ca eu care nu am somaj(ca aici asa este, cel care are somaj are prioritate...ca statul sa nu mai plateasca), iar eu sunt pe dinafara..trebuie sa imi caut singura..si orice gasesc e bine venit..Ca nu sunt pretentioasa la job...important e sa imi gasesc...nu mai conteaza ce, ca nu am o pregatire..(ca sa incep ceva studii aici trebui sa invat limba scris si vb bine si apoi inca 3 ani un curs)si costa bani....bani pe care eu nu mi permit acum...
Asa ca spune-i sotului sa stea linisitit acolo...ca e ff greu sa o iei de la 0 in alta parte in timpurile noastre...(si ca sa iti mai dau un exemplu niste cunostiinte de a le noastre sot si sotie de 3 luni de zile au plecat in Spania sa isi incerce norocul..si nu si-au gasit nimic de mnuca...)..mai ales daca te duci de unul singur..nu stii limba, nu cunosti pe nimeni, nu ai unde sa stai....

Dar fiecare stii cel mai bine ce si cum..

Eu nu am mai reusit sa calc ..am tot stat cu fata...Acum se joaca singurica, dar nu mai am eu chef sa ma apuc...maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

copchilu meu e dili....sta in scaun, mozolit pan la urechi, rade, bate in masuta si stucheste mancarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

haoleu muica, da ce lapte e asta danami??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, la masa avea piure de legume (morcov, albitura, dovlecel, cartof, ardei, conopida, sfecla rosie, fasole verde ... parca atat), cu piept de pui si ulei de masline.
Annkkaa, dar voi unde ati fost plecati? Pe noi nu ne-a batut niciodata gandul sa plecam, nu ca am sta pe roze ... cred ca suntem mai fara tupeu.
Si eu tot cu ulei de masline m-am dat si ioc vergeturi ... dar ce fac cu stratul de slanina?!
Dani3lla,si cumatrul meu tot asa facea cand hranea fata, o fi sexul de vina.
Picky, Cezara mananca bine, dar nu asa de repede mereu; cateodata ne chinuim si noi. Pup Stefi, sa papi tot ce-ti da mama!
Nu-i asa ca tati isi merita declaratia?!
Dana, bine ca ati ajuns acasa si Bubu e mai bine.

Acum fac cinste ... am luat 10 la examen. Drept premiu am ajuns si cu cititul la zi, dar cine stie maine unde va gasesc.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

danami.....ma bucur ca Bia e mai bine si sper sa isi revina mititca si sa nu mai fie bolnavioara..80 euro moamaaaa,mi-e rau miesper sa nu ajungeti sa cumparati nici un gram macar sio Bia sa se refacatu pune mana si te odihneste ca avem noi timp de vorbit

picky.....era doar un gand..suntem constienti ca e foarte greu si nu prea as mai vrea sa incep de la lingura si furculita(cum se zice) ca sa stiu ca imi ia 10 ani pana realizez ceva.Viata e prea scurta pentru experimente..dar daca ar fi vreo posibilitate de undeva mai bine...as lasa in urma romania si as pleca fara sa ma uit in spate..si asa toate rudele au o problema cu noi..invidia luau-ar naibaca noi avem casa si ei eu o varsta si inca sunt cu credite ipotecare sau ingropati in datorii stand pe la parintii lor si ei batrani.

emanouela....lasa baiatul sa se simta bine..vrei tu repede sa-i strici cheful

Brotac Terorist

Mergi la inceput

serialbastre...felicitari

Brotac Terorist