**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata la toata lumea....LIMBARNITZA MAAAAARE AVETI....
uite sa va ajunga cafeaua..
s-O LUAM REPEDE PE RAND....

Cat sta cu cracii in sus in sus asta mica......
Am lipsit doar trei zile..dar.....si-a revenit ci mancarea....am mancat supa de pui cu legume,cereale cu suc de portocala mar si morcov,piure...etc...bine ca ne simtim mai bine,nu mai are rosu...reintram in normal......Am avut examene in weekend......o sa fie asa cam doua saptamani........plus situatiile de sfasit de an...sunt economist...si altele....mancare curatenie.......vrem sa ne schimbam masina...acte ..prostii....onomastici..bebe urlator....de ii place sa se auda...si da..ma pupa si ea.....casca gura si am mozoleste...pe obraz...luandu-ma de gat of course......
Luam si calciu pe langa vigantol canu a putut lua cat a fost bolnava......a refuzat medicmentele....abia i le-am dat.....greu greu de tot..[;us ca am de vineri migrena si imi zvacneste capul....

Va pup si azi recuperez...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA
aveti cafea de la mada care mi-a luat-o inainte....de, am vrut sa recuperez eu intr-o parere da nu prea mi-a iesit
nu va imaginati ca ieri am dormit mai mult decat de obicei...nu nu...am dormitat, adica vegetat in pat cu cartea in mana...plodu mi-a dormit de la 10 juma la 14....nu stiu cum; prin ce minune
danooooooooooooooo tragi chiulul mama?????
picky da, am fost informata cu vremea de aci dar avand in vedere ca au abia am incheiat anul de cand is aci iar anul trecut chiar fu fain...asta vara 35 grace in Belgiaaa...cald nene....si eu eram cu burtoiul si curgeau apele pe mine...pt prima data in viata mea cand am suferit de cald...in rest nu sufar..40 daca is afara eu sunt foarteeeeeeee fericita. in Grecia, seara, in iulie cand erau min 20 grade eu umblam cu geaca de piele pe mine, ca imi era frig. eh, da las ca plec pe 1 april iar in Romaniaaaa si ne intoarcem la sf lui iulie
da da voicu...asa, fa-mi si tu in ciuda cu bebeii vostri cuminti.....numai al meu e rau, afurisit si a draq...cand ma vede ca imi trag sufletul se pune pe marati, icnit si asa ma enerveazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aceste zgomote

eu m-am suparat tareeeeeeeeeeeeeeee pe mine si am zis ca de azi nu-mi mai dau sa mananc decat cat sa nu cad jos........eeeeeeeeeeee, mama ei de treabaaaaaaaaaaaaa...

Mergi la inceput

lavi cum e Rares?
breeeee, astia is cu capul....au in stanga jos gogosi bestiale ....da nu cedez

Mergi la inceput

http://www.supereva.ro/info.asp?id=1955

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Emanouela si a mea face la fel...doar ca are zile...cand e super cuminte si zile in care imi bubuie capul de maraileile ei si nimic nu-i convine...
Acu suntem la reinvatare sa papam diversificat pentru ca ea stie acum ca masa solida inseamna durere....
Din pacate...

va pup

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Mada, multumim de cafea

Eu sunt incantata de copilul meu care stie sa se joace cu jucariile in modul corespunzator. Astazi m-a uimit, are jucaria asta:http://www.vtechkids.com/product.cfm/Sort_Spin_Blender/695/ si se chinuia singurel sa bage forma prin locul corespunzator chiar m-a luat prin surprindere, vorbeam sambata cu sotul ca mai are muuult pana o sa faca asta, cred ca ne-a auzit si a vrut sa ne demonstreze ca ne inselam.
Tot azi a invatat sa scoata capacul de la pix, cu pune mana pe el cum ii scoate capacul
Si de doua zile fi-miu nu bea apa decat din sticla de 2 l din care beau eu

Lavi, ma bucur ca a dormit mai linistit Rareselul azi-noapte. Doamne ajuta sa se faca repede bine! Sa ne spui ce-ati facut la doctor
Mada, ce bine ca papa Eva din nou . Spor la invatat si succes la examene in continuare Ce zile aglomerate ai avut Bravo pt pupat Eva, vreau si eu unul mic
Ema, ia sa nu mai zici de Darius ca e rau, ca ma iau de tine acum...este un bun si un scump, doar ca are mai multa energie
Si mie imi place caldura, dar cat am fost insarcinata am patit exact ca tine
Ramona, cum mai e Bia? Se simte mai bine?
Ioana, a fost racit doar de 2 ori, doar muci, nu febra, nu tuse, nu rosu in gat, iar mucisorii in cantitati rezonabile, nu a fost nevoie sa-l aspir...Ne-a pazit Dunezeu de boli, ceea ce doresc tuturor, mi-e asa de mila cand citesc de puiuti bolnaviori
Pt semnatura faci asa: [url=aici pui link-ul intre ghilimele fara spatiu] aici scri gaza mea fara sa lasi spatiu intre paranteza si scris[/url] Sper ca merge acum, incearca

Azi ma duc la gineco, sa-mi fac analize, mi-e cam urat...

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

norocoasa esti mada....al meu zilnic e asa
da, sa traiti, am inteles anna....daaaa, e asa de bun si scump acummmmm....imi vine sa il pap....doarme

Mergi la inceput

lasa anno...las ca-i bine....eu inca nu am ajuns de cand am nascut...aici e cam departe spitalul, ar trebui sa fuga sotul de la serv ca sa merem, plus ca is cam lenesa cand e vb de mers la spital pt mine....mi s-a cam acrit....niciodata nu am fost internata sau sa am probleme...plus ca mi-e frica de mor de ac (dar am tattoo si piercing in nas da asta e alta istorie), si am facut atatea plimbari in timpul sarcinii, la spital, incat mi s-a acrit....mai shad oleac....am sa ma duc in Romania....sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, nici mie nu mi-e drag, si era cat pe ce sa aman cand m-au sunat sa reprogramam ora, se batea ingerasul cu dracusorul de-asupra mea... Ia baga poza cu tine cu piercing, ca eu nu te-am vazut

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici

La Multe Lunite inainte sarbatoritului zilei

Georgie Eduard de Giovana
sa cresti mari si cuminte

reby multa sanatate sa fuga raceala de la voi
anna asta numesti tu "balena ucigasa"????fi serioasa
picky ea a stat la bloc..iar cuscra sigur a gasit un instructorSi eu ma bucur ca ai deschis topicul asta
anna am si eu niste vergeturi pe bucicu toate ca eu eram in luna a 9-a si lumea imi spunea ca nu e adevatat..eu ar fi trebuit sa am 6 luni
annkkaa felicitaripai ai fata mare
lavinia cred ca unguentul o sa-l ajute sa doarma mai binesa ne spui ce a zis dr...ahaaaa,deci si voi sunteti fani pufuleticarnita de vita eu la pitica o fierb foarte bine si apio o maruntesc cu cutitul si haleste ca o sparta,iar uneori ii dau si bucata intreaga in manuta si ea se mozoleste toatasi eu am vazut olita cantatoare la carrefoar si cred ca si la metro mai gasesti
voicu cine stie ce i s-o fi parut ei..dar las ca uita si intra duraccelul in priza
picky ce tare..e bine totusi ca are si olita o intrebuintarein casa tot in sosetuta antiderapanteo las si eu,iar cand iesim afara avem ghetute la care face un circ de o aud si veciniinu ii place incaltata de nici o culoare,mai ales ca nici nu stie sa bage piciorul si dureaza 10-15 min. pana o incalteu i le bag in picioare si ea reuseste sa le scoata
yioanna poate are rosu in gat????nu stiu..suna dr.
anna foarte faina olita..si se transforma si in "buda"pentru pici
picky ce aproape e parcul...eu daca vreau parc ar trebui sa ma duc in oras si asa ca mi-a venit o idee..in spate unde au facut baietii gratarul..ii amenajez la pitica propriul ei loc de joaca cu nisip,bancuta,leagan,cos de baschet si topogan..o sa cam sar din schema cu banii,dar ce nu fac eu pentru terorista mea
voicu pai stie ea ce e mai bun
anna foarte interesant...chiar nu stiam chestia cu kk si pipi la,neaparat trebuie sa-i iau "buda" la copchil si sa ma apuc de treaba
lavinia off,off pui mice probabil sa fie si de la lapte sau de la medicamentaie...azi cand ergeti la dr. sa pui problema si tinem pumnii sa fie bine
ramona nici la voi nu a trecut inca??//multa sanatate si pupici sa va faceti bine
yioanna tinem pumnii si la voi sa fie bine la dr. si te asteptam cu vesti
eumada multam fain de cafeacum a fost la exam?/tinem pumnii si pentru celalalte sa le iei pe toatema bucur sa aud ca Eva se simte mai bineuff,manca-i-as eu falcutele ei de pupaciasa micaai luat ceva pentru durerea de cap???am avut si eu un episod din asta naspa cu o durere de capatana cand inca alaptam si am luat un ibalgin si m-a lasat..dar prima mulsoare am aruncat-o..
emanouelape 1 aprilie zici..sigur nu ne pacalesti,nu?uite,eu nu-ti fac in ciuda..e mea nu sta mai mult de 2 min. intr-un loc si neaparat sa fiu in raza ei vizuala ca altfel e jaleeeeeee
annapai avet baiat mare.. ce tare..si nu e ud pana la piele??ca si a mea mai pofteste la sticla cu apa si se face ciuciuletesi eu trebuie sa-mi fac programare la gineco.dar mie asa de urattttt..
emanouela piercing????i-a baga aicea si la noi o poza ca altfel nu te credem

Sa stiti ca asta nue carnat de soia..asa ca fetele cu cura...nu care cumva sa cadeti in pacat

CUSCRAAAAAAAAA pe unde umblii???giner-miu ce face???ma intreaba fi-mea de el si eu ca sa-i raspund???
Uite ca mi s-a trezit si teroriciu la fix cand am treminat eu..manca-o-as eu pe ea de maimutica mica demolatoare

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput