**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, eu pe Vladut l-am pus la olita de pe la 8 luni, doar pt kk, pt pipi mi-e asa greu ca e baietel...in fine, ritualul este ca in fiecare dimineata cand se trezeste il pun pe olita si face kk. Cand am fost odata plecati de dimineata de-acasa,am sarit peste pusul pe olita si s-a constipat...acum, nu stie sa ceara, dar s-a obisnuit asa. Legat de pipi am citit ca un copil face o data la o ora, si ca din momentul in care l-ai prins ca a facut sa il pui la fiecare ora pe olita sa faca, iar cu timpul sa raresti intervalul pt a se invata sa tina.
Anca, e bine ca a papat si asa, o fi ea pretentioasa, dar tot mananca cumva Spune-i ca Vladut face deja nani, asa ca, sa fie fetita cuminte si sa faca si ea nanita

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

fetelor Rares mi-a vomitat foarte tare cu jet dupa lapte si medicamente, drept e ca l-am fortat sa ia medicamentele ca nu a vrut, apoi s-a chinuit cu tusa pana mi-a vomitat cred ca si cerealele de la 19....sunt disperata nu mai trec problemele astea, acuma a adormit, a fost asa molesit dupa ce a vomitat, a vomitat foarte mult, cred ca iar voi sta de veghe toata noaptea...credeti ca e din cauza tusei? i-am schimbat si laptele, o fi si de la lapte?
va

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

uff lavi imi pare rau k raresel a vomitat pana si masa de cereale de la 7 seara...cand ii dai laptele iti da afara dupa de fel?
sau poate din cauza ca nu a vrut a primeasca medicamentul s-a agitat si in combinatie cu laptele i-a venit sa vomite

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lavi, cred ca a vomitat de la tuse, imi imaginez ca daca a luat medicamentele fortat nu au alunecat cum trebuie, si de la tuse a dat tot afara. Sper sa ramana singurul episod de tuse si sa doarma linistit

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Am intrat sa va spun noapte buna, sa aveti o noapte linistita!!!!

laviniap, yioanna in special pt Rares si Stefania, sa doarma bine, sa nu mai aveti probleme

Pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Offf si noi cu boala...nu mai trece....

Lavi....am reusit sa iti raspund in legatura cu voma:e posibil sa fi varsat de la lapte....ai incercat cand varsa sa-i dai cateva picaturi (nu mai tin minte cate) de metroclopramid? noua ni l-a prescris dr cand am avut probleme cu Bia (ea varsa de fff multe ori la rand in jet de diferite culori cand ii dadeam lapte praf....poate mai tii minte cand povesteam).

Sanatate multa la toti puisori si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi.

Mergi la inceput

Fetele va multumesc mult de raspuns, m-am mai linistit, ma duc sa stau langa el, doarme linistit doar ca sforaie dragul de el.Va multumesc din suflet pt raspunsuri. Multa sanatate la toti bb-ii bolnaviori!Mers sa ma pun langa el!
Va si va doresc o noapte linistita!

Rareselul creste mare

23.05.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p

fetelor Rares mi-a vomitat foarte tare cu jet dupa lapte si medicamente, drept e ca l-am fortat sa ia medicamentele ca nu a vrut, apoi s-a chinuit cu tusa pana mi-a vomitat cred ca si cerealele de la 19....sunt disperata nu mai trec problemele astea, acuma a adormit, a fost asa molesit dupa ce a vomitat, a vomitat foarte mult, cred ca iar voi sta de veghe toata noaptea...credeti ca e din cauza tusei? i-am schimbat si laptele, o fi si de la lapte?
va

Rareselul creste mare

23.05.2009

Poate sa fi vomitat din cauza mucozitatilor daca are tuse productiva, sau din cauza medicamentelor (nu stiu ce-i dai, dar daca ii dai antibiotic sa-i dai inttodeuna cu biotics), sau chiar pt ca si-a facut greata singur cand i le-ai dat. Dar cel mai posibil tusind, din cauza mucozitatilor. In orice caz nu este nimic grav.
Insanatosire grabnica puiutului!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

gaza mea nu de mult a adormit s-a trezit dupa o h de la culcare sigur o deranjeaza ceva,sau a strigat-o rares ???cred k le e dor unul de altul...sper din suflet sa fie bn,abia astept sa vii mine cuscra[b]de la dr sa vedem ce va zice pe cand aveti liber la iesiri.tin pumni,nu fi ingrijorata de haraiala aia k sigur e de la bronsita..dispare.muuua
picky:ma bucur ca si-a revenit stefania la gatut........
am vazut schimbari la semnatura in special la dani3lla si picky...f frumoase si pozele cu bb minunati si mari....
annkka:felicitari pt np linistita
cuscra:ce dulce e ginericul meu in baitza cu ratusca si ce mai
roade pe ea
anna:frumoasa bicicleta,sa o stapaneasca fericit.felicitari pt incuscreala .spor la pregateli iti urez de pe acum
tenzika:felicitari pt servici!si pt mot
dani3lla:yiammiiii ce meniu delicios..
cuscra:eu tot uit unde ziceai k e pensiunea?
ramona:mm sanatate si sa treaca repede
picky:va invidiez k ai catelus pe post de jucarie la fata,si eu as vrea cat mai repede.uau,felicitari stefi,ai progresat!esti o minune de fetita
dani3lla:la multi ani,finutei.distractie placuta.iti sta super
anca:da stiam din prospect si eu,las' k nu e tarziu nicioadata.ms
emanouela:si eu tot asta ma intreb....
cris:pupam maraita si fitzoasa am sa vad maine ce zice dr.si ii voi da si eu orez mai mult ,ms
anna:arati bn oricum esti speciala
si eu ies cu ea afara chiar dak este sub - bine...putin sa ia o gura de aer proaspat
picky:si mie si mor de dor cand nu reusesc sa intru multumi pt el...na acum eu am sa te intreb:cum pot schimba numele semnaturi k nici cum nu reusesc.de ex sa apara "gaza mea" in loc de linkul de poze???eu ink nu am pus-o in premergator dar ma gandesc sa-i dau ceva pantofiori ortopedici sa-i tina glezna
annkka:felicitari pt statul pe olita!
cuscra:sant tare curioasa dak are efect unguentul.imi pare rau k nu mai vrea laptic,acum si el?!sper sa revina la sentimente mai bune si sa o convinga si pe stefania(acum ea l-a dat peste cap)multumim cuscra draga,te tzukam si pe rares mmm mai tare.hahahha..o fi gelos pe noi?
anna:ma bucur k ati fost norocosi si nu s-a imbolnavit ,sper sa nu se imbolnaveasca nici de acum incolo
picky:e mai maraita decat de obicei,nu sh nici eu ce poate fi sigur sant si dinti k ink nu a iesit niciunul,dar de activa nu sh cam tot asa........DD bb astia asa e de greuu cateodata sa le ghicesti pe toate ..fica mea e o fata tare capricoasa si lenesa si maraita si alintata,etc....e sefa mea dar sant supy k e bolnavioara ..prefer sa fie rea decat asa
anca:si a mea e la fel de bandita,mereu trebuie sa o ghicesc
cuscra: nu se poate acum si a vomat....nu sh ce sa-ti zic,decat k si eu am patit-o azi cu spanacul asa s-a ingretosat k toata mi-a inegrit si a vomitat DD am luat-o si am intors-o cu capul in jos....asa ciuda mi-e pe ei,eu care ii vedeam asa de imuni la orice.se poate sa fie si de la lapte,nu sh draga mea!miiii de pupici rares de la stefania sa-ti treaca repede
bamsy:multumim k esti alaturi de noi si la fel si celorlalte fete multe imbratisari calde si bb vostri

bn k am reusit sa scriu intr-un final,de 3 h tot scriu pe el...
urez [b]la multi ani
lui GEORGIE EDUARD sa cresti mare si santos

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Fetele mele dragi eu nu am somn, m-am linistit, dar tot nu pot adormi, asa ca mai bantui umpic pe aici!
Ramona imi pare rau ca si Bia e bolnava , din cate mi-ai zis e la fel ca Rareselul, imi pare rau, e crunt sa-i vezi cum se chinuie, atat de neajutorati si de dependenti de noi.Nu i-am dat metroclopramid fiindca este prima data cand imi vomita asa, maine mergem la doctorita si o sa vedem ce ne zice, sper sa nu se mai repete. Multa sanatate va dorim.Bia sa te faci bine repede pui mic!
Ayla multumesc mult, sunt sigura ca din cauza mucozitatilor a vomitat.A baut lapticul, apoi l-am fortat cu medicamentele, ca nu mai vrea sa le ia, s-a scarbit deja de la atatea saracutul...l-a apucat tusea si a tusit pana a vomitat, dar rau de tot ca un om mare, deaia m-am speriat.Oricum abia astept pana maine la dr.
Voicu bebi a mai vomitat el dupa laptic, dar nu asa mult, vomita doar surplusul!
Bamsy, Anna multumesc fetele de raspunsuri!
Cuscra nush ce sa zic de porumbeii astia, pana si boala o impart impreuna.Sper sa fie bine si Stefania, sa nu mai faca kk moaleImi pare rau ca s-a trezit azi, dar poate ca a stiut ca la Rares ii rau si a vrut sa-ti zica numai ca nu ai inteles-o...manca-i-as bucutele norutei mele cum stie ea de Rareselul, cu siguranta isi duc dorul si eu voua, dar din pacate nu cred ca o sa primim prea curand unda verde la iesiri ...pensiunea este la iesirea din Felix, aproape de Hidisel se numeste Laryse, e frumos acolo si in spate este o padurice, piscina, foisor, e super mai ales dc e vreme buna! dulci de la noi!
Va pup pe toate si vreau sa va mai zic odata ca imi sunteti toate tare dragi, iar bebeii nu mai zic ce dragi imi sunt
Merg sa ma pun si eu la TV poate vine somnul si la mine!
Noapte buna si linistita!

Rareselul creste mare

23.05.2009

Mergi la inceput