**Buburuze de 2009 in actiune (7)**
Raspunsuri - Pagina 6

lavinia.p spune:
Sper ca nu ma trezesc cu innca 5 pag pana recuperez
Voicu bebi dulce-i printesuca si ce bulanele are
...avem paturica la fel
poi sa am ceva si ca tine nu numai ca si Bamsy
Hai sa va zis si meniul nostru de azi:
9.30 lapte
12.30 iaurt
13.30 lapte
15.30 pireu de legume cu piept de pui
18.30 cereale cu mar razuit
20 gustarica de pufuleti
22 laptic
Sa stiti ca incep sa am si eu probleme cu Rares cu lapticul, nu mai vrea sa bea, o fi din cauza laptelui? o fi din cauza ca e bolnavior, am inceput sa-i mai dau si prin somn ca nu bea 400-500 ml lapte intr-o zi ...i-am zis la mami sa-mi ia un alt tip de lapte praf sa vad cum il accepta, acuma bea Lactogen de la Nestle si vreau sa-i iau Nan tot de la Nestle, sper sa-i placa si sa nu fie prea tare pt el, ca Nan era...offf
Bamsy astept pozica...dupa ce ca l-am trezit mai repede, abia l-am tinut treaz pana la 12,a adormit rapid dar doar 45 min
si pana la 16 fresh, inca doarme shhhh....cum prepari carnea de vita? vreau sa-i dau si eu la Rares!
Emaaa puturoasa mica ce esti, ia nu mai dormi atata si forumizeaza acilea cu noi!
Anna bunoaca bunoaca, intr-adevar te-ai mai ingrasat dupa ce te-ai casatorit, dar principalul e ca ai slabit dupa ce ai nascut, bravo mami arati super, zi-mi si mie reteta!
...m-am odihnit umpic ca nu mai puteam, a stat sotu cu teroristul mic care mai e si mucos si tractorist!
...plimbare placuta!
Reby sanatate multa...ca bine zici
Picky mersi de explicatii, sper si eu ca am inteles o sa vedem ce o sa iasa....si ma bucur si eu din suflet ca l-ai deschis, desi am probleme cu barbatu ca cica nu-l mai bag in seama ca si inainte
Anna asa mi-a zis si mie sotul cand a venit la maternitate si m-am ridicat din pat..." tu mai ai un bebe acolo?"...si nu vreau nici eu sa ma gandesc cum aratam in vara cand am mers la iarba verde
Annkkaaa felicitari, ma bucur tare mult ca ati reusit performanta asta, si eu vreau sa-l pun pe Rares cat de curand numai tre sa-i iau olita!
Apropo fetelor stiti careva unde gasesc olita care canta?
Vai de cand n-am iesit eu cu Rares si acuma de cand e bolnavior nici n-a mai fost nimeni la noi
pe bune ma simt asa ciudat, vreau afaraaaa si si la noi e frig
Merg sa pap si eu ceva ca a facut sotul spaghete bolognese, ne auzim mai tarziu!
Pupici multi la toate!
Pupicei dulci si balosi de la Rares pt Stefania!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

voicu_bebi spune:
terminasi si io de facut orez cu lapte pt fu-mea si pt noi k deh mai pofteste lumea cu mine in frunte
hihi lavi...pai da sa ne potrivim si noi la ceva pai nu bun meniul si al vostru
eu incerc sa ii fac cumva programul indiferent ca se rezeste la 9 sau la 10 ...imi propun k urmatoarele mese sa fie programul de baza cumva si sa ma tin cumva de el
ooo spaghete bolognese,lavi yammy sa aveti pofta!
anka..felicitari pt performanta ne bucuram mult pt karina
si noi avem olita nu muzicala este cu niste desene de la winnie the pooh
din aia muzicala am vazut in carrefour are o ratusca pe ea
anna..ferice de tine k al tau baietel merge asa mai apucati sa mai iesiti...noi mai greu...dar sunt optimista k poate se va topi zapda si se va incalzi afara
da Georgi ce s-a speriat uff da cum isi mentinea privirea pe perete ,cu toate k trasesem jaluzeaua tot se uita si cum ii tremura buza de jos si facuse botic..bine k acu doarme
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Picky_toto spune:
Salutare
S-a dus soata la o tigare si miam luat locul la pc.
M-am chinuit sa culc fata...si am reusit intr-un final acul 10 min...Sa vedem cat imi doarme, ca azi la pranz mi-a doarmit doar 30 min... si sotul ma intraba daca sunt multumita...normal ca nu, dar ce sa-i fac daca nu vrea sa doarma mai multE bine ca doarme noaptea fie si cu trezirile pe care le are
Annkkaa felicitari ptr facutul la olita ..Si oni avem olita da' pe post de scaunel...ca am incercat sa o pun si ii este un pic teama asa ca nu insist..usor, usor ...
Anna eu cu burta pe care o am acum zici ca sunt in 6 luni ..Dar o dau eu jos...vergeturi eu am pe picioare si sunt inca mov...se vad ff naspa..nu de alta dar nimeni nu mi-a spus ca se fac vergeturi si pe picioare si eu m-am dat cu crema doar pe burta si sani ..Ma bucur ca te simti bine alaturi de noi
Lavi ee cu facutul la olita mai ramane de probat...deocamdata ne ascundem jucarile in ea si o pune mami pe scaunel cand nu asculta...
Las' ca si sotul meu la fel zice...ca stau mai mult pe forum decat cu el...da' ce sa fac daca da dependenta
...inainte nu eram asa..Da' acum de cand cu voi parca as sta non-stpo..Ce sa fac daca-mi sunteti dragi
..Ma bucur ca te simti si tu bine alaturi de noi
Spaghete bolognese am mancat si noi azi
Anca off mititica s-a speriat destul de rau atunci..sa speram ca nu viseaza urat la noapte...
Meniul nostru de azi:
-dimineata: painica cu margarina
-pranz: dovleac+morcov+brocoli+carnita de vita=== nu a mancat deloc a preferat spaghete si un biscuite+apa la greu
-seara: fructe=== sa vedem daca mananca
-intre mese: tatzi cat cuprinde
Apropo ca vroiam sa va intreb de cateva zile bune..voi aveti incaltari ptr bebei?! In casa, in premergator cum ii lasati? Eu o las cu sosetute antiderapante ca e laminat si aluneca altfel...am 2 perechi de ghetute dar le folosim cand iesim afara ...cam face gat cand o incalt..
S-a trezit fata
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra

yioanna_s spune:
fetelor ms de ajutor,i-am dat in cereale hidrasec sper sa se regleze ceva,nu a mai facut kk ....si nici nu vrea sa pape nici lapte nici papasant asa de epuizata cand vad k ink persista problema "mancatului"
,nu mai sh cum sa o prostesc sa ia ceva in gurita
merg la ea k nu sta fara mn,intru dupa ce face nanala toate...
la multi ani bb de azi s de ieri in special pt Rares cu intarziere,mmm scuze
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009

yioanna_s spune:
am uitat sa zic ,febra nu are .......va pupam
revin dupa 22.
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009

anna-mama spune:
Am venit si noi de afara, am fost la plimbareala, ne-am plimbat putin pe afara, apoi am fost in mall de langa casa si ne-am plimbat cu scara rulanta si apoi ne-a plimbat tati cu masina prin oras, si uite asa ne-a prins noaptea...Acum mai are ceva energie, dar pe la noua il bag la baita.
Apropo de iesit afara, mie nu mi s-a imbolnavit niciodata copilul ca l-am scos la -grade, eu cred ca-i face bine, nu sunt nici eu nebuna sa-l tin mult, dar putin aer nu strica.
Cuscra, dar noruta mea e super, bravo pt ca e fetita mare si face pipi la olita , cu kk e si mai usor, trebuie doar sa vezii cand face, de obicei fac cam pe la aceleasi ore. Succes in continuare. Primeste multe
de la noi!
Lavi, off, o sa treaca si tusea, dar cred ca esti ingrijorata. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca noi nu am avut niciodata probleme...Bine ca mergi la doctor, asa o savezi ca e totul in regula
Nu am ce reteta de slabit sa dau pt ca spre rusinea mea nu am facut decat sa mananca multa ciocolata noaptea , reteta e un copil ca fi-miu, el pana nu a mers in picioare m-a stors de puteri, voi aveti copii cuminti, al meu nu a stat niciodata singurel in tarc sa se joace mai mult de 5 minute, si imaginati-va ca nu a avut premergator si nici de-abuselea, deci pe mine a tras
Olita cantaciosa am vazut la Miniblue.
Eu carnea de vita pt pui o fierb si apoi o amestec cu sos de rosii cu usturoi si cu orez fiert.
pff, ma duc la baie, ca tati nu mai are chef sa stea cu el ca face prostii, revin dupa ce adoarme cu continuarea...sa nu mai scrieti mult sa pot recupera si eu.
Gata, am adormit puiul.
Anca, si noi am facut orez cu lapte in seara asta
Picky eu pe Vladut l-am tinut tot timpul doar cu sosetele antiderapante in casa, iar afara, noi avem ghetute, doar suntem baieti mari care merg in picioare.
Off, sper sa adoarma repede la loc Stefi
Ioana, sa va duceti la doctor maine, chiar nu stiu ce are de nu vrea nici sa pape. Sanatate multa. Sper sa-si revina repede mititica
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

anna-mama spune:
Noi avem olita asta http://idealbebe.ro/litaf-olita-seat-kid-p-2703.html?osCsid=7cbe964de226889281e0ae2476470a5c Nu canta, dar sunt multumita de ea, copilul sta f bine.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Picky_toto spune:
Limbarnitelor pe unde sunteti
Noi am fost si la plimbare...deh am uitat sa cumparam paine si a trebuit sa mergem pana la automat..asa ca daca nu mai ploua am zis sa o punem si de o plimbare....
Am si mancat de seara, mai putin fiica mea ca nu vrea sa manance de nici o culoare, imi da peste maini si se infurie.....si acum ne pregatim sa ne bagam la pat...trebuie sa bag fata la culcare....acum o mai las sa se bataie prin casa ...e langa pat si exerseaza ridicatul si asezatul...sus-jos, sus-jos
Yioanna sper sa ii treaca diareea, dar daca este suna si doctora. De papica nu prea stiu ce sa iti zic, sa fie de la dintisori, ptr ca in perioada in care le ies dintisori nu au pofta de mancare, si pot face si diaree..deci e cu semnul ? daca are diaree de la Fe sau de la dintisori. Ea cum este? e maraita? e la fel de activa ca inainte? e vesela?
Fiica mea acum se joaca cu masinutele ...

Printesa noastra

Picky_toto spune:
Anna e super olita......de cat timp a invatat sa faca la olita?
E bine ca Vladut nu s-a imbolnavit niciodatA...noi nu am fost asa norocoase..a mea a luat viroza de la cei mari ca altfel nu cred ca am fi avut probleme...Eu nu o scot in fiecare zi afara...mai ales ca aici ploua ff des,....de abia astept sa vina vara...sa o scot in gradina sa se joace...si la parc, ca avem parcul la 300 m de casa.

Printesa noastra

voicu_bebi spune:
drguta olita,anna si pare ok
georgi..bravo k voi va pregatti de somnic..io cine stie cand m-oi culca,gaza mea sta in patutz da nici urma de vreo sforaitura asa ca k tot pe la vreo 12 se culca
fi-mea e cam bandita k in seara asta i-am facut orez cu lapte si i-am pus si piure de mere cu pere si abia vroia sa pape si ce idee imi veni i-am pus suc de portocale k ii facusem de dimineata si vreau sa va zic ca dupa ce i-am pus suculetul de portocale in orez a halit tot k sa vedeti ce copil pretentios e larisa
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca