**Buburuze de 2009 in actiune (7)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Guralivelor,m-ati omorat cu ,lipseste si omul umpik de la locul muncii si se inbolnaveste mai rau,ca deh!nu e gata cu cititul,cu scrisul ce sa mai zic,trebuie sa-mi angajez secretara ca nu se mai poate cu voi
Nu am citit in viata mea,cat am avut acum de recuperat,cand va spus "mama" sa mergeti sa imprumutati de la bebei nu m-ati ascultat,acum ma aveti pe constiinta.
Cu virusul nu suntem vindecati pe deplin,mai avem de tras,dar a-ti vazut voi mort?!
Am vazut ca v-ati extins si la locuinte,etc.Noi nu avem locuinta,dar in viitorul apropiat vrem sa ne luam,mai strangem ceva banisori si dupa aceea ,ca sa nu luam asa multi bani de la banca,ka dobanda e mare si mai sunt si alte motive.
In romania avem numai jumatati de case,ka mai avem si frati si se imparte si noi ramanem cu ciuciu,e bn si asa decat nimik.

anna-mama-te inseli cu statul la poze a lui reby,atata m-am chinuit de i-am scos pozele acelea,de mi-a scos peri albi.
In legatura cu lenjeria de patut albastra,am schimbat-o ca am crez ka e baiat(nu am stiut pana in ziua de sa nascut ce bebel o sa am),cumparasem initial una roz si cunoscutii imi tot spuneau ka am baiat si ma mancat dupa ceafa si i-am ascultat,m-am gandit ka roz nu merge la baiat dar bleu e uni sex,mi-a parut rau dupa lenjeria roz,am fac si niste poze ,cand voi avea timp o sa le pun,dar imp e ca e bebe sanatos,in rest,nu conteaza-jean boxeaza
Felicitari pt achizitionarea tricicletei,vezi,poate pana de ziua lui vladut te plimbi tu cu ea
Picky-poop pe Stefi sa treaca,e tare mumoasa in filmulet
Etichetele sunt cusute ,cum sa le desfaca?
Si noi avem parc in fata blocului,am avut de lemn(tobogan) si ni la schimbat cu plastic colorat,e mumos rau,dar parca ma invatasem cu cel vechi
In sarcina am mancat muuuult aer,glumesc,am papat de toate,am luat 17 kg,acum am mai mult cu 4 kg de cum am avut,dar nu ma plang,mai bine asa decat schelet ambulant
alic-poop,nu am fost cand sa impartit supararea.
I-ai si lui Naty fotoliul e tare dragut
Cum se descurca naty cu mancatul alunelor,citisem pe undeva ka nu e bn sa-i dai pana la 1 an de zile,acum parerile sunt impartite,tu stii mai bn
daniella-nu stiu de unde sunt asa ametita de la virus sau de la cutremur?!
Cotoroanta mika,ai profitat de mine ca sunt blonda si mi-ai furat link-ul,sa-ti fie rusinika
I-mi era asa mila de denis saracutul,cum se stramba el la vitamina,pune-i in mancare sau fa-i o combinatie cu ceva ca te omooor
ramona p-sanat multa lui bia
Nu e acelasi ambroxol,tu vb de altul,acesta e preparat deja,e sirop normal,jur ca-ti vomiti si matele din tine cand il bei,poate in romania e altfel
annkkaa-felicitari pt pisul la olita
Serialbastre-felicitari pt examen si succes la urmat
emanouela-ce mi-ar placea si mie sa fiu cainele tau,asa frum il hranesti tu acolo
eumada-felicit pt statul in fundiksi reby vad ca sta bn,10 min fara sa cada,se mai bataie ea umpik ,dar e tare
deea-felicit pt mama,tata,baba...
Dana-mi-va dorim recuperare placuta si sa va faceti bn cat mai curand.Va asteptam poate putem sa va ridikam pik moralul
ttenzika-felicit ptr primii pasi,ast poze de la petrecere
lavinia-sanatate lui raresutu"si la noruta,inca nu m-am uitat in PM,dar am eu timp.
Sper ka nu am uitat pe nimeni,si daca am uitat pe cn ,dau un ai trece

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

am uitat-o pe cris,imi cer scz dar cuscrata e de vina ,ka ma zdruncinat asa puternic si eu mititika,m-am pierdut
M-am uitat pe ingredientele la supozitoare si scria ceva de mancarici in cuuuuurte
Multumim la toate fetele pt urarile de sanatate,de aia m-am facut eu bn si navighez la ora 3.15 pe internet

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Nu dati,da???
scuze am...ca e ziua feti sapatamna asta,deci chiar n=am timp deloc. in timpul zilei cu ea,ca e calare pe mine,ne jucam,mergem pe afara,acum am inceput si sa fac din cumparaturi...ca na...o sa fim vreo 30,deci am o gramada de munca...noroc ca imi place.
ma credeti ca de abia astept sa gatesc,acu' sa nu intelgeti ca imi tin sotul fara mancare...NUUU,dar asa pt o masa mai speciala.
V-am zis azi cat de mult o iubesc??? ei... azi,n-am cuvinte sa va zis,drept e ca ma topesc numai cand o vad.
va pup,sper sa apuc sa citesac zilele astea,dar promit ca de sapt viitoare vin cu forte noi

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

NEATZA FETELE.....'
OF AR dormi mai mult daca nu ar fornai....
Dati-mi un sfat...nu e racita dar are secretii care spre dimineatza nu o mai lasa sa respire....pun ser si aspir dar degeaba......
420000,mml,jhhg gvb ,jkjh yxxf
Exista ceva naturist,vreun ulei ceva esente de pus sa inspire vreo chestie de genul?
Ma gandesc ca voi aveti experienta la de astea.....
Am pus si cateva poze noi cu stat in fund si caderea de dupa......
tota ziua paraie din buze si face baleeee

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

`NNEEEAAATTTTTTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N`a ca a venit si randu meu sa dau sa va ajunga!!!!

Si dragi moderatori,va rugam sa n mai lasati persoane varza,care nu stiu ce`i cu capu lor sa`si dea cu parerea aiurea....spre exemplu..EU!!!

IRY...Pls iarta`ma ca m`am bagat ca musca`n lapte...abea dupa ce am stins calculatorul si m-am apucat sa`i dau Biancai antibioticul am realizat ca m`am gafat. Intr`adevar ii dau Biancai si ambroxol,dar astea sunt picaturi orale(8 pic/3 ori pe zi) si chiar ca sunt naspa la gust.Eu confundasem cu denumirea antibioticului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Eumada ... uite ce mi s-a recomandat si mie...ce`i drept,nu am incercat.Inca. " spunea o mamica (eu nu stiu cum e) ca a pus uleiuri volatile in camera bb-lui si a fost mult mai bine, iar o alta mamica mi-a spus ca imbiba o batista cu ulei de menta si o lasa langa bb-le culcat pe o parte, pe o perna. Poate ar ajuta si la tine..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

da ce-ati patit dragelorrrrrrrr????? ce-i cu voi la ora asta??????....pot sa iau toata cafeaua???? da o perfuzie cu cafea imi face cineva???? is varzaaaaaaaaaaa murata. doarme cat cioara in par piicul asta....acu se da in leagan , se uita la desene si bodogane....da are asa o privire de "ce-as dormiiiiiiiiiiiiiii" si eu am ingurgitat deja cafea.
sarumana fetele...va place de piercingul meu e??? acu 3 ani l-am facut....am inebunit la batranete
anna cand aveai nev de sfat legat te ulei de masline, bantuiam pe aci ca o musca fara cap. acuuuuu, de interior am scapat din burta ma refer) sa vad ce fac cu exteriorul...ca e pufos si gretos
alic la inceputul lui mai, pe 12 mai exact, acum na, depinde si cum va naste. ii transmit, ii transmit
dana stilist stilist da cu mancare????????
lavi tattoo meu e in stare buna...uimitor....avand in vedere ca e pe burta....iti dai seama ca s-a facut mareeeeeeee cand a crescut burta....acu si-a revenit la forma initiala, aproape...daca scap si de sunci, va fi ca la inceput. nu s-a decolorat delok. nu ne bateam cu mancare....adica cel putin eu nu, el da....i-am pus masuta pe scaunel, ca pana acu imi era lene sa-i montez si masuta si batea domnul ca dictatorul cu mainile in masa, isi baga degetele in gura plina cu papa, in lingurita dupa vroia sa ma iubeasca, sa ma atinga...asa ca m-a zugravit
mai beau niste cafea, fac planul pt ce ciugulesc azi si revin

Mergi la inceput

mada eu am avut problema asta cu darius in Romania plus ca mi-a racit de 2 ori intr-o luna...era pt ca era prea cald in casa 25-26 grade...aici il tin la 22 grade maxim si nu mi-a racit, nu fornaie, nu nimik, ii e ft bine.

Mergi la inceput

uitam....
La multe lunite! piticule, mamy te iubeste enorm chiar daca i-ai deformat corpul, chiar daca de 5 luni nu doarme, chiar daca o zugravesti cu papa, chiar daca o tragi de par, etc. daca vei fi cuminte, nu stiu daca te va iubi mai mult dar merita sa incerci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu mici terorici

Darius Mihail buburuza de Emanouela
La Multe Lunite inainte!!!!sa cresti mare si cuminte

cuscra da ne zguduisi azi-noapte,nu gluma
anna ne bucuram ca sunt bune vestile de la eco,de fapt nici nu aveau cum sa fie altfelda.......e o smchera si jumatate si facecam ce vrea muschiul ei in general
lavinia las ca ai sa vezi ca o sa se faca bine repedesa stii ca oricum stau cu ochii pe ea ca pe butelie,ca atunci cand se pune pe mancat indeasa intr-una floricele in gura si uita ca trebuie sa mestece sau sa le mai si inghita..pupici la micul tractorici
reby aici ai nimerit-o bine,ca si eu as avea nevoie de una bucata secretara cu asa gagici limbarnitoase(cine era cu DEX-ul???am mai descoperit si eu unul..).Tinem pumnii ca viitorul sa fie unul foarte apropiat si sa aveti cuibusorul vostruai fi surprinsa sa afli ce iarba fiarelor au astia micii in degetelele lor minuscule cand e vorba de etichete,scame,pete,etc.Stai linistita ca sunt copii care nici la 3 anisori nu stiu sa manace alune ca se inneaca,dar sunt si exceptii ca Naty,care a prins smecheria si aluna e floare la ureche pentru ea..ma omori
lisa pe criza asta???las ca stau bine zarzavaturile la mine in frigider..asteptam sa mai intri printre picaturi si sa ne spui de voi si binenteles cum a fost petrecerea si care nu cumva sa uiti de pozeeeeeee
eumada chiar nu stiu ce sa iti zic,noi nu am vut probleme de genul asta..dar suntem o gasca mare si sigur cineva are un sfatmanca-o-as eu pe ea de chioasa mica cu balutele ei cu tot
ramona bunaaaa cafelutavoi ce mai faceti???cum se mai simte Bia?

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput