**Buburuze de 2009 in actiune (7)**
Raspunsuri - Pagina 18
Simina1980 spune:
Neata fetele!
Imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa intru sa citesc,ce sa mai spun de scris dar promit ca recuperez;deocamdata nu am citit decat ultimele pagini....Eu sunt la munca in fiecare zi si seara cand ajung acasa chiar nu mai vreau sa vad calculatorul-incerc sa stau cat mai mult cu puiul meu insa in acelasi timp trebuie sa-i pregatesc si de papa,sa strang si prin casa,sa pun si la spalat-stiti si voi ca treaba prin casa nu se termina niciodata si daca mai pui ca mai muncesc si in week-end deja........
Hai ca m-am plans si eu putin!!!![]()
Am si eu o o intrebare:de vreo 4 zile i-au aparut puiului meu niste pete rosii pe obrajori si nu stiu de la ce;nu pare sa-l deranjeze in vreun fel insa nici nu-mi place sa-l vad asa;si parca e si uscata pielea unde e rosu.A patit cineva la fel?De la ce sa fie?
Multumim anticipat de raspunsuri!
Ma pun pe citit din urma si revin!
Mamica de Razvan-Alexandru
emanouela spune:
sarumana cris
simina noi am patit asa....de la frig...am uitat sa il dau cu cremuta pe fatuca si l-a prins putintel...de, pielea lui e inca sensibila. a trecut cam in 10 zile...zilnic dau cu crema de acum
anna-mama spune:
Incep prin a-i raspunde siminei, apoi recuperez ![]()
Simina, l-ai scos pe Razvan afara? Ca poate sa fie de la ger. Daca nu poate sa fie o alergie de la un aliment nou introdus. Incearca sa-l dai cu crema (Trixera de la Avenne e f buna) de mai multe ori pe zi astfel incat sa cedeze uscaciunea....Acum, cel mai sigur iti poate spune un dematolog, eu mi-am dat cu parerea din experienta mea cu fi-miu (l-am dus la mai multi dermatologi si crema a fost singurul tratament) 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
cris_82 spune:
simina...........noi nu avem probleme de genul asta,dar sper sa treaca repede
felicitari pentru job,eu una nu am de gand sa incep munca ca sincer imi ajung banutii si in plus nici nu am pe cineva in care sa am baza ca sa-mi las fata

emamouela
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
Picky_toto spune:
Neata,
Mama da' cat ati mai scris...

V-am citit ,dar nu am timp sa va raspun da toate...fiica mea e ff maraita...si eu trebuie sa ma apuc de facut curat si calact...deci treaba multa..
Simina, e posibil ca petele acelea sa fie de la caldura sau de la frig...noi am patit-o si dela una si de la alta...daca in casa e prea cald si ea e imbracata bine ii apar pete rosii pe fata si pe gat(la ceafa se vad cel mai bine)...daca petele sunt de la frig in jurul lor pielea e uscata...eu o dau cu crema de la Zwitsal ptr piele uscata...Stefaniei ii mai apar breobonele rosi pe fata de la barba lui tati...pur si simplu daca o pupa acum in 5 minute e plina de buburuze rosii si persista destul de mult. De la vreun aliment nou introdus nu are cum sa fie, de obicei breobonelele apar in jurul gurii...noi am patit-o de la ardei..iar daca e vreo alergie mai puternica de la vreun aliment atunic apare si pe burtica ..daca pe corp nu are pete din acestea, atunci e de la caldura...de cate zile le are?! mai are si alte stari? 
Va pupic pe toata, can u mai pt sta, maraie fata prea tare...Eumada, vazut poze de Eva, o scumpete
..
Gata va las..pupici
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
dani3lla spune:
Buna dimineata......ati simtit zgaltaiala
...mie un a nu mai imi trebuie aerobic vreo 5 zile![]()
anna mama imi pare bine ca ti-au iesit bine analizele...deci te poti pune pe treaba pt bb2 nu-i asa?
lavinia 

imi pare rau de micul mucosel.Aspira-l mai des poate scapati mai repede de ei
Am inteles ,inseamna ca nu a vomat de la laptic ci de la mucinei si pastilute
Multam de aprecieri.Vi le intoarcem inzecit

reby eu nu stiu ce gust are.Nasa mea il foloseste la fetita ei cu succes.Cine stie mai depinde si de gusturile copiilor.Ai vazut cum se stramba Denis la VitC si Lavinia zice ca lui Rares ii place
lavi la ora la care i-ai trimis pupici lui Miru Denisoiu dormea si eu promit ca nu ii spun![]()

reby jur ca am incercat.I-am pus in suc,in fructe si am incercat si cu biscuiti da cum simte gustul scuipa sau tine gura inchisa de nu mai pot sa fac nimic si daca ii pun in suc trebuie sa-l bea pe tot
...si mai lasa-ma si pe mine sa traiesc pana la majoratul lui fmiu macar.....aaaaaaaaaa de fapt nu....pana la nunta cu Miru![]()

reby eu am dat alarma...ce sa-ti fac daca nu teai ancorat cum trebuie
Eu cred ca vrei sa o detronezi pe lavinia din functia de Gasper![]()
lisa spor fatoooo si sa nu te prind ca nu intri sa ne povestesti cum a fost,ce a ales si sa nu indraznesti sa vii fara poze da?
eumada vazut bulanoasa mica

Nu stiu ce sa zic de mucineii piticutzei.Eu ii dau lui Denis cu Ulei de catina cateodata cand iesim afara ca sa nu i se usuce nasucul.Altceva naturist nu stiu.Dar poti sa incerci cu OphtamesoneN cate 2pic in fiecare nara dimineata si seara.Este antibacterian si,daca tot nu ii ies mucineii asta ajuta sa nu faca infectie
ramonica mersi de cafea,o dulce ca in totdeauna

Cum e Bia?
ema chitra mica...sa iei tu toata cafeaua?
cuscra ,ramona deschisese noul DEX...
V-am zgaltait eu dar problema cea mai tare a aparut cand ,spre sfarsit din fericire,s-a trezit fimiu si s-a ridicat pe marginea patului

da nu cred ca s-ia dat el seama ce se intampla![]()
simina bine ai mai venit pe la noi.Nu stiu ce sa-ti zic cu petele,poate e vreo alergie la ceva sau poate are pielea sensibila(atopica)si i-au iesit de la frig.Denis a avut o data cand era mai mic o pata rosie uscata pe fata si i-am dat cu putin bephantene dupa baita si dimineata nu mai avea nimic
.Incearca sa-i dai cu crema de fata cand iesi cu el afara si e asa frig
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
anna-mama spune:
Neata la toata lumea
La multi ani, Darius! Sa fii sanatos si cuminte, fericit si sa o iubaresti pe mami cel putin cu te iube ea pe tine 
Lavi, cand m-am culcat aseara ma gandeam la tine si la Rareselu ca nu stiam cum se mai simte
Ma bucur ca nu sunt complicatii, dar sunt suparata ca trece asa greu, ufff....ii trimit putere de la mine sa scape repede de virusi 
Olita, important e sa stea copilul bine pe ea, daca ai putea, ar fi bine sa-l asezi pe ea inainte sa o cumperi, sa nu fie prea mare pt funduletul lui 
Iry, pai nu poti sa ne spui si tu ca v-ati facut bine?!, offf, sanatate multa.
Nici eu nu am stiut ce o sa am, o singura data mi-au zis ca e baiat, in rest numai fetita. Dar i-am luat hainite albe si lenjeria alba cu f putin bleu, am zis ca merge si la fata. Dar a fost sa fie baietel.
Mada, intelesesem ca in strainatate exista ceva sprayuri cu care se da pe perna copilului si ii tine nasul desfundat. Cred ca Lisa stie detalii.
Eva balosici, mai face si fi-miu asa cateodata, sunt tare simpatici.
Am vazut pozele cu Eva in poponeata
, e o scumpa, si chiar se uita mirata, ia uite ce pot eu sa fac 
Ramona, multumesc de cafeluta 
Ema, pai erai pe aici si nu spuneai nimic, offf, lasa ca acum nu te mai las, daca te-am gasit ma tin de tine 
Cris, ce nebunii mai face sefa azi? 
Dana, pai nu am facut analizele inca, doar control si eco. In plus mi-a dat tema sa-l intarc pe junior inainte de bb 2 
Pai Denis, saracul, voia sa va spuna ca e cutremur, si cand ce sa vada, ca mami cu tati il provocasera 
Lisa, succes cu pregatirile, stiu ca tie iti ies impecabil 
Picky, offf, sper sa treaca maraiciul, sigur o supara ceva 
Simina, sa intri mai des sa ne spui ce mai faceti chiar daca nu ai timp sa citesti 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Simina1980 spune:
Multam mult de raspunsuri!
Acum ca mi-ati spuns voi ma gandesc ca se poate sa fie si de la caldura dar si de la frig.Adevarul e ca l-am scos afara fara sa-l dau cu crema iar in casa mentin temperatura la 26 grade(e mult?)
Am mai citit din urma si ma bucur tare mult ca mai scrieti din cand in cand meniul puilor vostri ca asa ma mai inspir si eu.Am fost si noi la control la doctor la 5 luni si ne-a zis ca ar avea un minus de circa 500 g la greutate si ne-a recomandat sa-i dam si carnita si cat mai mult cereale(ce-i drept le cam ocoleam ca aveam impresia ca e grasut-
)
Vorbiti de "cutremure"-mie mi-e tare teama sa nu o fi comis-ca de luna asta mi-a venit si ciclul si metode contraceptive inca nu folosim.......si cand ma gandesc cat uram inainte de sarcina cand imi venea...iar acum de-abia astept.
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
cafeaua face rau sanatatii dano si eu cum tin la voi, o iau eu ca sa nu patiti voi ceva![]()
anna tine-te numa sa nu imi urmezi toate sfaturile....imi cam lipsesc tigle pe casa![]()

simina 26 e cam mult...temp optima e 21 grade, bina, aici astia sfatuiesc sa ii tii la 16...tampiti, dar 21 e ideal...hai 22...poi na, fa tu asa o socoteala....acu cu temp astea din Romania....iesi cu pui mic de la 26 la -15 (in medie ca cica sunt mai scazute, in Iasi -25 BRRRRRRR) e cam soc termic nu???? e normal ca pielicica lui sa reactioneze....reactioneaza a nostra, d-apai a lui....cremuta...eu una folosesc Mustela, crema de fata pt bebe si sunt ft multumita
reby-iry spune:
neata gagici cu maimutici
intru sa savurez un capucino de la fete,ka,kafea nu bem
si sa citim ce a-ti mai scris
reby,printesa lui mami