**Buburuze de 2009 in actiune (7)**
Raspunsuri - Pagina 16
lavinia.p spune:
Buna buburuzelor, la toate mici si mari!
Am fost azi la doctor, nu suntem bine nici acum 
, ne-a intrerupt antibioticul ca luam deja de 2 saptamani, am ramas pe Nurofen, ceva sirop nou pt desfundarea cailor si pt tuse si aierosoli in continuare.Inca haraie rau, mucii sunt in floare, dar e bine ca nu are nimic la plamani. De mancat mancare solida mananca bine, mai putin laptele care nu prea il mai vrea
, tonusul e bun, doar ca-l supara mucii si haraiala! Asta este n-avem ce face sper sa treaca odata!
Eumada multam de cavie, am baut-o de dimi inainte sa merg la dr, f buna
, ma bucur ca sunteti mai bine si ca a trecut rosu in gat. Bafta la examene!
la pitica urlatoare!
Ema de la 10.30 pana la 14?
ala da, super,tot asa de acuma-nainte!
...ce ti-ai dat azi sa mananci?
...Cum e Rares? hmmm ca un tractor, exact asa face 

Eumadaaaaaaaaa 

zici ca sunt gravida, amu vreau neaparat gogosi!

Anna felicitari pt piticul istet multi pupici si sa continue sa va impresioneze cu cate ceva nou in fiecare zi
...sa ne spui ce a zis dr
Serialbastre ma bucur ca ai stiut la examen, bafta si pe mai departe
...am votat si azi
Ema supe pozele 
si burtica mumoasa

si eu am tatu dar s-a cam decolorat acuma cu sarcina
al tau?
Eumada felicitari pt reusite
...dar unde-i praji cu visine ca eu nu am mai gasit

Picky
multumesc se simte mai bine, acuma seara deja respira din nou mai bine, aerosolii astia fac minuni, neaparat o sa-mi iau si eu unul dupa ce se apuca sotul de lucru, in caz ca voi mai avea nevoie si e bun si pt alergii iar eu cum sunt alergica am sa-l folosesc si eu!Imi pare rau ca nu vrea sa pape Stefania..Stefi mama ascult-o pe mami ca vrea sa-ti dea bunatati
Daniella chiar ca ai slabit, am vrut sa-ti zic si eu si iti sta bine vopsita
...ms de sfaturi, am notat si despre picaturile in nasuc
In legatura cu lapticul, inainte sa trecem pe Lactogen el a baut Nan1, de aceea am zis sa incerc Nan2, ieri l-a baut bine, azi nu
...am sa mai astept sa-i treaca raceala si apoi voi vedea ce e si cu laptele. Medicamentele i le dau si eu dupa ce papa lapticul si ragaie![]()

multi de la noi!...aaa si poti sa-mi zici si Gasper ca nu ma supar![]()
Trimit si revin pana nu se restarteaza asta...mult ati scris iar
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
lavinia.p spune:
Buna buburuzelor, la toate mici si mari!
Am fost azi la doctor, nu suntem bine nici acum 
, ne-a intrerupt antibioticul ca luam deja de 2 saptamani, am ramas pe Nurofen, ceva sirop nou pt desfundarea cailor si pt tuse si aierosoli in continuare.Inca haraie rau, mucii sunt in floare, dar e bine ca nu are nimic la plamani. De mancat mancare solida mananca bine, mai putin laptele care nu prea il mai vrea
, tonusul e bun, doar ca-l supara mucii si haraiala! Asta este n-avem ce face sper sa treaca odata!
Eumada multam de cavie, am baut-o de dimi inainte sa merg la dr, f buna
, ma bucur ca sunteti mai bine si ca a trecut rosu in gat. Bafta la examene!
la pitica urlatoare!
Ema de la 10.30 pana la 14?
ala da, super,tot asa de acuma-nainte!
...ce ti-ai dat azi sa mananci?
...Cum e Rares? hmmm ca un tractor, exact asa face 

Eumadaaaaaaaaa 

zici ca sunt gravida, amu vreau neaparat gogosi!

Anna felicitari pt piticul istet multi pupici si sa continue sa va impresioneze cu cate ceva nou in fiecare zi
...sa ne spui ce a zis dr
Serialbastre ma bucur ca ai stiut la examen, bafta si pe mai departe
...am votat si azi
Ema supe pozele 
si burtica mumoasa

si eu am tatu dar s-a cam decolorat acuma cu sarcina
al tau?
Eumada felicitari pt reusite
...dar unde-i praji cu visine ca eu nu am mai gasit

Picky
multumesc se simte mai bine, acuma seara deja respira din nou mai bine, aerosolii astia fac minuni, neaparat o sa-mi iau si eu unul dupa ce se apuca sotul de lucru, in caz ca voi mai avea nevoie si e bun si pt alergii iar eu cum sunt alergica am sa-l folosesc si eu!Imi pare rau ca nu vrea sa pape Stefania..Stefi mama ascult-o pe mami ca vrea sa-ti dea bunatati
Daniella chiar ca ai slabit, am vrut sa-ti zic si eu si iti sta bine vopsita
...ms de sfaturi, am notat si despre picaturile in nasuc
In legatura cu lapticul, inainte sa trecem pe Lactogen el a baut Nan1, de aceea am zis sa incerc Nan2, ieri l-a baut bine, azi nu
...am sa mai astept sa-i treaca raceala si apoi voi vedea ce e si cu laptele. Medicamentele i le dau si eu dupa ce papa lapticul si ragaie![]()

multi de la noi!...aaa si poti sa-mi zici si Gasper ca nu ma supar![]()
Trimit si revin pana nu se restarteaza asta...mult ati scris iar
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
reby-iry spune:
LAVI;MAI ESTI??ku tine vroiam sa vb si dupa aceea sa vad daca pot sa scriu pe forum
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
Hai sa-ti spun,nu stiu daca mai esti...si noi am primit prospan sirop si a baut ce a baut si dupa aceea si-a facut greata de la el si mi-a vomitat in jet;am fost la pediatra si i-am spus sa-i dea ceva supozitoare ca de la orice medicam isi face scarba si vomita si am primit LINDOXYL-supozitoare pt tuse si huruiala si e f bn.Am vrut sa -ti scriu pe mess mai devreme dar nu am avut ID-ul tau
si multa sanatate lui raresutul:
incerc sa va ajung,dar nu prea-mi iese
,insa am ajuns la mesajul tau si nu stiam cum sa iau legatura cu tn
reby,printesa lui mami
lavinia.p spune:
Annkkaaa felicitari pt reusita cu olita
sa o tineti tot asa
Daniella 
ce frumoase pozici am vazut...Denis ai scos morcovelul de teama sa nu zica Miru ceva de gagicile din poza?![]()
la frumusetea de baiat!
Fetele nici eu nu am vergeturi decat vreo 2 bucatele pe pulpite, in rest nimic, eu am folosit un gel de la Dr.Fisher care mi-a placut la nebunie!
deea felicitari pt micul vorbaret
, cred ca e un dulce ...si mai ales cum aluneca el pe parchet
.
dulci!
Ttenzika asteptam sa ne mai povestesti cum a fost la petrecere si pozici bineinteles, felicitari la domnisorrica inteligenta alegere cheile de la masina
.Va 
Ema asa cum zici, vaisamar la noi in Romaniaca..si eu mi-am cumparat vaccinul car in mod obisnuit era gratuit de la stat
, si eu mi-am cumparat medicamente la pitic cand ar fi trebuit sa le primesc gratuite, am platit si eco la bazin pt pitic care de asemenea trebuia gratuit, analize pt el etc...foarte bine spus din pacate nu e roza situatia la noi, ca sa nu mai zic de sot ca in ultimele 2 locuri de munca i s-a desfintat postul si de juma de an e fara loc de munca...e foarte greu...
Alic mersi mult, am notat si uleiurile, astea imi vor face bine si mie la alergia mea
...am sa incerc de toate numai sa se faca puiul bine, multumesc inca odata!
Serialbastre 
ce dulce e Cezara si ce dragut e tati cum ii da sa manance? Ce mancati voi acolo?
Daniela 
m-am topit toata, e un dulce Denis...iar la ultimul filmulet am ras de una singura de a venit sotu din dormitor si m-a intrebat ce am, i-am aratat si lui si am ras de ne-am prapadit amandoi! Rares le bea ca pe suc 

Picky
sa treaca repede taietura de la mana, ai grija pe viitor, nush ce e cu copii astia, Rares nu vrea lapte mai noi, trebuie sa-i dau in somn
Offf sper ca nu s-a lovit tare Stefi la caput,
sa treaca repede lovitura!
Trimit si partea a doua si revin, desi mi se cam inchid felinarele, dar nu ma las
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
lavinia.p spune:
Reby ms mult , mai sunt si eu recuperez, mi-am notat
, voi cum stati cu raceala? Ti-am trimis PM cu id-ul meu!
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
reby-iry spune:
suntem ceva mai bn
am citit mesajul danielei in care-ti spunea de ambroxol,e f scarbos pe acela l-am avut noi prima data si nu a fost chip sa il dau,prospanul era mult mai gustos ka am luat si eu
reby,printesa lui mami
Ramona.P spune:
schimbu 3....salutare!!!
Iry .... sa nu te superi ca intervin...si Biancai ii dau Ambroxol (chiar peste juma de oara tre sa-l inghita) si l-am gustat....sincer mie nu mi se pare rau la gust...parca e dulceag si putin aromat.E cel praf care-l prepari cu apa fiarta si racita,nu?
lavinia.p spune:
Alic alune? Cris floricele? mama ce ati avansat, las ca nu ma las incerc si eu dupa ce ne trece raceala![]()

DanaMi ma bucur din suflet ca v-ati intors acasa, multa sanatate in continuare si sa va refaceti rapid. mama da ce scump e laptele, sa dea DD sa se faca bubu repede bine si sa nu trebuiasca sa iei deloc lapte dinala.Te asteptam cu vesti despre voi!Va pup dulce!

Picky nu vb de calcat si eu am vreo 2 plasoace plineeee

...cum e Stefi? o mai doare caputul?
Serialbastre felicitari pt 10, foarte bune bucatele...te asteptam si la urmatoarele examene tot cu 10
...si da isi merita sotu declaratia
Cris invidiosii astia, asa e lumea- rea din pacate...cunosc sentimentul, eu nu o duc f bine dar deaia sunt persoane care sa imi vrea sa imi mearga la fel de rau ca lor...stiu ce zici
Ema va bateti cu papa?
Cris pupici multi (Dana nu sarii
, ca Rares e a lui Stefi, eu o pup pe Miru da?
) sa treaca durerea de la lovitura!
Anna tot am vrut sa-ti zic e super faina olita care o aveti, stau pe ganduri de care sa iau, cantacioasa sau ca a voastra...sau poate le iau pe amandoua![]()

Dana

fereasca DD ca nu mai pot cu tine fata, cred ca m-am ingrasat 5 kg seara asta de la atata ras, m-ai facut sa uit ca Rareselul e bolnavior.Pupici multi!
Anna ma bucur ca a iesit ok controlul, deci poate veni bb2

Ramona voi cum sunteti? Bia e mai bine? Multa sanatate!
Reby eu ii dau de azi prospanul in aparatul de aerosol, iar pt tuse si haraiala mi-a dat Salbutamol eipico e pt copii peste 2 ani, dar mi-a dat doza mai mica, incerc cu asta si dc isi mai face greata am sa-i iau si eu supozitoare. Multa sanatate va doresc!
Merg si eu la nani, ma pun langa tractorasul meu pitic!
Va doresc o noapte buna si linistita!
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009
lavinia.p spune:
Cuscraaaaa sa stii ca mi-ai lipsit mult in seara asta si ma bucur ca noruta e mai bine cu kk....mi tareee dooooorrrrrrrr deeeeeee vvvvooooooooiiiiiiiiiiiiii, nu mai pot in casa!

, iar Rares ii spune Stefaniei

Acuma chiar ca merg la nana!
Rares Florin
Rareselul creste mare
23.05.2009