**Buburuze de 2009 in actiune (7)**
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
adormit pitic terorist
spalat si parul![]()
alic mi-am imaginat ca o stii...eu una pot sa-ti zic ca de cand o stiu, si sunt ani buni, cca 27, n-am vazut-o mai fericita si radiind ca acum...apropos...e baietel![]()
creditele se fac peste tot in lume, de catre oamenii normali, asa ca noi...nu de cei norocosi...nu e o rusine sa ai credit. si noi vom avea...ca de, luam apart....asta e...daca nu da al de sus sa castigam la lotoooo![]()
hai va pup si dormiti si voiiiiiiii, lasati scrisullllllllllllllllll
dani3lla spune:
picky nu mai fii supi ca saptamana care incepe prost se termina excelent
eumada sa stii ca ai dreptate ca depinde mult si de piele.Asa imi zicea si ginecoloaga la inceputul sarcinii
cuscra mi-e ca ne ciufuleste mama pe amandoi daca rupem planta ca are impresia ca il invat eu
Faza tare e ca Denis deteste cam ce detest si eu respecti...mileuri,bibelouri si flori...pe primele doua nu le inghit nici cu o tona de lamaie da mi-e mila de mama...si-asa nu au mai ramas decat in sufragerie ca in celelalte camere am schimbat mobila in vara si am aruncat tot
Lu gineritu ii dau fier cu vitC si i le-am amestecat ca fe e dulce si am zis sa nu mai simta chiar asa de rau vitC...inchipuie-ti cum ar face doar cu vitC

La semnatura am facut un test sa vad daca imi iese si se pare ca ma pricep![]()
picky ca sa-i dau direct in gurita trebuiesc 3 oameni...unu sa-l tina,unu sa-i deschida gura si unu sai pice in gura
Doar vigantolul il ia direct in gurita
Si stai linistita ca fimiu e campion.Astazi l-am lasat un pic pe covor in sufragerie si cand m-am intors l-am gasit cu un biscuite in mana rodea de zor...pana aici totul OK numai ca biscuitele era ...de catei

Da m-am uitat la carte si cica e voie dupa 6 luni

![]()

alic vitC e maro ca e amestecata cu fierul care e dulce da se pare ca tot acreala predomina.Nu am in ce sa i-le pun ca tot asa face.Daca ii pun in suc simte si nu-l bea
Si sa stii ca Denis s-a "antrenat" o noapte intreaga sa se ridice in picioare![]()
ema cata dreptate in doar cateva randuri

Il chinui de mama denaturata ce sunt...da si el si-o cautaaaaaa![]()

danaMi bine ati venit acasa...sa dea DD sa nu mai ajungeti acolo niciodata

ema
un dili mic
cuscra de ce e neamu' invidios?Ca n-au si ei?Inseamna ca sunteti persoane importante de ii roade asa in cur de zici ca au muncit cot la cot cu voi sau ca v-a picat casa din cer![]()
Noi sa fim sanatosi ca de dastia e plin pamantu.Daia nu au ca nu au avut timp decat sa fie invidiosi toata viata....observi din "tonul vocii"ca am si eu in familie nu?![]()
eumada , cris nu e rautacioasa...e o poveste mai lunga si daca ti-ar povesti ti-ai schimba parerea.Sunt invidiosi ca au stiut cum si cand sa-si foloseasca norocul

serialbastre felicitari premiant-o

ema 

cred ca fitu vrea sa devina stilist...a inceput cu gel intai
cuscra
tititza pe bucute sa treaca durerea
SSABrya si Denis are un talent sa-si bage defetele pe gat can mananca si isi provoaca senzatii de voma

serialbastre stiu cum e ca lucrez in domeniu dar sa stii ca de obicei co-platitorul/girant-ul nu e doar cu numele ci in cazul in care vrea sa contracteze un credit i se ia in calcul 50% din rata pe care o platiti voi
si bafta
alic eu spun albitura la pastarnac,telina,hrean....in general alea albe si radacinoase
annkaa ce fel de politica avea banca aia de te-a dat afara insarcinata?

yoanna cine zice ca am slabit repede

.Simt intr-adevar ca intra pantalonii mai usor pe mine da sa stii ca slabitul cu sport este lent da benefic si kg date jos ...nu se mai intorc niciodata
...alte kg da dar alea nu![]()
Ma bucur ca e bine Stefi
Nici nu va dati seama ce usurare m-a cuprins cand am dat pe pag 15 si am observat ca e un singur post acolo

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
cris_82 spune:
SSABrya ...era bine prima varianta,numai ca ai uitat sa pui ghilimelele la sfarsit
,iar emoticonurile..vad cum se crie unul si il sciu si eu la semnatura si gata treaba
sper ca ai inteles...daca ai pierdut ceva pe drum sa ne spui ca sa o sscoatem la capat![]()

serialbastre.....hai curaj,ca o sa fie bine si la voi si o sa aveti cuibusorul vostru
annkkaa....asa e,suntem niste norocoase
sa stii ca la cata carnatii fac fetele astea si eu mi-as da peste cap si singurul neuron ramas
dar deschid 2 ferestre in paralel si uite asa sper ca nu sar pe nimeni
yioanna...ma bucur ca s-a reglat cu kk
si bafat si la exam..deci te asteptam sa faci cinste ca le iei,nu-i asa?![]()

emanouela.....bun ar fi un castig la loto
dar sa avem noi norocul asta ca nu vezi?tot la aia care intorc banii cu lopata se duce banul..las,noi sa fim sanatosi ca restul se rezolva incet-incet
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Brotac Terorist
cris_82 spune:
cuscra 
nici eu nu sufar bibeloaie si mileouri
de aia am si refuzat-o pe mama cand a vrut sa-mi dea "zestre"(de soacra vorbesc) asemenea acareturi,iar la florile ei care are vreo 20 si ceva de ghivece...eu le spun pe direct..boscheti
si ea se oftica ..iar lu' noru-ta se pare ca nu-i plac nici unele din cele enumerate mai sus,ca a luat-o de cateva ori mama in vizita la parter si le-a facut de petrecanie la toate cele 
ca saraca bunii a fost nevoita sa-mi "sechestreze" copilul in pat
deocamdata nu-i dau decat D3-ul dar in curand o sa incep si eu cu fe si vitC. si sa vad atuncea circ

....
vezi???de aia am pus eu mancarea la catei si la pisici pe holisorul de la intrare si usa inchisa..ca noi avem peste 6 luni ![]()
...multam cuscra pentru suport
..sa stii ca nu cred sa mai fi asa de norocoasa data viitoare
fetele astea au limbarnita nu gluma..![]()
Pierdusem in seara asta o soseata de-a teroristei si am gasit-o acum vreo 5 mnute...unde credeti????dupa imprimanta

acu stau si ma gandesc cand si cum a ajuns controliciul asta mic al meu pe acolo

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
dani3lla spune:
Priviti cum doarme tzitzirelul meu in acest moment....cuscra cred ca pe Miru o asteapta asa cu bratele deschise
http://picasaweb.google.com/daniellaene/PozitiiDeSomn?authkey=Gv1sRgCJSIp_ausI-cPA#5430768013698005170
DANA mamica fericita de
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela alic mi-am imaginat ca o stii...eu una pot sa-ti zic ca de cand o stiu, si sunt ani buni, cca 27, n-am vazut-o mai fericita si radiind ca acum...apropos...e baietel |
ooo..sa fie intr-un ceas bun!

cand e dpn-ul?
daca nu apuc, te rog sa-i transmiti toate urarile de bine

ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla Priviti cum doarme tzitzirelul meu in acest moment....cuscra cred ca pe Miru o asteapta asa cu bratele deschise DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap pozitii de somn inainte / dupa ![]() 1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni 4 luni 5 luni 6 luni 7 luni |

ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
cris_82 spune:
cuscra...manca-l-as eu pe el

si noru-ta are o pozitie asemanatoare,dar daca o trag in poza risc sa patesc ca aseara si se duce naibii violul din seara asta![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
dani3lla spune:
fereaaaaa asigurat-va casa,puneti-va centura de siguranta si pregatiti-va de ce e mai rau.....M-A CHEMAT SOATA IN CAMERA...DECI E ROST DE CUTREMUR

DANA mamica fericita de
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi
2 sapt
1 luna
2 luni
3 luni
4 luni
5 luni
6 luni
7 luni
anna-mama spune:
Am venit si eu de la doctor, mi-a facut control si o eco intravag sa vada daca totul e bine. Si sunt ok
, mi-a dat un set de analize de facut, dar asta luna viitoare.
Pe Vladut l-am lasat cu bunica-su, dormind, dar a dormit 15 min si s-a trezit si m-a cautat prin toata casa si apoi a inceput sa planga
In fine, doctora mi-a zis sa-l intarc, sa plec de-acasa 3 zile...si sa-l las cu cineva pe el. Dar mie nu-mi vine sa plec de langa el.
Hai, ca am inceput mesajul de nu stiu cand, dar cu maraici nu am mai reusit sa mai scriu. Si intre timp ati mai scris vreo 8 pagini 
Fetelor, eu m-am dat cu creme de vergeturi de geaba, am o piele proasta...aveam deja ceva vergeturi din adolescenta, acum sunt plina
Da, imi trece supararea cand vad minunea pe care o am.
Cuscra,
Karina, este fetita mare, nu-mi vine sa cred cat de repede a invatat ea la ce e buna olita
bravo, scumpa mea 
Ce putine kg ai luat in sarcina 
Cris, pai nu se uda, ca ii dau usor sa bea, si el e fascinat de sticla mare. Mi-a placut tare ce ai povestit de Miru si militaria, e fata desteapta, stie cum sa te lucreze ![]()
Miru sa treaca bubu de la parchet
Andreea, am votat. Felicitari pt examen, esti tare, si cu copil mic, si soata, si scoala 
Ce frumos mananca Cezara, e o scumpa! un mare pup de la mine, pot sa il trimit si pe Vladut la ea la scolit, el mananca numai din varful linguritei, daca ii bagi mai mult in gura scuipa 
Ema, cat de bine aratai cu burtica, si ce poze frumoase ti-a facut sotul
Si imi place si piercingul
Pai bine, acum spui de uleiul de masline, cand aveam nevoie unde erai? Eu eram cu batranul, vezi ca-mi dai dreptate?

Mada, felicitari, ai fetita mare, e un progres important
Bune praji, multumim 
Picky, primul pas cu jucaria respectiva a fost sa-i ia si sa-i puna capacul
Abia acum a realizat el ca se baga formele pe acolo, dar inca nu-si coordoneaza manuta sa le potrivesca bine, trebuie sa mai exerseze.
Imi pare rau ca nu mai papa Stefi, ce o fi cu ea, poate dintisori?
capusorul sa treaca buba, saracuta 
Dana, vad ca nu sunt singura cu burtoaia mare dupa nastere
Denis, spune-i lui mami sa mai vorbeasca cu mine, ca mie mi-e tare draga
Ha, te-am vazut, Denis, frumos si papacios, si voiai sa furi pampersi, te-am vazut 
Am vazut filmuletele, ca e energic stiam, dar e mortal cum se stramba cand ia vitamina C, mor de dragul lui
Si imi place si cum doarme, un ingeras 
Gata, m-am pregatit, zgaltaiala placuta 
Deea, tare nazdravan mai e Darian, imi plac de mor descoperirile lui
Bravo pt tata si mama, al meu nici acum nu zice tata ![]()
Ttnezika, vezi ca eu olita am cumparat-o din Metro. Felicitari Alecsandrei, e o domnisoara acum, se vede si din ce a ales
Poze?
Alice, eu i-am dat carnita de vita cu sosul respectiv de pe la 9 luni, asta ca el a mancat mai greu solid... Cum ii dai alunele?
DanaMi, ce ma bucur ca sunteti bine si ca ai intrat sa ne dai de veste
bubu sa se puna repede pe picioare
SSABrya, imi pare rau ca e mofturici la mancare, nu ai gasit nimic sa-i placa?
Facut si eu carnatul, sper ca nu am sarit pe nimeni ca deja nu mai vad bine la cat am citit sa recuperez.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)