*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 6
misha71 spune:
Intalnire? A zis cineva intalnire? Cand, unde, cum, cu ce (ca cu cine, stiu )
Am fost afara, ne-am "balacit" in zapada si cum am auzit ca e "zi de poze" , am mai pus si eu cateva in album . (moama ce tort am vazut!!! si 2 omuleti de zapada )
Care vrea sa-si schimbe freza? Iaca ce model bengos are fi'miu si e moka!
Din ciclul asa sac, asa petec va prezentam colectia de toamna/iarna la capitolul "Palarii".
Si daca cineva mai are indoieli cum ca nu l-as fi facut io aveti dovada: vorbeste si cind sughite
Si la final, prospaturi de poze din zapadaincepand de aici.
muuuuult de tot toata craca, cu armatura cu tot
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
mihatp spune:
Simo, asa simpatici sunteti cu numele… sigur nu aveti unele in maneca?
Clau, frumusei ca-ntotdeauna! Scumpi foc!
Nico, meresias tortul, arunca cu o felie dupa mine! Iar puii… au niste ochi!!!
Lyvy… ce temperaturi zici tu acolo!!!
Vali, Zoze, si noi am facut operatiunea asta si numai pe bucati, ca atat am putut, la parul din ceafa si bretonul. Cum poate arata acum!!! Nu-i de pozat
Misha ce dulce rade puiu la tati!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
aliceionescu spune:
Salut!
Muzica D.J-ului Zozelici-cu-sclipici si lipici m-a bine dispus. Meeerciii! Si nu numai.
Cata, m-a distrat la culme Seb!! Sa stii ca si noi suntem la dezchilotare, avem aproape o sapt. fara pampers ziua (punem numai daca iesim afara, il dam jos cand ne intoarcem) si noaptea, obligatoriu. Nici Thea nu-i mai vrea, de cand s-a iritat de la niste scutece Libero. Pot sa spun ca suntem pe drumul cel bun cu asta, in 80-90% din cazuri, face pipi numai la WC- asa vrea- dar sunt si momente in care, daca e prinsa tare cu vreo treaba, zice "pipi" exact in momentul in care il comite. Eu m-am decis ca gata, asta e mom. sa renuntam definitiv (in special pt ca la kk nu avem pb, face de cateva luni la olita). Bafta si voua!
Mimo, gasit/cumparat/gustat cerealele cu pricina, nu s-a arata prea incantata Thea, in iaurt cel putin sunt nasoale rau la gust, in schimb a ciugulit asa, uscate, direct din punga- tot cu mere am luat si eu- in special merele uscate. Azi parca a fost mai bine cu kk. Merci de pont!!!
Ursule, gata, pregatim majoretele, da?
Mihutza, aveti nume frumoase pt bb, imi plac. Am vazut si pozele cu Andra, ce mutrite face, e dulce rau de tot!!!
Nico, ce bine arata tortul!!! Si baietii tare dulci, Thea a decis ca Matei se spala pe dinti cu periuta ei -are una exact la fel- la cea albastru cu verde ma refer- a trebuit sa i-o aduc de la baie, ca altfel il boscorodea pe Ochi-frumosi de numa'.
Clau, ce distractie pe voi la zapada!!!
Ramo ufff, sunt cu pluta rau...tu ce examene dai? Esti in sesiune? N-am fost pe faza...Bafta multa!!
Ariel, am ras de m-am cracanat (parca asa era, nu?) cu orgazzzzmul.:))))))))))))))))
Vali, dc nu gaseai cioco, eu pariam indata pe tine!!:))
Simo, nu ma bag la nume ca habar n-am... Daca as face un baiat, nici prin cap nu-mi trece un nume pe care i l-as pune, desi m-am gandit de multe ori la asta...
Naty, Iulia e bine acum? Sa stapanesti sanatoasa laptopul!
Deocamdata ma lasa bateriile, ma duc sa citesc din urma si, dc am timp si, mai ales, rabdare, poate va povestesc de crizele de personalitate ale Theei...
mstela spune:
Salutare.Poate va era dor de noi.
Noi ieri si azi am fost in ior unde mi s-a parut ca in povesti...zapada alba si multa,pe alei data frumos zapada,muzik in difuzoare,copilasi si multe sanii...si,fara sa ne dam intalnire cu cineva pentru ca niciodata nu reusim sa ne incadram intr-o anumita ora,fiindca dureaza mult pana trag de cei 2 copii sa-i pregatesc (al 2 lea copil fiind randunoiul),ieri,tocmai ce am parcat si vad in zare o blonda cu spatele avand in mana o tigara fumegand.Mi-am zis:asta-i Mimo.Dudel,mare figurant,nu a vrut deloc sa se urce pe sanie,nici macar langa Tea,el prefera sa stea comod in zapada.Si,intr-un final,mi-a pupat fata.Deci,primul baiat ce mi-a pupat fata a fost Dudel.
Iar,azi,din nou via IOR ca tare e frumos.Si,la derdelus,cin sa fie cin sa fie,decat Mimo cu Dudelul si randunoiul si Luny cu Mufarinul si pompierul.
Mufarinul,energic din cale afara asa cum il stim,tocmai ce se daduse pe derdelush cu celofanul...si bineinteles,ca avand ace in c..r,numai pe sanie nu vroia.Era intr-o continua alergare.
Am remarcat ca randunoiul de Mimo va face echipa buna cu randunoiul de Kya la ski...ca pare genul lui,glumet..
Iar Tea,a stat frumos in saniuta si ieri si azi si tare i-a placut.Am plecat cand avea obrajii grena..poze,mai tarzior.
Clau,ce mi-ar fi placut sa va vad si pe voi in ior.
Vali,tu vrei sa tragi de sanie pana la termen?Tu m-ai zapacit cata energie poti sa ai.Bravo!!
Mihutza,voi vreti o sulioala?
Si eu tare m-as multumi cu 2 tititze.
Naty,ciufolici e si la obor,costa vreo 25 lei...de stat la tuns,nu garantez, ca si eu am vrut s-o duc pe Tea si am lasat-o balta fiindca ea nu suporta nici s-o pieptan.
Luny e tot fara acces la DC...tare strange.
Untuturor.
mami de TEA (1.04.08)
ramo_cata spune:
salutare randunime...declar super zi de sanius...pana la urma m-am incumetat si am luat saniuta mea de la mami...pe la ora 13 am plecat in parc ,ne-am plimbat apoi am mers la sanius..uraaaa ce misto...nu am facut poze decat cu telefonul randunoiului pt ca am avut acumulatorii descarcatiandru a fost tare incantat de sanie,eu langa el si mai si..am stat vreo 2 ore dar sincer nu mi s-a parut f frig...pana pe la ora 12-13 a fost un picutz ger dar apoi s-a incalzit si a fost f ffrumos...si ma mai declar super multumita de andru care azi a mancat un castronel de mamaliguta cu branza,unt si smantana singur singurel bineinteles ca a folosit toate tacamurile lui,2 lingurite si o furculite dar important e ca a papat tot fara ajutorul meu...
clau ce poze misto
nico eu acum mananc salam de biscuiti si beau a2a cafea pe ziua de azi...
mie imi place asher , benjamin,justin/iustin dar ilie nu prea
ptiuu si eu tre'sa merg sa-l tund pe andrutza dar nu stiu cand ca tot aman..parca imi e frica ca nu o sa stea ..asta vara a stat mai mult pacalit dar acum e mai mare si cine stie
ce greu merge forumul asta
zoze initial am vrut sa aterizam prin craiova dar ne-am razgandit intre timp ca deja se facu tarziu pana mancaram,pana ne fatairam de 3 ori intr-un loc..daca veneam aveam de gand sa te cotactez..as fi vrut sa aterizam prin parcul shel mare dar poate alta data
dau send si revin ca tare greu se incarca forumul asta..mama lui ca acu' vin cu bota
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:
Kya,of,acum am citit ca tu intrebai de parcuri.Eu nu poci sa mai am acces la net cu Tea prin preajma.Nu m-am gandit sa dau un tzar la tine ca nu stiam ce planuri aveti deja.Noi pe moment ne-am decis sa plecam in ior,adik la 12.00,in ciuda gerului napraznic..Erau -10 grade,dar soare...o frumusete.
Cuscra,bine ca sunteti tot 2 intr-unul...eu mor dupa numele Ciprian...in caz ca voi avea un baietel.
Si,asa e,Cuscra,in curand nu vei mai avea burtik si nu ne-ai aratat-o.
Si,am uitat sa va spun ca m-am dat pe derdelus cu sania lui Dudel...a fost fff fain...si era sa ma rostogolesc de-a dura cand am pierdut directia si m-am urcat pe un damb.
Fug la Tea ca se chinuie de la 2.00 sa adoarma si tot chiraie acolo.
mami de TEA (1.04.08)
aliceionescu spune:
Nu mi-am facut curaj sa povestesc... Pana una, alta, astept sa-i treaca, a mea nu se da cu capul de nimic, dar plange/tipa si se tavaleste pe jos, cred ca s-au minunat vecinii...
Azi mi-a cerut apa "nala"= minerala. I-am zis ca nu avem, apoi, peste un timp o aud: "apa nala, apa timpa (simpla), apa nala, apa timpa". Ma duc sa va de unde ara fata apa minerala. Ea bea din cana cu pai, o inghititura era "nala", una era "timpa"...
Stela, :)))) am ras de cei doi copii ai tai! Deci, dc mai faci unul, va fi al 3-lea, hm?:))))
Mihatp, ce nume aveti preg. pt bebe?
Misha, poate va iese de data asta si faceti o fetita-surioara pt lapte-butut!:)
gbutucica spune:
Salutare!!
nu nu sunt inzapezita , dor ca nu prea am timp
Azi a facut primul 3,14-3,14 la olita de buna voie su cu buna stiinta, la cresa a mai facut dar acasa neam
mergem dupa amiaza in IOR la derdelus....
nu vreau decat sa va si sa sper ca mergeti careva in IOR
Nrmal ca nu am ctit nimic
dar am prins asa din zbor
FELICITARI MUHUTZ SI MIHA!!!!!!
mstela spune:
Butucik,felicitari pt 3,14patrat la olita.Si iar in ior zau ca nu mai mergem.
Clau,ce joak mare in zapada am vazut!Si,nu stiam eu cine a facut urme pe lac!F frumoase poze.
Am vazut si ochi albastri de Nico cu 2 periute in gura.
Am vazut si Alexul de Misha frezat cum se joak el in zapada!Ce obrajori bucalati are!
Tea nu a atins zapada.Iar cand cadea in zapada,urla sa o ridice cineva.Mare figura .
Apropo,ai vostri copilasi se spala bine pe dinti?Tea nu vrea decat 5 secunde si gata.Si am constatat ca incisivii de sus au pete galbene.
mami de TEA (1.04.08)
mimonix spune:
Stela, eu nu-l cunosc pe randunoi de Kya decat "din zbor" asa, dar al meu uneori face niste glume la care rade numai el Sper nu fie cazul
In rest nu stiu ce sa va zic....am citit dar nu ma simt in stare sa raspund Mai pe seara...poate...
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea