*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Nico, Simo, mersi . De fapt, Razvi nu e asa inaltut dar in poza aia asa pare intradevar. Iar de Rebi ce sa mai zic, o imbrac inca de la 86 cm! Si sunt chiar maricele unele. E pitica rau!
Nico, sa faci si o fetita, e asa frumos cu titiza!
zozela spune:
Simo,pot sa-ti mai zic vreo 2 nume?! - Asher(citit Ashur) si Tudor..si..Peter..
Nicoletaaa..iuarchilingmi!!Olala ce pleata are Mateei!!
Clau ce fain v-ati distrat la zapada! Mie mi-e asa de frig..Ma infofolesc precum babele si tot degeaba
kiss,kiss,Livi!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
natynic spune:
Mai Clau, mai, asa sexoasa esti chiar si trantita in zapada ca imi faci pofta de derdelus (si eu astfel de pofte nu mai am demuuuult, ca-s friguroasa ca o baba).
Lyvy, la tine cate grade sunt, ca-i polul frigului?
Hai, mey, Zoze, chiar Asher/Ashur? Asa, zic si eu Benjamin...sau Ilie
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lyvy spune:
La mine de dimineata au fost - 29, acuma e cald , sunt - 18.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mimonix spune:
Salutare!
Nicoletooo , cand te muti la Bucuresti ? Vrei sa mor aici?
Noi am fost afara la zapada.Ieri ne-am intalnit cu Stela&Co, azi cu Luny& Co si Stela&Co. A fost contactata si duamna Kya dar a raspuns marinerul si nu stim exact cu ce se ocupau . Dintre toti copiii al meu e clar cel mai razgaiat (GOE curat), Mufi cel mai neinfricat si Tea o sa rupa inimi cu zambetul ala demential
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
VALENTINA C spune:
si eu sunt ok, multam de intrebare...
Mie nu mi s-a parut prea ger, ca am iesit pana la piata...Bine, eram imbracata super bine, dar mi-a placut vremea...
hai, mai Simo, poze cu burtica? Acusica nasti si ramai fara ea...
Clau, Rebe n-a servit prea multa zapada vad...
Naty, la cat mai multe consultatii la cab!
Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Salutare! Nicoletooo , cand te muti la Bucuresti ? Vrei sa mor aici? Noi am fost afara la zapada.Ieri ne-am intalnit cu Stela&Co, azi cu Luny& Co si Stela&Co. A fost contactata si duamna Kya dar a raspuns marinerul si nu stim exact cu ce se ocupau . Dintre toti copiii al meu e clar cel mai razgaiat (GOE curat), Mufi cel mai neinfricat si Tea o sa rupa inimi cu zambetul ala demential Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi) Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
Ia mai mutati-va si prin Berceni, sa va intalniti si cu mine, ce, numai in IOR????
VALENTINA C spune:
Azi am reusit sa tundem putin copilul, printre tipete si urlete, dar parca arata mai bine..O sa-l pozez cand se trezeste...
Nicoo, arat f bine tortul si ai noroc ca mai am inca ciocolata de casa, altfel....
zozela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Hai, mey, Zoze, chiar Asher/Ashur? Asa, zic si eu Benjamin...sau Ilie |
Benjamin imi place mult! Ilie,nu stiu..Nu pot sa zic ca nu-mi place..Nu am inteles daca a fost ironie..sau ce?!
Am cunoscut un baietel nemtzotei,Asher-absolut adorabil Eu mai fac si conexiunea intre figurile cunoscute si nume..
Aleu,LiviFrig rau,mai!!
Valen si eu l-am tuns putin,ieriAsa de rau mi-a parut apoi..burtoiul!
Ia te uita ce intalniri au loc la -ceva grade bune!!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@