*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci toata lumea absolut a fost la sanius zilele astea...Eh, o veni si randul gazei mele.
Zoze, nu era ironie dar zau ca n-as pune numele ala copilului meu (dar ai dreptate, conteaza si pe cine cunosti). Nu detaliez, ca ma baneaza forumul de rasista
Ciprian insa DA, e superb
Stela, cu Iulia pana de curand nu am avut probleme la spalatul dintilor, cerea ea dupa baie "dintii, dintii" si statea cuminte sa o perii. Apoi a inceput sa vrea sa se perie singura si ii iesea binisor...Acum de la o vreme s-a smecherit, papa repede pasta de pe periuta si apoi nu mai vrea spalata deloc. O mai las o vreme in pace ca si eu faceam la fel cand eram mica. Cat despre pete-eu zic ca tot ce tine numai de dentitia de lapte care oricum va cadea nu e o problema majora de care sa-ti faci griji.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, si eu sunt friguroasa rau si prefer caldurica decat la derdelus. Ieri am intrat in hora ca era asa placut, ningea frumos , ma tot miscam si nu mi-a fost frig deloc. Multumesc de compliment, mi-a mers la suflet.

Lyvy, mamaaaa, chiar frig rau la voi.

Valen, asa e, Rebe nu a servit prea mult la zapada, am cam ferit-o ce-i drept. Daca tot o am pe mama care sta cu ea acasa incerc sa o protejez cat pot de frig ....sunt mai fricoasa asa...
Aaaa, astept poze cu puiul frezat!

Misha, superbe pozele de la zapada!

Oauuuu, ce frumos ca v-ati intalnit la zapada, abia astept poze cu pitici pe derdelus!

Stela, chiar ca noi am facut urmele pe lac! Era intacta zapada cand ne-am aventurat !Ma bucur ca v-ati simtit asa bine in IOR.

Ramo, sa va fie de bine distractia de la sanius.

Naty, sigur o sa mearga si Iulia la sanius, nu va grabiti, cea mai importanta e sanatatea, are ea timp de toate.

Alice, Giani, Miha.

Mimo, de ce n-ai dispozitie? What's up?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara, am venit cu sanioara!
Nu am poza asa frumoase ca ale voastre....dar macar am poze!

Mergi la inceput

Tuchi, ba te contrazic, ai poze superbe! Frumosi rau copilasii tai , iar Ilinca e din ce in ce mai domnisoara, eleganta si finuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, multumesc!
Eu te-am invidiat cand te-am vazut asa de vesela in zapada....pentru ca eu parca nu mai stiu sa ma bucur!
sper sa-mi regasesc si eu bucuria intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Randunicile mele dragi, nu am cuvinte sa va multumesc pentru caldura cu acxre m-ati reprimit si pentru cuvintele frumoase si aprecierile la adresa fetitei mele! Am reusit sa citesc (pe sarite) ultimele capitole) si sa vad cateva poze, sunt niste copii atat de reusiti si ma simt ca intr-o mare si frumoasa familie. Va multmesc!

Am citi undeva de o intalnire! As vrea sa vin si eu daca va avea intr-adevar loc pentru ca mi-e tare dor de voi si mo=ar placea tare mult sa ne vedem. Daca se tine, va rog sa-mi spuneti si mie locul si data si voi face tot posibilul sa vin!

Am mai pus niste poze de cand era Clarinda mai mica, sa umplu un pic golul (de poze) de cand n-am mai intrat pe crenguta http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Laly, ce frumoasa e Clarinda! Si bine-ai revenit pe crenguta, deseori m-am gandit la voi cand ati disparut de pe craca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult Clau!

Devin atat de nostalgica cand va aud vorbind de o noua sarcina sau, si mai mult cand vad ca Simo si Valentina sunt atat de aproape sa aduca un nou sufletel pe lume! Va tin pumnii feteleor sa aveti nastere usoara si copii sanatosi si va pupam mult!

Si noi ne dorim tare mult ca anul asta sa mai avem un copil. La Clarinda a durat 9-10 luni pana sa apara "celelbrele" liniute si speram din tot sufletul ca de data asta sa se intample mai repede ca asteptarea e tare "enervanta" si cu cat incerci sa fii mai :indiferenta", de genul "cand o fi sa fie, va fi" cu atat devii mai stresata nestiind de ce nu se mai intampla. Asa ca, sper sa vin cu o veste buna cat mai curand!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Laly, superba Clarinda!

Tuchi, ce seamana copiii tai! Si ce frumosi sunt!

Mergi la inceput
Mergi la inceput