*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Va multumesc din suflet pt urari, iubitele mele!

Miha,
. Asa zic si eu, mai bine CM intarziat decat sarcina pierduta. Nu e timpul pierdut, hai, ia-te de mana cu Zoze si Olga si Clabuc si 
pt II!
Cata, ti-au zis fetele destule...descarca-te (evident, nu pe forumul mare ci cum si cui si cand crezi tu de cuviinta)si nu uita cel mai important lucru, l-a spus si Clau, noi suntem prietenele tale si-ti suntem alaturi no matter what. Nu vreau sa fiu viteazul care se arata dupa razboi dar pe mine nu ma mira, ma asteptam sa ti se intample si de fapt asta e numai si numai urmarea sufletului mare, deosebit si curajos pe care il ai, care nu se poate multumi cu putin tocmai pt ca MERITA fff mult!

[
Iar tie Ramo iti spun, ca una care a crezut intotdeauna ca e mult mai bine sa-ti urmezi inima decat ratiunea, ca ar fi bine sa-ti urmezi visul, sa continui facultatea daca poti face efortul si sa ai mai presus de toate incredere in tine!
P.S. Am programat-o pe Iulia vineri la o chestie numita Kidicoaf, 23 de lei tunsul in ambient de joaca, desene, papusi etc, cica au si loc de joaca si baby-sitting daca ai nevoie sa lasi copilul o ora-doua cand ai de umblat prin oras, pare o chestie misto
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
LA MU;TI ANI, NATY!!!!!SA-TI MEARGA TOTUL DIN PLIN!!!!
\Ei, am reusit sa rezolv azi tot ce mi-am propus, si inca repede...
Daaar: colul s-a deschis, este "prietenos" si pot sa nasc oricand...Asa ca asteptati-va sa va anunt ca vine!!!![]()
Valentina cu
Matei si
37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C LA MU;TI ANI, NATY!!!!!SA-TI MEARGA TOTUL DIN PLIN!!!! \Ei, am reusit sa rezolv azi tot ce mi-am propus, si inca repede... Daaar: colul s-a deschis, este "prietenos" si pot sa nasc oricand...Asa ca asteptati-va sa va anunt ca vine!!! Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010 |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Clabuc spune:
Bitza am vazut pozele cu Antonia, tare dulcica, are niste ochisori ... Sa va traiasca! Tu nu te bagi la BB 2?
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Simo27 spune:
Miha,multi pupicei

Haide,VALI
!!!!Bravo ca ai facut azi tot ce ti-ai propus si astept vestea

Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Nicoleta spune:
Oau, Vali!! Pariem deci pe tine?? Am emotii, retraiesc 2 perioade importante din viata mea... 
bitza037 spune:
Valentina

o sa stau cu ochii pe forum ca pe butelie, ca sa-ti fac galerie...
Clabuc merci de apreciere
......da, este o scumpa, si cand face vreo prostie sau ma supara, vine la mine si cu ochii aia albastrii ma fixeaza cu privirea, ma ia de orbraji, ma atentioneaza:Mami ! si pe urma intinde boticul si ma pupa.....lesin de-a dreptul si nici nu mai pot sa zic nimic
la BB2 nu ma bag deocamdata
, planurile noastre sunt sa se faca ea mai maricica si ne bagam....sper ca Doamne-Doamne intre timp nu-mi pregateste alta surpriza
sa stii ca si eu am vazut pozele cu Clarinda, dar nu am apucat sa-ti spun cat este de frumoasa si seamana cu tine

...ma bucur ca ai revenit pe forum, sa ramai aici cu noi,sa nu mai pleci,da??
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
sovietica spune:
MIha

Monix
esti kriminala
Vali 

ce emotii ma apuca 
jumperistii mei dragi (cam 3 min) http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2aa3b16067d4477dbd81f
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
numeioana spune:
Zoze, Miha, Olgu, Clabuc, puneti-ma si pe mine pe lista! Sa nu ma uitati, da?!
Cuscra, la multi ani inca o data!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Tiiiii, m-am indragostit de Anushca!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.