*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 21
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Zoze, Miha, Olgu, Clabuc, puneti-ma si pe mine pe lista! Sa nu ma uitati, da?! |
mama ce ne-am strans!!!

chiar facem gasca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
egonsis spune:
Buna seara la toata lumea!
citeam eu azi usurel pe forum si cand vad urari de la multi ani luni Naty. zic, ia uite, ca a fost ziua lui Naty... si cand colo, ups, chiar azi e 25! ajunsesem la zi cu cititul! ca sa vezi, nu sunt obisnuita, eu sunt cu de obicei cu secole de capitole in urma! dar daca tot m-am nimerit, urez si eu
La multi ani Naty! sa fiti sanatosi, cu totii, sa iti mearga toate din plin si ce nici nu visezi sa ti se implineasca!
de-acu, daca tot v-am prins din urma, o sa va vizitez si eu mai des, ca am chef, de cand a inceput anul sunt intr-o mare buna dispozitie, fara noima de altfel.
felicitari tuturor noilor mamici (mooama ce curajoase!) si nastere usoara urmatoarei serii!
am cateva poze mai recente cu Natalia, cine are timp rabadare
http://family.webshots.com/photo/2980616340102224234tTTGBP
mihatp spune:
egonsis
, bine ai revenit!!! vad ca sarbatoarea pe crenguta, invita randunelele ratacite. sa nu mai pleci, da?!
la fel si pentru clabuc
. nu mai pleci, da?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
sovietica spune:
Ioanooo
te-au dat fetele disparuta! sper ca sunteti bine, sanatosi.
Egonsis
m-am indragostit! cat e de scumpicica si ea si mama-sa! iar poza aia cu tot familionul minunandu-se e de pus in rama! sa stii ca eu scriu aici si daca nu recuperez tot cu cititul, si ma iarta fetele.
acum scriu cu o mana, cu sasu pe un genunchi, uitandu-se la desene intr-un colt al monitorului.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
numeioana spune:
Suntem bine, Sovi! Uite aici dovada: http://community.webshots.com/album/576443958BoWTTd
. Da, si mie mi-a placut poza cu familia mandra![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Vai, ce de poze cu copii frumosi! Natalia, David!
Sovi, am vazut si eu montajul, ce copii reusiti ai ma!
egonsis spune:
miha, multam de primire!
sovi, ce m-ai amuzat! asa e la primul copil din generatie, toata lumea se invarte in jurul lui! eu stau la calc doar cand doarme Natalia, si numai dupa ce am strans, spalat, facut dus etc si numai daca mananc in timpul asta! daca nu imi e foame nu stau la calc, mi se pare ca imi pierd timpul... iar pe Natalia o las sa doarma maxim 2 ore pe zi, ca sa ne iasa aritmetica la somnul de noapte! azi m-am enervat si am lasat-o sa doarma mai mult, d-aia am fost asa harnica la citit!
numeioana spune:
Fetelor, dar toate ati emigrat, mai?![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Si ca veni vorba despre nasteri... voi credeti ca se exista asa ceva?