*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 19
bitza037 spune:
Miha
Mimo esti tare rau !!!!

mai fetelor, vad ca Antonia de la limba chineza-turco-araba-si alte dialecte,...aaaaa si putin romana a trecut pe engleza acum....de cateva zile imi cere sa bea tii adica ceai ,ca sa o aud ieri ca la alba ca zapada de pe perdeaua din dormitorul ei ii zice:honey,honey
...nu am luat-o in seama dar azi la o emisiune in reluare a lui Marutza canta Nicola melodia aia:Honey,honey(*sau care i-o fi titlul) si o aud si pe Antonia repeta cuvantul
.....acum sa nu ma intelegi gresit ca nu pretind ca vb engleza, dar de unde si pana unde??ca noi nu i-am zis cuvinetele astea...sau asa ii ies ei din capusorul ala mic si frumos

noi am fost o cam o ora pe afara,cu saniutza..pe la 5 am intrat in casa.....este friiiigg aveam obrajii rosii amandoua
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
sovietica spune:
la multi ani Naty! !
iti doresc sa ajungi sa ai cabinetul tau particular, sa te caute lume de peste mari si tari! Dar in primul si in primul rand, sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de toate realizarile tale.
Nu prea am avut timp sa citesc, dar m-am delectat cu ceva pozici, in sfarsit s-a lasat vazuta si Misha
, Misulicaa sunt indragostita de Alexul vostru!
La fel, pozici de Clabucica m-au dat pe spate, mumoase si mama si fata, ce ochisori frumosi si ce bebelus scumpicel era! 
Nicoleta, ca de obicei, lesin cand vad ochii copiilor tai, asa ceva nu se exista! as fi fost curioasa sa vad si patinele incepatorului
Clau, ce drumos s-au distrat copiii!
si ce frumosi! si cat de delicata e Rebe 
Ramo, ce ambitioasa esti! bafta la maxim! 
Aaaa si am mai vazut Seb si Ilinca
oailei, sa nu il recunosc pe seb, mi se pare schimbat. ce veseli si ce frumosi, se vede ca o duc bine :) si ce freza trendy are Ili ![]()
Tuchi
dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=dyihQtBes1I&feature=fvst -if it makes you happy, cant be that bad
Monix, fii fericita, Dudelu e zis o propozitie de super bun simt! Am zis care a fost prima propozitie a lui Sasa? MAMA PAPA!
papa adica mananca, ce altceva sa tina el minte ca face ma-sa?!
Bubu, ce te-ai scos tu cu asa copii cuminti! auzi comedie, sa se hraneasca unu pe altu
Am hotarat, peste o luna cand incep diversificarea la zana, il deleg pe Sash :))
Zoze, cu cafeaua ta din poze
, imi vine sa ma duc sa imi fac una (cafea!)
Ursa, ce faina vorba ai spus... sa traim si pentru noi... eu inca astept cu drag sa vad un film la cinema... de 2 ani jumate n-am mai fost
fuuug ca s-a trezit sasa
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
O mai gad, ce v-ati intins
, melitelor ![]()
Eu m-am afundat in bucatarie, mai love
Am facut ditamai ciscake-ul
si ciumperci umplute, carnati la cuptor si acum cartofi taranesti
Cand s-or trezi baietii le atacam ![]()
Zoze, da ma, e bine ca ne ajutam intre noi! Azi a venit si sora mea pe la mine, am mai trancanit si noi putin ![]()
Nico, ce tare Stefan cu intrebarile lui
O sa ma astept si eu la din astea grele ![]()
Pup si eu ghiocica si pe mama ei 
Clabuc spune:
Mimo esti super tare, intr-adevar. Subscriu la ce-a zis Zoze, scrie o carte: suntem primele cliente.
Miha imi pare rau de dezamagire, dar, intr-adevar, mai bine ca a fost un CM intarziat, decat pierderea unei sarcini. Suntem multe randunici din nou cu aceeasi dorinta sa vedem cele 2 liniute! Doamne-ajuta-ne pe toate sa ne indeplinim visul! 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ma Zoze, e un scump copilul Dominic Dar povestea mea cu Dominic e urmatoarea:Eram la botezul fetitei unor prieteni buni. Acolo, mare gasca. Ne-am intalnit cu acea ocazie alti cunoscuti din categoria "prietenii prietenilor" si neamurile lor , ca asa-i la botez. Unul dintrei ei, partener de afaceri cu Mimu, printre altele. Abia ii nascuse si lui nevasta. Si intreb si eu, ca omu' dornic de socializare ) ma pun pe-un ras nebun de nu ma mai opream (am crezut ca Dominic e si el din seria "samburica", "ghiocica" etc) . Si intreb din nou: "hai ma, zi-mi cum il cheama pe copil" ![]() ![]() La care el, f serios, imi zice ca n-a glumit, asa il cheama ![]() ![]() Eu ma inrosesc (oricum eram rosie de la atata ras) si dau sa dreg busuiocul: "dar cum v-a venit draga ideea asta asa bizara...de unde Dominic?" ...la care el, f serios imi zice "pai asa-l cheama pe nasu'" ![]() Ati ghicit, nasul copilului statea chiar in fata mea la masa doar ca eu il stiam dupa porecla, habar n-aveam care e numele lui real ![]() Noroc ca lui Mimu nu i-au fost afectate afacerile de excesul de socializare al simpaticei lui sotii ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Esti mortala!
Nicoleta spune:
Imediat pun poze cu patinele, inca nu-s desfacute. Dar am vazut pe net patine de copii mici, o nebunie!!
cleme spune:
Miha
Mimo esti super! Cand povestesti cate o intamplare din astea lesin de ras! Si
pt Dudel care a zis o propozitie, are omul personalitate si stie clar ce vrea!
Ursu
ce frumos ai spus ca peste o saptamana il vezi pe bb mic. Parca ieri eram si noi asa...
Meyy Diana nu mai are stare deloc! Mai nou se suie pe scaunul de la calculator singura, si vrea apoi sa se catere pe birou. Plus ca imediat ce deschid "cacatorul" vine si cere "cante taletul - cante ursuletul - gummy bear". In curand n-o sa mai avem loc de ea la calc...
bubu05 spune:
Miha
Mie imi pare rau...dar lasa, ca o sa vina EA 
Vad ca si Clabucica se inscrie
, Zoze, Olguta cine mai e?? Va tin pumnii sa stiti!!!! 

A inceput wall-e pe HBO, Vlad e foarte incantat ![]()

(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)