*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 18
zozela spune:
Vai Doamne!! Mimo fata,scrie cartea aia!! Mi-e sa nu te plagieze careva-pe bune!

Mihaaa,hai cu vestile!! Are cineva nr.ei?! Sa o fi oprit dr.la spital?!Off..
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mihatp spune:
gata, am fost la medic. nu-i bb2...inca. e CM
maine ma duc sa-mi fac analize de sange ca vrea sa vada ce-i cu testele pozitive, mai ales ca a vazut ceva pe un ovar si sa verifice sa nu fie sarcina ovariana. dar zice ca cel mai sugur nu e. si am incredere in el, ca atunci cand a avut dubii cu ceva mi-a zis.
a fost dragut, n-am avut rabdare sa ma duc pe acasa sa ma schimb de uniforma si m-a luat peste programari, nu m-a tinut in sala de asteptare. mai ales ca era o fosta "clienta" de-a noastra pe acolo.
adica... sunt bine. am fost dezamagita 5 minute, apoi am ras cu randunoiul ca trebuie sa muncim mai din greu 
eh, si acum am lacrimi in ochi, dar sunt bine.
va
si taaaaaaaaaaare va multumesc 
zoze
, deci putem pune de o odisee impreuna
miha
sorry, atat am mers impreuna.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Miha
. Poate va iau si eu de manuta, pe tine si pe Zoze!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
zozela spune:
Ceee?!
Off..
Miha,imi pare rau!!
Dar..imi pare si bine,intr-un fel..Nu ma intelege gresit,imi pare bine ca-i CM si nu-i BB pierdut
Faci si B-hcg,te rog?! Puteai sa-l faci din seara asta,ca n-are treaba cu mancatul/nemancatul..Fa-l,macar asa..pt.linistea ta!!Eu am ramas socata de cand cu patania prietenei mele.
Doamne-ajuta,sa fie bine si sa vie BB repede!!
Ne facem odiseea noastra?!![]()

zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Miha . Poate va iau si eu de manuta, pe tine si pe Zoze!Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism |
Ieeeee!!!!
Sa mutam randunicile la scutece,iar!!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Olgutzika spune:
Zoze, da, randunicile reloaded ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mihatp spune:
olga
, zoze
, uite d'aia vrea sa mai astepte. vine el cu gasca![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Miha, EA, draga, EA ![]()
Ea vrea sa astepte ![]()

Sa nu plangi, da? Pliiiiiz
?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mihatp spune:
olga, nu plang. sincer, am niste lacrimute in coltul ocholor. da' na, e "in limite normale"![]()
zoze, fac analize, nu ma lasa Roman altfel. am zis ca-i de nota 10+. si cu biopsia nu m-a lasat pana n-am facut-o, sa fie el convins ca nu e de rau.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008